Лидл 186 - есенни трепети

• 223 090
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 060
  • София
Десертът с Маскарпоне от утре дали е в стъклена чаша? Не е упоменато в брошурата. Не знам дали е пускан друг път.

# 3 061
  • shumen
И при нас нямаше кремове.Конци за зъби и аз търся от тези,но ги няма.

# 3 062
И при нас нямаше кремове.Конци за зъби и аз търся от тези,но ги няма.
От доста време няма конци за зъби, само едни комбинирани с дръжки, които не знам колко са удобни, но взех за проба една кутийка. Ще трябва да търся по дрогериите, жалко, аз харесвах лидълските конци.

# 3 063
  • до най-прекрасния мъж
Конецът с дръжката е супер удобен. С обикновен не успявам изобщо да се справя, но с този - без проблем. Лошото е, че генерира повече отпадък, заради пластмасовата дръжка. Иначе, е идеален.

# 3 064
  • In transit
Десертът с маскарпоне от утре дали е в стъклени чаши?! В брошурата не е упоменато. Не знам дали е пускан друг път.
Да, в стъклени е, но са много малки самите чаши. Около 90мл, леко извити отдолу. Пускали са доста десерти в такива чаши, точно този не знам.

# 3 065
  • София
Десертът с маскарпоне от утре дали е в стъклени чаши?! В брошурата не е упоменато. Не знам дали е пускан друг път.
Да, в стъклени е, но са много малки самите чаши. Около 90мл, леко извити отдолу. Пускали са доста десерти в такива чаши, точно този не знам.

Благодаря!
Сещам се кои са чашите. Наистина са много малки.

# 3 066
  • Пловдив
Отидох с голям списък и се оказа че лидъл плюс не работи и незнаят кога ще тръгне.

# 3 067
Отидох с голям списък и се оказа че лидъл плюс не работи и незнаят кога ще тръгне.
Добре, че не оставих пазаруването за днес, а още вчера оползотворих купона за отстъпка.
Изчезнал ми е ментовия чай. Обърнахме вчера всички кашони, за да издирваме евентуално изостанала опаковка, преди да видя, че на етикета пише само Маточина/7 билки. И за пореден път не мога да им хвана логиката - от този чай винаги първо изчезва ментата, а те точно него ще спрат.
Има ли от другите видове чай чиста мента? Видях вчера един, но беше със зелен чай, а аз не го харесвам изобщо.

# 3 068
Чаят с мента от поне 2 седмици го няма при нас. Както и този с лайка, вкъщи главно те се харесват, за това вземам от друго място.

# 3 069
Не можах по-рано да вляза и прочета, съответно отговоря. В скрит текст ще сложа снимките, които намерих в интернет на четката. Взех я лятото, някаква изостанала бройка за 29,99лв.
Скрит текст:

# 3 070
Подарявам, шоколадът Милка изтича днес:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 071
Днес ми звъннаха от ЛИДЛ за изтеглянето на шоколадовия календар. Тъй като им бях писала да дадът малко повече информация. Една много приятна жена ми се обади и каза че единствената причина поради която изтеглет продукта е че части от продукцията имало специфичен вкус. Доколкото разбрах не го изтеглям само тук в България. Но да не се притесняваме и че нямало някаква друга причина.

# 3 072
Подарявам
    [/list]

# 3 073
    Някой дари ли вече продукти?
    Доколкото разбирам се маркира кода до картинката, ако искам от всички, трябва един по един  артикул да маркирам, нали?
    Това как се случва на каса с касиер?

Сканира се баркода един по един, там, където си сканирате картата Лидл +.
    Мерси! Както си и мислих на другите каси ще в по-удобно и лесно.

# 3 074
    • София
    Почти нищо не са намалили от коледните лакомства, две - три неща само.
    Има много сладки консервички със зеленчукови миксове. З броя за 6 лв.
    Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 19:45 от yovanka

Общи условия

Активация на акаунт