Лидл 186 - есенни трепети

• 223 040
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 90
Подарявам:
Скрит текст:

Купонът за пърленката е подарен.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:36 от Viara T

# 91
Гледам брошура след брошура и се изнервям! Не стига, че вече почти не пускат дамски дрехи голяма номерация, ами и стандартните дрехи са до L размер! Преди бяха до XL и тук таме се напъхвах в някоя дреха. Допреди 1-2 години се обличах почти изцяло от Лидл. Дънки големи размери имаше преди повече от година последно, много ги харесвах. Сега само клинчета, сутиени и стягащи гащи☹️
Да, и аз така. Преди имах много дрехи от там. Вече само гащи си вземам.

# 92
  • София
Пишете в контактната форма. Може и директно на централата в Герм.
Тук колкото и да се възмущаваме няма как да разберат.

# 93
Вчера посетих Лидл Серес и имаше доста големи дрехи.

# 94
Тюрбаните са от микрофибърна материя, имам преди такъв от другаде. Аз не харесвам този текстил, не ми попива добре, асоциирам го с мопа ми за баня 🤣

# 95
То пък като има малка номерация,  моделите не са хубави.
Преди и аз купувах дрехи за себе си от Лидл, напоследък нищо не ми хваща окото.
Миналата седмица гледах едни дънки в брошурата, на живо никак не ми харесаха, а уж са модел, който имам и харесвам (в магазина изобщо не приличаха на описания в брошурата модел).

# 96
  • софия
Моите тюрбани са от Кауфланд, но от 100% биопамук. За мен това е голямо предимство пред микрофибъра за такъв тип артикул.
Подкрепям. Имам памучен тюрбан и такъв от микрофибър. Вторият не върши почти никаква работа - събира бързо водата, но косата не съхне. Все едно имам на главата си мокър парцал. Използвам го само след боядисване на косата.

# 97
  • Благоевград
Аз съм с лактозна непоносимост и харесвам йогурта. Леко сладни, затова не е подходящ да се ползва за застройка. Слагам го иначе в баница, не се усеща разлика във вкуса.

# 98
Подарявам купон за кашу
Скрит текст:

# 99
Коя беше съфорумката, която търсеше четката на Ревлон? Цената е 65 лв.

# 100
  • Варна
Моите тюрбани са от Кауфланд, но от 100% биопамук. За мен това е голямо предимство пред микрофибъра за такъв тип артикул.
Подкрепям. Имам памучен тюрбан и такъв от микрофибър. Вторият не върши почти никаква работа - събира бързо водата, но косата не съхне. Все едно имам на главата си мокър парцал. Използвам го само след боядисване на косата.

Ахам, значи да не ги жаля Лидълските тюрбани. Моите от КФ са памучни.

# 101
  • софия
Категорично съм за памучен.

# 102
  • Пловдив
Коя беше съфорумката, която търсеше четката на Ревлон? Цената е 65 лв.
аз Simple Smile

# 103
Останаха ми тези купони, подарявам

Скрит текст:

# 104
Да похваля македонския хляб - във фурната стана чуден. Много вкусен, с доста подправки и кашкавал.
Лук на македонски е чесън, лепче - хляб.

Общи условия

Активация на акаунт