Лидл 186 - есенни трепети

• 223 145
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 985
Има залепено съобщение за изтегляне на коледни календари от този вид
Скрит текст:
Ужас, не съм го видяла това съобщение, но последно в четвъртък бях в Лидл. Щях да купувам от тези календари, но в последния миг решихме да вземем от тези на Favorina, та сме се спасили.
yovanka, благодаря че пусна информацията тук!

Относно шараните, тази година не посмях да взема от Лидл, понеже в хладилника на филиала на Т.Каблешков миришеше на мърша и изглеждаха много зле. Имаше и изпаднали извън опаковката и всичко беше омазано.
Обаче пък на етикета прочетох "изчистен без люспи". Тези, които взехте, така ли е наистина, без люспи ли беше?

На хърватския в Кауфланд си пишеше "чистен с люспи". Този път от там взехме, вкусен стана. Срокът му беше до 8.12.

# 2 986
Някъде дали има още от намаления гел за съдомиялна? В понеделник взех за проба и много ми хареса, но вече няма никъде.

# 2 987
Аз взех намален шаран с  20% на 6.99.лв беше без люспи и пресен и много вкусен правихме го на скара

# 2 988
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Много ти благодаря за споделеното!
Ние взехме 3 бр. за внучетата и сега ще ги връщаме. Освен това миналата седмица не работеше и Лидл плюс, та нямаме и дигитална бележка. Хубаво е, че ще може без бележка да се връщат.

# 2 989
А защо се връщат, за какво ги изтеглят от пазара. Понеже немога да прочета, много е дребен шрифта и не виждам 🙄

# 2 990
  • София
А защо се връщат, за какво ги изтеглят от пазара. Понеже немога да прочета, много е дребен шрифта и не виждам 🙄
То и аз не можах да снимам добре с торбите в ръце, но пишеше нещо за неспецифичен вкус.

# 2 991
Нетипичен вкус ..сигурно като в Хари Потър, с вкус на ушна кал или повръщано Laughing

# 2 992
Отваряш картинката в нов прозорец и се чете.

# 2 993
Аз им писах във формата за коннакти на сайта да дадът повече информация, защото бяхме взели преди няколко дни и съответно вече е изяден де, не съм усетила специфичен вкус. Може би е било друга партида 😀

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:10 от Илияна.Р

# 2 994
Тъкмо щях да пиша, че ако съдя по нашия опит, поне половината календари отдавна са изядени. Тази година не сме купували точно лидлските, но принципът остава.

# 2 995
Може да са имали вкус на неизядено 😁

# 2 996
Скрит текст:
Може да са имали вкус на неизядено 😁
Мне.😅 Дъщеря ми определи вкуса като "в началото е вкусно, но накрая, когато го изядеш, има вкус все едно кон е пръ*нал."...😆 Обърна календара, за да види докога му е срокът на годност...Ще се връща.🙄
И на мен ми е любопитно с изядените вече календари какво се случва.

# 2 997
  • Враца
Здравейте, дали някой знае по кое време пускат хлебопекарната Силвер крест. В четвъртък видях една в магазина, но като не е на брошура помислих да не е нещо върната. Намислила съм си за Коледа да си взема хлебопекарна и прочетох доста добри отзиви за лидълската. Та има ли смисъл да я чакам? Биха ли я пуснали до Коледа ?

# 2 998
Как така изядени, днес е едва 7декември!!! FlushedJoyJoy
У нас много стриктно си спазваме и днес сме точно на седмото прозорче.Blush

" Dolce", добре са намалили шараните при вас на 4.99, че иначе тези -20% са си голяма подигравка.
Ти към колко часа го купи на 6ти, вечерта ли ги намаляват?
Ако не е много късно, ще ги чакам и аз следващата година.Sweat Smile

# 2 999
Аз тези календари, които с 24 бонбона, си ги ям на час по един...
Точно си пасват за денонощието Laughing

Общи условия

Активация на акаунт