Лидл 186 - есенни трепети

• 223 103
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 015
Подарявам от късметите шоколади Милка и купона за ябълковия сок

# 3 016
Марко късно ама четката на Рита Ора и от мен има мнооого добра оценка.
Има ли я някъде налична тази четка? Заинтригувахте ме.

# 3 017
# 3 018
Марко късно ама четката на Рита Ора и от мен има мнооого добра оценка.
Може ли снимка на четката? Върти ли се?
Лидъл много тънко искат да минат, 1,99 лв.😉 Нашият коледен календар струваше 3,49 лв, баркодът е същият като на партидата с нетипичен вкус...

# 3 019
# 3 020
  • София
Тя го е дала публично. Ако ти се рискува, вземи салфетките, но най-вероятно някой вече ще те е изпреварил и ще излязат на редовна цена. Wink

# 3 021
# 3 022
  • София
kiki, разбира се, че всеки сам решава как да процедира със собствените си купони, но ако ми позволиш : Това не е удачния начин и така не ни правиш услуга. Купоните са еднократни и от споделянето им в пространството няма смисъл - ще ги осребри само първия успял да мине през каса със съответните продукти. Всички след него ще изпаднат в неприятни и сконфузни ситуации да очакват, че ще получат нещата на една цена, а това да не се случи.
Ако имаш желание да услужиш, можеш да предложиш и да изпратиш QR кода си на ЛС.

# 3 023
  • Варна
Изкупих термоклиновете на Лидл. Трета поредна седмица пускат различни и аз купувам ли-не купувам ли. Заредих се и за догодина. По 10лв са все пак...

# 3 024
Някой дари ли вече продукти?
Доколкото разбирам се маркира кода до картинката, ако искам от всички, трябва един по един  артикул да маркирам, нали?
Това как се случва на каса с касиер?

# 3 025
На 11.11.2024 г съм купила коледния календар с нетипичен вкус. Ето, 3,49 лв:

Интересното е, че не излиза в търсачката в приложението, но аз помнех кога горе-долу съм го купила. Въобще има ли все още коледни календари, които да струват 1,99 лв? През 2020 г съм купувала коледен календар за 1,25 или 1,50 лв  ама тогава и цените на шоколадите не бяха като сегашните...

# 3 026
Някой дари ли вече продукти?
Доколкото разбирам се маркира кода до картинката, ако искам от всички, трябва един по един  артикул да маркирам, нали?
Това как се случва на каса с касиер?

Сканира се баркода един по един, там, където си сканирате картата Лидл +.

# 3 027
  • Бургас
Здравейте, издирвам дамско ски яке размер 40/42 в цвят фуксия.
Във Варна остана да проверя във филиала в к.к.Св.Св.Константин и Елена.
Ако има наличност във вашите филиали бихте ли ми писали?

Ако е от актуалната брошура:
Как мога да разбера в кой от филиалите даден артикул в промоция все още е наличен?

В случай, че имате запитване за наличност от актуалните ни предложения, моля да се свържете с Отделът за обслужване на клиенти, чрез контакт-формата на сайта или на телефон 029066444. Ако имате запитване за продукти от изминали наши предложения, то за съжаление не можем да ви предоставим такава информация.

Така преди две седмици издирвах една ютия. Казаха ми в кой филиал има три бройки и дори и четири часа, след като питах, наистина на място си бяха точно три.

# 3 028
  • Варна - Черна гора
Благодаря, dorita_!
Якето е с код 457461. Но артикула е в три разцветки. Ще ми кажат количество, но не и цвят ✌️

# 3 029
Замразените вишни са хубави, нали? Че импулсивно награбих 5 пакета...

Общи условия

Активация на акаунт