Лидл 186 - есенни трепети

• 228 069
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Тези сиренки и на мен ми станаха интересни. В сместа за сиренките слага ли се сода за хляб и накаква мазина?

Не

# 241
Ок. Как се вакуумира влажно месо? Моя приятелка се мъчи. Пуска бутона с капките и не го вакуумира. Пропуска ли нещо или е за ремонт?

# 242
Достатъчно голям ли е пликът? Това ми хрумва на първо четене. Също пликът откъде е, какъв е, не всеки става.

# 243
  • София
Ок. Как се вакуумира влажно месо? Моя приятелка се мъчи. Пуска бутона с капките и не го вакуумира. Пропуска ли нещо или е за ремонт?
Има ли достатъчно свободно фолио (т.е. да не е изрязано плътно до продукта)? Не сме вакумирали месо, в един момент много активно го ползвахме и т.к. доста ролки фолио се използваха, за да "спестя" материал (от фолиото) го режех по-така икономично и тогава не успяваше да вакумира.

# 244
Прах за пране Формил е на промоция. Купих този със зелената капачка. Не съм пробвала до сега. Хубав ли е? Мерси за отзивите

# 245
Някой да е виждал скоро бебешки бодита? Че аз  нещо не ги засичам от месец-два, зареждане ли няма?

# 246
Някой да е виждал скоро бебешки бодита? Че аз  нещо не ги засичам от месец-два, зареждане ли няма?
Те не са постоянен асортимент. Пускат ги лятото

# 247
  • София
Преди около 2 седмици имаше бебешки бодита ( тип гащеризон, ако това се има предвид ) в коша с намалени нехранителни с оранжев етикет в магазина на Канала, София.
Не означава, разбира се, че навсякъде ще има, но все пак погледни в този кош в магазините, които посещаваш.

# 248
В Бургас ги търся, в два Лидъла влизам, но няма. А сега със смяната на сезона ще трябва да търся повече бройки и то бюджетни, че с тези пюрета, цапотията е страшна.

# 249
Подарявам:
Скрит текст:

Купона за гофретите е подарен.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:31 от Viara T

# 250
В Кауфланд има целогодишно бодита. В Пепко са бюджетни

# 251
  • In transit
Не съм сигурна, че бутона с капките е за тази цел. Нямам книжка пред себе си да прочета, но колко е влажно това месо? Единия вариант е леко да го подсушите с домакинска хартия и забършете края на плика от вътрешната страна, защото ако е влажен, няма да залепне. Другия да го сложите в по-дълбок плик, т.е да остане достатъчно място, примерно 10-15 см между съдържанието и края на плика. Така дори да има повече течност ще успее да се изсмуче въздуха и да се вакумира.

# 252
  • София
има ли доволни от този прах за пране? Също ако някои иска купон за кондензирано мляко или за банички - нека ми пише

Да, аз. Последните две години това ми е основният препарат за пране. Нямаме захабени дрехи, с уточнението че пера на 60 градуса и програма 2 часа. Ако има петна, използвам добавка с активен кислород.

# 253
Не съм сигурна, че бутона с капките е за тази цел. Нямам книжка пред себе си да прочета, но колко е влажно това месо? Единия вариант е леко да го подсушите с домакинска хартия и забършете края на плика от вътрешната страна, защото ако е влажен, няма да залепне. Другия да го сложите в по-дълбок плик, т.е да остане достатъчно място, примерно 10-15 см между съдържанието и края на плика. Така дори да има повече течност ще успее да се изсмуче въздуха и да се вакумира.
Вижте клипчета в ютюб

# 254
А клошарският щанд явно вече ще е с -20% 🙄

Общи условия

Активация на акаунт