Отговори
# 270
От Джемре

# 271
# 272
# 273
Нови

# 274
# 275
От Халил

# 276
Привет. Оставих сериала посредата, поради липса на време най-вече. Сега се радвам, защото смяната на главния с нов и безизвестен актьор щеше да ми дойде в повече.
Пожелавам успех на екипа и Джимре.

Красивата роза на Айтач 🌹.

# 277
За съжаление след напускането на Джихан тотално ще спадне гледаемостта на сериала. Това че махнаха главния герой от сериала са пълни безумия , незнам защо сценаристите решиха че като се махне сериала ще дръпне, напротив ще се загуби интерес.

# 278
Много тъпо че Алперен се маха от сериала, поне да бяха измислили достоен щастлив финал за него и Джемре. То тия сценаристи като ще вкарват нови актьори да бяха финализирали този сериал както трябва и да създават друг като толкова много желаят да вкарват нови лица. То и Халил като ще го няма ами то си е за нова прожекция. Пълни безумия.

# 279
Като изключим скандалната ситуация в сериала.. Според мен е ясно,че няма да я докарат до висок рейтинг и Алпрен не е причината за спада.
Да донеса бъдещото семейство Шашмаз.
Много красиви ...Heart

# 280
Нинче, ама Джемре и Айтач ще се женят ли?

# 281
Няма потвърдена дата за сватба, но според клюките са сгодени.
Вече живеят заедно, купиха жилище или наеха под наем, не помня точно.
Дано всичко е наред при тях. Simple Smile

# 282
Нинче, стискам палци да ни зарадват с дата!

# 283
Жаки.   Важното е да са щастливи. Те са доста талантливи и красиви. Най-хубавото им предстой..
Сега видях,че са сменили датата на излъчване на сериала, за 15 юни.. Общо взето знаем какво означава това за турските сериали. Интересно ми е на какво разчитат  от продукцията

# 284
Да, щели да му сменят дата, да изчакат дали ще му се вдигне рейтинга и тогава щели да решават за втори сезон. Това означава, че поне до края на юни ще върви.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:46 от jackie.

Общи условия

Активация на акаунт