Лидл 186 - есенни трепети

• 223 739
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 2 550
Подарен

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 14:05 от DayInMay

# 2 551
Подарен. Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 14:42 от Yo_Ana19

# 2 552
На беше ми харесало това кафе. Дано по Коледа пак го пуснат.

На зърна го има в ПА. Вече ако държиш да ти е смляно ...

# 2 553
  • Варна
Подарявам

# 2 554
Подарявам:
Скрит текст:
Може ли за мен,ако е свободен?

Някой пробва ли меда от промо пакета?Не е захаросан,а стои течен.

# 2 555
  • Свети Влас
Знам, че го има и на зърна, не знам дали е същият вкус....

# 2 556
Ето какво ми отговориха от Лидл за липсата на цена в купоните с 20% : 
Скрит текст:
Здравейте,

Благодарим за Вашето съобщение.

Като наш лоялен клиент, Вие сте включен в специален проект, който ще продължи в рамките на 3 месеца. Проектът е свързан с персонализация на купоните, т. е потребителите да получават купони за продуктовите групи, които пазаруват. Тъй като не се знае кой какво ще получи и дали даденият продукт е намален в стандартна акция или на промоционална акция, затова артикулите са без цени и е посочен само процентът за намаление.

Вие получавате процентно намаление от актуалната цена в момента на покупката независимо от това дали дадения продукт е намален или не.

# 2 557
И аз съм включена в специалния проект значи.😅

# 2 558
  • София
Ами да изпипат още тоя проект.
Имам боза, айрян и бекон, примерно. Никога не купувам и не съм купувал който и да е от трите.

Исках да видя термо дънките, стандартните размери, не ХХЛ. На Сточна гара снощи и помен нямаше - дори и празно място където евентуално да са били нямаше.
Ако някъде в централна / широк център
/ София видите, моля пишете.

# 2 559
Подарявам тези купони

# 2 560
И при мен не е изпипан проектът, защото също имам боза, която не купувам.
Преди време питах дали подложките за чаши от филц могат да се перат. Нищо не пишеше на етикета. Оказа се, че се перат доста лесно под течаща вода.🙂 Петната бяха от кафе със сметана, почистих ги внимателно с малко течен сапун и после под струята на водата (около 25-30 градуса) и без изстискване. Оказа се, че водата много бързо се отцежда, ако подложката се държи вертикално. Останалата влага попих с малко кухненска хартия и после оставих да доизсъхне хоризонтално върху още едно парче хартия. Прясно окапано също чистих по същия начин, даже се изчисти само с вода.🙂

# 2 561
И ние на работа така мажехме пред клиентите, когото пуснат нещо по-рано от тестовата среда проектните мениджъри, за да са си изпълнили срока Grinning Ще пробвам пак да не ползвам Лидл + две седмици, да видим дали ще ми пуснат хубави купони.

# 2 562
Подарявам:
Скрит текст:

Ако може купона за крема сиренето. Simple Smile

# 2 563
Ходих днес до Лидл с идеята да си взема от мъжките термоблузи, че ми хареса цвета. Да, ама те са различна материя, доста по-тънка, от дамските. Не знам кой вариант е по-добре, но взех от дамските все пак.
Някой има ли отзиви за тенджерите от брошурата?

# 2 564
  • Пловдив
Този купон според вас за какво количество от продукта е?

Общи условия

Активация на акаунт