Лидл 186 - есенни трепети

• 228 052
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 225
Ох, Киса, текнаха ми лигите...

Вземи си крема сирене и бадемово брашно от Лидл и ще ти дам рецепта за нисковъглехидратна алтернатива 😛

# 226
Ох, Киса, текнаха ми лигите...

Вземи си крема сирене и бадемово брашно от Лидл и ще ти дам рецепта за нисковъглехидратна алтернатива 😛

Е, давай на всички де. Simple Smile

# 227
пфуууу, подстрекателки!

# 228
Стоуни, правила съм в нисковъглехидратен вариант с бадемово брашно, ама теЗ тук от снимката на Киса, направо ме боднаха в сърцето!

# 229
  • Варна
Моите сирники въобще не поемат олио както гледам се притеснявате. Не е като да пържиш тиквички, които попиват олио като гъба.

# 230
  • Бургас
Стоуни, правила съм в нисковъглехидратен вариант с бадемово брашно, ама теЗ тук от снимката на Киса, направо ме боднаха в сърцето!

И в паласките! Sweat Smile

# 231
Тези сиренки и на мен ми станаха интересни. В сместа за сиренките слага ли се сода за хляб и накаква мазина?

# 232
Други нови неща в Лидл - молив за очи/ вежди

# 233
Има ли някъде останал дамски домашен комплект за град София?

# 234
  • shumen
Стават,стават и върху хартия за печене.

# 235

Подарявам, изтича днес.

# 236
  • Сливен
За сиренките на колко градуса на фурна и с вентилатор или без.

# 237
  • Бургас
Днес ги направих на тиган, с половината количество. Че ме домързя да пускам цяла фурна за 5 бр. Ползвах другата извара, low fat, в малките кутийки, 3 с.л. брашно, малко сода, сол, захар.
Сместа стана малко по-течна, слагах с лъжица, не с ръка.
oesi, понеже идеята е да замести пърженето - обикновено правя подобни неща с предварително загрята фурна, на най-висока температура - 250 градуса без вентилатор или 200-220 със.

# 238
Моля някой с машинка за вакуумиране да ми пише на лични, за да питам нещо! Благодаря предварително!

# 239
аз имам, но съм я ползвала само веднъж, че слагах месо за су вид в пота. Ако си дадеш директно въпроса просто ще се включи някой, който може да отговори

Общи условия

Активация на акаунт