Лидл 186 - есенни трепети

• 223 085
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Бургас
Здравейте! Някой да има от ваничката за крака Sanitas? Днес си я закупих, но останах разочарована. Доста ми убиват тези масажни точки и  бучи силно. Незнам дали това е нормално? Шумът мога да го оприлича на силно бръмчащ хладилник! Вероятно ще я върна.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 20:21 от PEPABS

# 3 076
Почти нищо не са намалили от коледните лакомства, две - три неща само.
Има много сладки консервички със зеленчукови миксове. З броя за 6 лв.
Скрит текст:
Много ги обичам тези миксове, за салати са страхотни!

# 3 077
Тази седмица ще си попълня керамичните купички с нови бройки, че са ми много удобни.

# 3 078
След като разбрах как става,...😉 подарявам тези, някой ако ги иска

# 3 079
Подарявам
Скрит текст:

# 3 080
Бадемовото мляко от брошурата хубаво ли е? Съмнявам се предвид цената, но...?

# 3 081
Подарявам:
Скрит текст:

# 3 082
Преди време се излъгах да си взема и честно казано изобщо не ми хареса, замина в канала. Но може просто на мен да не ми допадат този вид 'млечни' напитки.

# 3 083

Ако попринцип пиеш прясно мляко - няма да ти хареса.
Растителните млека са заместители на прясното мляко.
Ние вкъщи поради здравословни причини не пием прясно мляко. Лекар ни беше казал да пробваме купешко расително мляко или да си правим сами.
 Майко, ужасно беше за пръв път като пробвах.
Бях взела соево мляко, направо като повръщано беше.
Но после се свиква с вкуса.
 Алпро като марка са основните растителни млека на нашия пазар, но от 3 лева постепенно цените катериха нагоре и в момента са по 8 лв на редовна цена.
Веригите магазини пускат собствени марки - в Лидл това е Vemondo, в К. - Take it veggie на много по-ниски цени.
Vemondo в Лидл са около 2 лв и нещо - спрямо 8 лв за Алпро, разликата е огромна.
  Ако го консумирате “чисто” - няма да ви хареса.
Трябва да свикнете с вкуса иначе няма как.
 Може да го добавяте в кафето.
Ние правим смутита, шейкове, кекс също правя с растително мляко, палачинки..

# 3 084
  • София
Всичките ги пия чисти - вместо вода.
Лидлските са съпоставими с всички други от този вид - и като състав, и като вкус. Със затворени очи никога няма да направя разлика с Алпро-то.
Някои го пият с кафе, като веган капучино. Но на мен пък там ми е ужасно.

# 3 085
Не мога да пия бадемово мляко вместо вода. Лидълското е като това от кауфланд на вкус според мен (само неподсладените варианти съм пробвала аз). Ако казвате, че са еднакви на вкус със скъпото Алпро, тогава се чудя защо хората дават по 7-8 лева за същото нещо...🤔

# 3 086
  • София
.... тогава се чудя защо хората дават по 7-8 лева за същото нещо...🤔

Реклама, име, навици. Голям процент са още хората, които смятат, че щом цената е по-ниска от тази на познатия им продукт, то задължително ще е за сметка на качеството.

# 3 087
Същото е като с Доместос и други продукти с белина, имам познати които твърдо са си наумили че Доместос е "по-концентрирана" белина от обикновената, щото е гел нали... Тъй казват на рекламата, не може да не е вярно. И си плащат съответната цена за това убеждение.

# 3 088
Здравейте, в лидл пускали ли са скоро (някога) някаква машина за рязане на мезе?

# 3 089
Plamena.., за някога- да, пускали са. Но не мога да се сетя дали е било скоро...🙂

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:54 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт