Лидл 186 - есенни трепети

• 228 052
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 180
Подарявам:
Скрит текст:

Купонът за горските плодове е даден.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:55 от Yo_Ana19

# 181
  • София
Долните чаршафи някой видя ли ги на живо? Много ли са изкуствени?
Ужасни са! Особено ако имате котка/куче, ще издържат до първото пране. Аз да питам има ли при вас дамски пижами L? В нашия филиал още в 11ч. (До сп. Жолио Кюри) беше останала само една XS.
На Скобелев до МОЛ София нямаше дамски пижами.Аз лично си взех мъжка, горнището е с дълъг ръкав.

# 182
Ако случайно някой има купон за сухари за 1ст и няма да ги купува, с радост ще го приютя този купон Joy Hug

# 183
  • София
Тортата - бива, като за цена 10 лв. ММ си беше купил веднъж, за да почерпи, изяде се, живи са  все още. Аз дегустирах - сладка ми е и без аромати. Но, явно и аз мърдам, щом дращя тук.

# 184
Аз съм опитвала тортата и ми беше отвратително сладка. А сладко обичам по принцип.

# 185
  • оттам, откъдето започва България
Подарявам!
{spoiler}

{spoiler}

# 186
  • Варна
Днес в нашия Лидл (квартален, не нещо централно) между 18.15ч и 18.45ч беше някакво чудо - 4 каси с по 15 човека.
Не знам винаги ли е така по това време, все едно утре е Коледа. 😛

# 187
Навсякъде е така днес…
И в кварталния ДМ имаше опашка от над 20 души по никое време в 14 ч, а е само с една каса.
Една касиерка и една консултантка. То магазинът е мижитурен..

# 188
  • София
Хубави ли са пижамите?
Бързах сутринта и не ги погледнах.

# 189
  • София
Да, приятни са, аз взех розовата.

# 190
  • София
има ли доволни от този прах за пране? Също ако някои иска купон за кондензирано мляко или за банички - нека ми пише

# 191
  • Варна
има ли доволни от този прах за пране? Също ако някои иска купон за кондензирано мляко или за банички - нека ми пише

Имам такъв, купен инцидентно, че бях останала без прах. Пера с него само постелно бельо и хавлии, уж върши работа. За дрехи ползвам гел за пране на други марки.

# 192
  • shumen
Тортата е хубава,но е много сладка.

# 193
Хубави ли са пижамите?
Бързах сутринта и не ги погледнах.

Супер са, но при нас вече са изкупени. Само етикета седеше Joy
Аз сутринта взех, сега след работа нямаше и помен от тях..

# 194
  • София
Подарявам

И много други от избраните, но май всички ги видях по-горе и няма да ги повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт