Лидл 186 - есенни трепети

• 228 020
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 270
  • shumen
Бодита при нас отдавна не съм виждала.

# 271
  • Буркина Фасо
А клошарският щанд явно вече ще е с -20% 🙄

днес са на тези -20 %, но трайността им е различна. гледам, че някои са до 23.09.
до тогава ще им сложат и друг % намаление, а последния вероятно зелен етикет за -50%

# 272
Направи ми впечатление, че тази вечер в нашия филиал етикетите на по-голямата част от продуктите с оранжев стикер с -20% бяха сякаш стратегически така "отрязани", че не си личеше дали намалението е -20% или -30% (виждаше се само долният край от цифрите)...😉

# 273
При нас най-редовно прелива с оранжеви етикети - дори не ги носят на клошарския щанд, а си ги оставят по местата. То иначе трябва да направят сигурно три метра витрина, за да ги съберат.
Забелязах също, че намалят от различните седмици доста преди да им изтече срока на годност. Преди няколко дни имаше от италианската седмица намалени хранителни със срок май-юни 2025.

# 274
  • София
Забелязах също, че намалят от различните седмици доста преди да им изтече срока на годност. Преди няколко дни имаше от италианската седмица намалени хранителни със срок май-юни 2025.
Това е защото не са от постоянния асортимент и няма къде да ги държат.

# 275
# 276
  • Буркина Фасо
При нас най-редовно прелива с оранжеви етикети - дори не ги носят на клошарския щанд, а си ги оставят по местата. То иначе трябва да направят сигурно три метра витрина, за да ги съберат.
тези намаления са за да може да се разчисти свободно място за нови доставки.

# 277
  • Варна
Пак идвам с моите сырники, за втори път правя тази седмица. Май се очертава и трети към почивните 😁
Отдавна не съм попадала на толкова добра извара за тях. Последно купувах от КФ от насипната витрина, май на Маджаров - не ми хареса, киселееше доста.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 12:12 от Киса

# 278
И аз ги правих, провокирана от предната Ви снимка. WinkИ същото сладко взех от Лидл. Много се харесаха вкъщи, благодаря за рецептата! Сладкото също ни хареса.

# 279
Забелязах 20-те % и аз. Имаше един шаран с валиден срок на годност до същия ден и си беше на -20%. Не знам каква им е логиката на намалението на проценти. С това мижаво намаление на продуктите силно се съмнявам да се купят. По-добре ли е да отиде на боклука, отколкото да се продаде, било то и на половин цена?! Нооо , знам , че това не се определя от клиента.

# 280
Кисаааааа, сърце нямаш, Киса.

# 281
Понякога логиката е нулева. Днес имаше от любимите ми факлички преоценени със срок до утре на цена 7,99 заради 20-те %. От другата страна на витрината си имаше с нормален срок и нормално промо на 7,49 лв. Еми..?!

# 282
Това са моите сиренки печени във фурната. С орехово брашно (такова имах), малко чубрица и сол. Стана страхотно мезе за биричка. Simple Smile

# 283
  • София
Понякога логиката е нулева. Днес имаше от любимите ми факлички преоценени със срок до утре на цена 7,99 заради 20-те %. От другата страна на витрината си имаше с нормален срок и нормално промо на 7,49 лв. Еми..?!
Ще получиш 20% от реалната цена, тоест от 7.49. 7.99 са били, когато физически е отпечатан и залепен етикета.

# 284
Не,  в случая съм посочила цената след намалението, крайна цена

Ще получиш 20% от реалната цена, тоест от 7.49. 7.99 са били, когато физически е отпечатан и залепен етикета.

Общи условия

Активация на акаунт