Лидл 186 - есенни трепети

• 223 038
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 75
Душове преди малко имаше в Лидъл, на Черни връх в София.
Поне 5-6 бройки имаше.

# 76
Някъде видяхте ли инхалатора, при нас казахаха, че е имало 6 броя и са свършили още сутринта. И някой дали би се ангажирал да ми изпрати ако го има някъде?

# 77
В Кауфланд има инхалатори

# 78
Мнение за четката и сешоара? Има ли доволни?

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 22:58 от raduni

# 79
  • Варна
Имам подобен сешоар пак с йонизираща функция, много е добър, хич не го мисли, особено на тази цена.

# 80
И аз имам такъв сешоар от лидл, хубав е. Аз да питам за мнение за машинката за подстригване и уреда за порите от купоните. Някой ползвал ли ги е?

# 81
  • Пловдив
Не видях при нас кърпата-тюрбан...
Или са свършили или аз не успях да ги намеря - така е като ходиш с препиращ мъж на пазар 🤣

Поне хубави ли са?

Днес взех и не съм я ползвала още. Само пробвах от любопитство на суха коса Simple Smile, в единия край има гайка, кърпата се навива и се закопчава с копче, което е на другия край. Като цяло стои стегнато, надявам се да не тече вода отстрани и да попива добре, но дали ще е така, не мога да кажа със сигурност. От микрофибър са.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 20:52 от marzeliva

# 82
Нашият инхалатор е от Кауфланд, но е много шумен и детето се плаши от него. Всъщност нормално ли е да е Шумен?

# 83
  • Варна
Не видях при нас кърпата-тюрбан...
Или са свършили или аз не успях да ги намеря - така е като ходиш с препиращ мъж на пазар 🤣

Поне хубави ли са?

Днес взех и не съм я ползвала още. Само пробвах от любопитство на суха коса Simple Smile, в единия край има гайка, кърпата се навива и се закопчава с копче, което е на другия край. Като цяло стои стегнато, надявам се да не тече вода отстрани и да попива добре, но дали ще е така, не мога да кажа със сигурност. От микрофибър са.

Имам 2 от Кауфланд, исках да си имам и от Лидл. 😆
Много са ми удобни, никаква вода не тече, споко!

# 84

Снимка от преди няколко часа,налична в Сливен  до автогарата магазина.
Има 2 бр в Лидл , в който бях. Обаче цената не съм сигурна,че е тази

# 85
  • Пловдив
Севда, къде това?

Оказа се, че и тази не е същата... Simple Smile Етикетът уж бил сгрешен.

# 86
Здравейте!
Купих Queen Margot ликьор, но няма отваряне тая бутилка. Не е перфорирана добре ламарината между капачката и гърлото и няма отваряне.
Да не би да има "чалъм", който не откривам?

EDIT: Трябваше да помоля за помощ първо у дома, явно нямам силички. 😁
Има вкус на Бейлис.

# 87
  • София
И от Делукс серията ликьора е много добър.

# 88
Гледам брошура след брошура и се изнервям! Не стига, че вече почти не пускат дамски дрехи голяма номерация, ами и стандартните дрехи са до L размер! Преди бяха до XL и тук таме се напъхвах в някоя дреха. Допреди 1-2 години се обличах почти изцяло от Лидл. Дънки големи размери имаше преди повече от година последно, много ги харесвах. Сега само клинчета, сутиени и стягащи гащи☹️

# 89
Моите тюрбани са от Кауфланд, но от 100% биопамук. За мен това е голямо предимство пред микрофибъра за такъв тип артикул.

Общи условия

Активация на акаунт