Лидл 186 - есенни трепети

• 227 865
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ММ харесва това сирене.
Купувам без да чета етикети и ситни надписи, живи сме.
Но - вкусове различни.

# 556
Значи попринцип всички артикули в Лидл имат ограничение до 5 бройки на човек / 5 кг на човек.
Това че касиерите не правят забележки е друга тема.
За намаленото плодово мляко, изрично си пише на брошурата, че намалението е до 3 бройки на човек. Не виждам, кое ви смущава.
Ако искате повече, ще се наредите пак.

# 557
  • In transit
Моят Лидъл във Варна доста му падна нивото. Мочи бисквитките така и не ги заредиха. Намаления рафт от месец стоят едни и същи неща, които са за брак, не за продаване.
Вчера месата почти всички бяха със срок 28 или 29 и без стикери за намаление. То и едно намаление 20%... Още няколко неща от не хранителните в брошурата ги нямаше. И нещо което не  е от локалния и за което и аз имам вина. Плодовите йогърти на 50% са четири вида, но можело да вземеш само три с намаление. Много не юзър френдли. Май ще си хващам автобуса до билата вече.
За кой филиал става дума?

# 558
  • Fairbanks, Alaska
Вчера купих това сирене от Лидл. Не съм го отваряла още. Някой има ли мнение за него?

Не знам дали ще ти помогне мнението ми... но все пак купих въпросното сирене преди близо месец. Доста по-добро е от сирене Милбона по 200 грама опаковките. От известно време последното е много твърдо и няма онзи вкус, който имаше по-рано. Тогава беше по-меко. За Германия става въпрос.

# 559
Значи попринцип всички артикули в Лидл имат ограничение до 5 бройки на човек / 5 кг на човек.

Това пък къде го пише? Аз пазарувам веднъж в седмицата, ако искам да заредя за цялата седмица протеинови млекца, например, трябва да взема поне 10, както и правя. Никой не е казал, че може само 5.

# 560
На всяка брошура си го пише и това е от години.
Някои касиери се заяждат, други не.

# 561
Аз го разбирам за намалените артикули, а "количества, обичайни за едно домакинство" е доста разтегливо. Моето домакинство може да се състои от 7 човека, ако искам да взема по един шоколад за всички, не би трябвало да имам проблем.

# 562
ММ харесва това сирене.
Купувам без да чета етикети и ситни надписи, живи сме.
Но - вкусове различни.

Аз чета етикетите и гледам срока на годност. Некачествената и вредна храна е като бомба със закъснител.

# 563
Купих си от десертчетата с извара. Пробвах с малината. Много е хубаво! Утре ще си взема повече, щото нали ще е на половин цена. Фен съм на течния сапун за ръце, най- много розовия, но и другите ми харесват. Бозата Родна стряха също е божествена. Общо взето повече от Лидл пазарувам и аз. Днес си взех от прясното мляко Верея 2 л., че е на промоция и ще правя кремче нишесте с ягода. Сусамките също много вървят у дома, днес взех и от тях. Пилос плодовото мляко също е страхотно, но ннес още не бяха заредили, щях да взема още 3 бр.

# 564
  • 🌊
Някой може ли да снима съдържанието на десертчетата с извара? Доста пъти ми ги споменават и се чудя дали ще мога да ги пробвам

# 565
Вчера купих това сирене от Лидл... Някой има ли мнение за него?
Доста по-добро е от сирене Милбона по 200 грама опаковките. От известно време последното е много твърдо и няма онзи вкус, който имаше по-рано. Тогава беше по-меко. За Германия става въпрос.
Еее, мислих си, че само в България могат да променят качеството към по- лошо.

# 566

Ето това е с малината. Много благодаря, ле споделихте!

# 567
  • София
Аз го разбирам за намалените артикули, а "количества, обичайни за едно домакинство" е доста разтегливо. Моето домакинство може да се състои от 7 човека, ако искам да взема по един шоколад за всички, не би трябвало да имам проблем.
Правилно разбираш, за намалените артикули се касае. За тези на редовни цени няма ограничение.

# 568
Вчера пазарувах в Лидл и исках да платя хранителните с ваучери , а не хранителните с карта. Така наредих артикулите , че първи са хранителните и след това нехранителните. Видях, че сумата за ваучери е 60 лв и я помолих да е на обща сметка, като 60 ще пресметне с ваучери, останалото с карта. Каза : не може то така ! Хранителните ще са ви на една сметка. Нехранителните на отделна сметка!
Вярно ли е това??? Това за първи път ми се случва, да ме карат да ги разделям на сметки.

# 569
  • София
Зависи какви ваучери ползваш. С някои от тях е допустимо да се купува всичко и няма нужда да се разделя. С други трябва. Ако си в тази хипотеза - вярно е.
Знам, че на много места не обръщат внимание и не им се занимава и всичко може да мине, но все пак трябва да се има предвид законовото положение.

Общи условия

Активация на акаунт