Лидл 186 - есенни трепети

• 228 086
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 195
С тъга установих , че моята любима мицеларна вода с помпа е изчезнала и на нейно място се появява това

# 196
Еее, и аз наскоро отрких водата с помпичката, ще си пазя шишето явно и ще доливам, ако въобще може.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:07 от ItsAnabelle

# 197
На мен ми лепнеше от мицеларните води на лидл, а и не почистваха много добре и отидоха в коша

# 198
Аз много обичам сладко,но тази торта е не просто сладка,направо отровно сладка,няколко хапки и бях до там.

# 199
  • Варна
Много вкусна закуса "сирники" си спретнах. Изварата е чудна, сладкото от вишни също.

# 200
  • София
С тъга установих , че моята любима мицеларна вода с помпа е изчезнала и на нейно място се появява това
Скрит текст:
Пфуу, Лидлската мицеларна вода я купувах само заради флакона с помпичката! Същото и за лакочистителя им. Ще поогледам дали няма изостанала някоя бройка при нас от старата им бутилка. (Козметиката им за лице хич не я харесвам, още от "едно време" като отвориха Лидл в БГ - ами измивният не мие, кремът за лице лепнеше ужасно, сега и с октокрилена в слънцезащитата, та изцяло подминавам тези рафтове.)

# 201
Аз само тяхна мицеларна ползвах и нямах оплаквания. Но за 4 лв тц от мен!

# 202
  • София
Аз само тяхна мицеларна ползвах и нямах оплаквания. Но за 4 лв тц от мен!
А това новото не е ли повече като количество?

# 203
  • София
Здравейте,
Виждали ли сте в някой магазин в София останала надуваема двуместна лодка тип кану?

# 204
Много вкусна закуса "сирники" си спретнах. Изварата е чудна, сладкото от вишни също.

Може ли рецепта?

# 205
  • София
Между другото фирмата, която произвежда тази извара, както и други продукти РС за Лидл плюс сирената в източен стил, вече произвежда и ( повечето ако не всички, поне из софийските филиали ) кисели млека Pilos.
Производител Деъри Дей. Купиха завода на Охридско езеро ( бивш Сердика, Данон, Шрайбер ).

# 206
  • София
има ли доволни от този прах за пране? Също ако някои иска купон за кондензирано мляко или за банички - нека ми пише

Не струва, не си давай парите. Единственият перилен препарат в Лидл, който е с добри характеристики, е течният суперконцентрат за цветно пране.

# 207
  • София
Аз от години ползвам течен Формил в какви ли не форми и разновидности. И в момента си доизразходвам запасите от този с марсилския сапун.
Ами всички до един ми изпират дрехите.
Не разбирам на какво се гради заключението, че само "супер концентрат за цветно" работи ако говорим за нормално замърсено в градското ежедневие пране.
За изпиране на нетипично много замърсени дрехи ли става дума?

# 208
Здравейте,

Някой случайно да е видял или да си е купил от спалните комплекти за спалня тази седмица? Обиколих 4 магазина и навсякъде имаше само малките размери.

# 209
  • София
Намерих мицеларна вода в старите бутилки с помпа, но беше при седмичните артикули.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт