Лидл 186 - есенни трепети

• 223 152
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 970
Вчера ММ купи един шаран от Лидл, пакетиран и със срок на годност до 08.12. Отварям го сега - миризмата ме уби. Мирише ужасно, на развалена риба. Какво мога да направя? Дали могат да ни върнат парите и как ще докажа, че съм я съхранявала в хладилник и съм я отворила днес... много се ядосах! Направо ми развалиха празника

# 2 971
Принципно, от която и да е верига, месо купувам само ако съм сигурна, че ще имам време да го сготвя същия ден, но за Лидл това важи с особена удивителна. Ако нещо се обърка, ръгам в камерата примерно вечерта на същия ден. Иначе би следвало да може да върнете рибата с касова бележка. Мисля и преди имаше подобни случаи. Аз имах преди доста време едни пилешки мръвки от Лидл на два дни от закупуването, съхранявани в хладилник само, с още два дни срок и миришеха на мърша. Че и опаковката се беше понадула. Не помня валеше ли, какво беше, че нямаше как да ги върна и да разкарвам и детето.

# 2 972
  • Димитровград
Вчера ММ купи един шаран от Лидл, пакетиран и със срок на годност до 08.12. Отварям го сега - миризмата ме уби. Мирише ужасно, на развалена риба. Какво мога да направя? Дали могат да ни върнат парите и как ще докажа, че съм я съхранявала в хладилник и съм я отворила днес... много се ядосах! Направо ми развалиха празника
И аз имах преди 2 години същия случай и от тогава от там шаран- не. Писах им, веднага ми върнаха парите като ваучер.

# 2 973
  • София
Подарявам

# 2 974
Развръзката с шарана - върнали са му парите веднага, без да задават въпроси. Явно не е първия случай

# 2 975
veni.b, радвам се, че ви върнаха парите. Аз днес взех от техния шаран, много пресен, вкусен и съвсем не тлъст излезе, срока беше до 10.12. Но видях , че много от опаковките бяха разхерметизирани, кашоните и другите опаковки на шараните омазани. Та може би затова някои се развалиха.

# 2 976
Ако са разхерметизирани е възможно да са развалени.
Няколко страници назад беше писано, че  съседки на ватенките пробивали нарочно пликовете с месо да душат дали не е развалено.
Рибата лесно се разваля  и малко му трябва на шарана в такива условия.

# 2 977
skk, аз днес взех четка на Ревлон за коледен подарък за сестра ми, но от Озон. Там струваше 55, намалена от 85. Осребрих точки от лоялната програма на Бг мама и четката ми излезе 25 лв и с безплатна доставка.

# 2 978
Аз днес взех от техния шаран, много пресен, вкусен и съвсем не тлъст излезе, срока беше до 10.12.
И аз днес взех шаран със същия срок на годност, килограмът при нас беше по 4,99 лв. Страхотен шаран (аз отворих предпазливо заради написаното в темата, но не миришеше нашият). Ето го:

Вече изяден.😁
Като видях, пе е с произход България, честно казано още повече се усъмних, че може да мирише (мисля, че хвален в темата беше шаран с произход Хърватия?), но реших да рискувам, защото опаковките изглеждаха ок, не бяха разхерметизирани.
Честит празник на всички празнуващи!🙂

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 23:38 от dolce miele

# 2 979
  • shumen
Аз месо и риба от големи магазини рядко купувам.Веднъж взех и беше миризливо.

# 2 980
Снощи ядохме пържен шаран от Лидъл. Много беше добър. Не миришеше изобщо и беше вкусен.
Не бях яла мнооого отдавна. Даже ММ, (бургазлия, който риба не яде☺️)... Много го хареса.

# 2 981
skk, аз днес взех четка на Ревлон за коледен подарък за сестра ми, но от Озон. Там струваше 55, намалена от 85. Осребрих точки от лоялната програма на Бг мама и четката ми излезе 25 лв и с безплатна доставка.
Сладкодъвка ,благодаря за идеята🤗,не бях чела подробности за лоялната програма.
Забелязахте ли,че има и нехранителни неща със зелени стикери на -50%?

# 2 982
  • София
Има залепено съобщение за изтегляне на коледни календари от този вид
Скрит текст:

# 2 983
Ако някой иска купона за -50% моцарела от вчера - подарявам

# 2 984
Наскоро видях стикера -50% на бебешки бодита и много им се зарадвах. Излязоха направо без пари.
Но хранителните упорито държат с 20%. Днес гледах една кайма, тя сива вече, но с 20%.

Общи условия

Активация на акаунт