Лидл 186 - есенни трепети

• 223 140
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 000
Здравейте, дали някой знае по кое време пускат хлебопекарната Силвер крест. В четвъртък видях една в магазина, но като не е на брошура помислих да не е нещо върната. Намислила съм си за Коледа да си взема хлебопекарна и прочетох доста добри отзиви за лидълската. Та има ли смисъл да я чакам? Биха ли я пуснали до Коледа ?
Преди 2-3 седмици я пуснаха по спомен,едва ли ще повторят.Нашата е на пет години,голям тормоз отнася,веднъж казанчето само съм сменяла заради перките,всичко правя в нея.
Аз да попитам за електрическата пила за пети.Моята вече се изтърка "шкурката" съответно си търся нова(три години изкара,работи си).При нас няма естествено,по спомен лятото имаше в някоя от брошурите.Някой дали е обърнал внимание пускат ли и зимата или да си купя от друго място?

# 3 001
Аз тези календари, които с 24 бонбона, си ги ям на час по един...
Точно си пасват за денонощието Laughing
Ха, ха, ха, вярно че и така могат да се броят!!! JoyJoyJoy

# 3 002
Има залепено съобщение за изтегляне на коледни календари от този вид
Скрит текст:
Може да са имали вкус на неизядено 😁
Мне.😅 Дъщеря ми определи вкуса като "в началото е вкусно, но накрая, когато го изядеш, има вкус все едно кон е пръ*нал."...😆 Обърна календара, за да види докога му е срокът на годност...Ще се връща.🙄
И на мен ми е любопитно с изядените вече календари какво се случва.

С изядените вече календари се случва същото както и с изядените други храни,хаха.

# 3 003
Защо не продават вече мъфини Sad

# 3 004
" Dolce", добре са намалили шараните при вас на 4.99, че иначе тези -20% са си голяма подигравка.
Ти към колко часа го купи на 6ти, вечерта ли ги намаляват?
Ако не е много късно, ще ги чакам и аз следващата година.Sweat Smile
След 18 ч беше. В нашия филиал често виждам да намаляват с оранжев или зелен стикер стоки около 18 ч. Зависи и от ангажираността на служителите на смяна. Имаше доста намалени месо със стикер -20%. Шараните си бяха намалени на електронния етикет, а не със стикер. Може би на централно ниво са намалили цената в магазините с повече наличности.🤔
Дъщеря ми спазва датите на календара, но едва я удържам...😂

# 3 005
Ние явно сме нацелили от тези с нетипичния вкус,защото детето отвори само първите две прозорчета и се отказа,а по принцип не е дете което сам се отказва от сладко. До сега мислих,че просто забравя за календара,но сега се замислям дали пък нещо не му е харесал шоколада. Мразя да хвърлям храна ,но ще заминава в коша

# 3 006
Отидете и го върнете, ще ви върнат парите, нищо че е отворен.

# 3 007
Марко късно ама четката на Рита Ора и от мен има мнооого добра оценка.

# 3 008
Подарявам

# 3 009
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, дали някой знае по кое време пускат хлебопекарната Силвер крест. В четвъртък видях една в магазина, но като не е на брошура помислих да не е нещо върната. Намислила съм си за Коледа да си взема хлебопекарна и прочетох доста добри отзиви за лидълската. Та има ли смисъл да я чакам? Биха ли я пуснали до Коледа ?
Преди 2-3 седмици я пуснаха по спомен,едва ли ще повторят.Нашата е на пет години,голям тормоз отнася,веднъж казанчето само съм сменяла заради перките,всичко правя в нея.
Аз да попитам за електрическата пила за пети.Моята вече се изтърка "шкурката" съответно си търся нова(три години изкара,работи си).При нас няма естествено,по спомен лятото имаше в някоя от брошурите.Някой дали е обърнал внимание пускат ли и зимата или да си купя от друго място?
Не е много Лидълска препоръка, но има друг оптимален вариант за петичките. Напояваш тампон с подходящата течност, стоиш 15 мин. и после минаваш с пластмасова шпатула. Сваля
 всичко излишно. Преди години си бях купила такава машинка, но нещо не ми се стори много ефективна.

# 3 010
Отидете и го върнете, ще ви върнат парите, нищо че е отворен.
Замина вече,аз ще изгоря повече бензин да отида да го върна от колкото струва календара Grinning

# 3 011
  • оттам, откъдето започва България
Върнахме календарите, но на каса ни ги сметнаха по 1,99 лв.
Казах им, че сме ги купили на 2,79 лв. Взеха ми бележката и върнаха сумата по нея.
Който ще връща, да го има предвид. А иначе наистина може без бележка, но на по-ниската цена.

# 3 012
  • Cyprus, Пловдив
Подарявам

# 3 013
  • Варна - Черна гора
Здравейте, издирвам дамско ски яке размер 40/42 в цвят фуксия.
Във Варна остана да проверя във филиала в к.к.Св.Св.Константин и Елена.
Ако има наличност във вашите филиали бихте ли ми писали?

# 3 014
  • София
И аз подарявам такъв купон.

Общи условия

Активация на акаунт