Лидл 186 - есенни трепети

• 227 883
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кафемелачка имам от Лидл, купуване преди месеци (гледам същата е) - доволна съм много, защото я ползвам за семена и билки, справя се чудесно! Simple Smile Но кафе не съм мелила.

Подарявам

Скрит текст:

# 631
  • 🌊
Някой може ли да снима съдържанието на десертчетата с извара? Доста пъти ми ги споменават и се чудя дали ще мога да ги пробвам
Заповядай!

Благодаря много❤️ ще ми се размине, за съжаление

# 632
Направи си домашни и няма да е за съжаление. 🙂 От години ям извара с плодове и качествени добавки, а не тези от етикета.

# 633
На нас не ни харесаха тези десерти

# 634
Значи попринцип всички артикули в Лидл имат ограничение до 5 бройки на човек / 5 кг на човек.
Това че касиерите не правят забележки е друга тема.
За намаленото плодово мляко, изрично си пише на брошурата, че намалението е до 3 бройки на човек. Не виждам, кое ви смущава.
Ако искате повече, ще се наредите пак.
Значи първо, че не е вярно това за петте бройки, второ обикновено в акциите е ограничението от пет броя. Това са четири вида десертни млекца. Защо трябва да защитавате тази супер цигания, само и само да се заядете с някого? Днес друг тънък финт. Сьомговата пъстърва е друг вид опаковка, но табелката с намалението стои и началната цена е същата. Ок, случва се да нямат това от брошурата и да го сменят. На касата не излиза намаление и касиер ката ми обясни, че то било ако рибата е над един килограм. Опаковката беше около 900 грама. Никъде не пишеше такова нещо. Сега според вас пак ли аз съм виновен?
Лидъл на Константин и Елена и отново липсват артикули още в първия ден до обяд.

# 635
Купувала съм по повече от 5 броя от ненамалени артикули и досега не съм имала проблем. Никога не са ми казвали, че има ограничение за тях. За артикули от брошурата или с ценово намаление са ме предупреждавали до колко броя мога да купя (но не винаги).

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:55 от dolce miele

# 636
Ако ще ми идват гости, как да напазарувам от Лидл и да спазя ограничението за 5 продукта? За дечурлигите да взема по една вафла - ами те се събират по 10-12 деца, как да им взема едно и също лакомство? По една бира на човек ако искам - пак не може. Ако искам да взема 7 банички и 7 айряна за (примерно) - мен, мъжа ми, трите деца и родителите ми, които са на гости - не може. Абсурдно е това и неслучайно никога не се е случвало някой да ми ограничава непромоционалните стоки до 5.

# 637
Подарявам

# 638
Аз днес взех 7 броя от изварените барчета с малина, точно защото купувах за няколко души, но на касата се наложи момчето да ми ги таксува на две отделни сметки, защото имало ограничение до 5 броя (двете барчета извън петте си излязоха на нормална цена, без намаление, та се наложи да сторнира, да приключи сметката и след това само двете останали барчета да ги таксува самостоятелно). Но все пак в случая става въпрос за промоционална стока, не за артикул с редовна цена. Simple Smile

# 639
Писах на лично, АняHug

Кафемелачка имам от Лидл, купуване преди месеци (гледам същата е) - доволна съм много, защото я ползвам за семена и билки, справя се чудесно! Simple Smile Но кафе не съм мелила.

Подарявам

Скрит текст:

# 640
  • Варна
Ако си купя уред за коса и не ми хареса стилизацията с него, дали ще мога да го върна или е нужна по-основателна причина?

# 641
Преди няколко дни връщах. Не ме питаха защо връщам, но ми направи впечатление, че касиерката беше отбелязала "не се харесва".

# 642
За макадамията е даден. Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 19:22 от Yo_Ana19

# 643
Инспирирана от една инфлуенсърка, реших да взема страчатела. Най- добрия продукт бил от италианската седмица. Е, няма такава гадост, имам чувството, че има захар в нея, не трябва ли да е солена?

# 644
И аз подарявам три купона за шоколад, ако някой иска.

Купонът за големите шоколади е подарен.

Общи условия

Активация на акаунт