Лидл 186 - есенни трепети

• 228 039
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 255
Да, 20%. Тъкмо идвах да напиша, че при нас са скрили щанда с намалените нехранителни стоки и когато попитах ми казаха, че трябва да сменят етикетите от 30 на 20% и тогава ще го извадят пак.

# 256
  • София
Ееее, де!
Аз очаквах и повече проценти да заложат, понякога има толкова много неща, че не можеш да видиш какво е навътре или отдолу и така ще се изхвърлят... а те 😕

# 257
  • оттам, откъдето започва България
Със здраве да си ги ядат (изхвърлят) на -20%.

# 258
Ееее, нямам думи…..
То подигравка 20%.

# 259
  • In transit
Много са им малко печалбите на горките, да си ожалиш просто!

# 260
Със здраве да си ги ядат (изхвърлят) на -20%.
+1!🤪
Онзи ден взех пуешки бутчета на -50%; едната опаковка даже си излезе на редовната цена, та се връщах на съседната каса, за да ми върнат парите. Човекът до мен имаше сходен проблем, но с друга стока с оранжев стикер...🤐

# 261
Според мен това означава, че ще виждаме повече стоки със зелен етикет. Ако не са го махнали и него. Макар че и с оранжев виждам редовно посиняла шунка или сиво месо.
Интересно ми е дали е местно решение за нашия пазар или е за всички пазари това.

# 262
Спрете да купувате и да ги хвалите.

# 263
  • София
Според мен това означава, че ще виждаме повече стоки със зелен етикет. Ако не са го махнали и него. Макар че и с оранжев виждам редовно посиняла шунка или сиво месо.
Интересно ми е дали е местно решение за нашия пазар или е за всички пазари това.
По-скоро е местно. В други държави съм виждал 20, а също и 25% и през годините назад.

Решение! И гладен да стоя като спра да купувам 🙃

# 264
По-скоро е местно. В други държави съм виждал 20, а също и 25% и през годините назад.

Решение! И гладен да стоя като спра да купувам 🙃
Има и други магазини.

# 265
  • София
Има и други магазини.
Факт! Но тях съм канселирал отдавна с по-тежки вини от намаленото намаление.
Та, както казах, не работи това при мен. И, убеден съм, при други хора също.

# 266
Впрочем миналата година в Била направиха нещо подобно. Там има -30 и -50%. Тогава бяха махнали -50. Е, месец по-късно пак върнаха 50-те процента.

# 267
Купих си молив за очи/вежди 10 Dark blond. Дали има и други светли цветове, например Light blond, Ash blond? Номер 12 също ми хареса доста за очите ми (за вежди нищо по-тъмно от Dark blond не ми стои естествено). Моливите имат от единия край четчица като спиралите за очи.
Взех обичайни неща и едни овални плоски кутии- намалени с 20%.😂 От мен да мине- бях решила да ги взема, ако им сложат стикер...😀

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 21:37 от dolce miele

# 268
  • Mediterraneo
Тъкмо все повече етикети намирам с по 50%, сега да не вземат да ги махнат Sad

# 269
  • In transit
Впрочем миналата година в Била направиха нещо подобно. Там има -30 и -50%. Тогава бяха махнали -50. Е, месец по-късно пак върнаха 50-те процента.
И все повече стоки на -50% имат ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт