Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 726
  • 494
  •   1
Отговори
# 255
Ща взема, ама си питай Усиновителите....Лиска и кравич май бяха Mr. Green

Лискеееей, кой ша е бащата?  Ако искаш аз, че съм по-мустаката.

# 256
Сега след като те осинових, ще ти пращам разни хубави неща по ЛС-та, ще видиш Heart Eyes

# 257
Цомб, няма ли да ти дойде в повече Whistling
Едва ли ще насмогваш да ни обгрижваш всичките Mr. Green
Подозирам аз ,че тя иска новаци, за да я обслужват половинките им. Twisted Evil

П.П. Ама, нейсе аз ша го преживея.

# 258
Редат ми Шива Mr. Green

# 259
  • гр. Козлодуй
Гоялм мързел зна4и,ела синковеца да те превъзпита  Joy
Пък за гаджето...не можа ли да се понапъне6 да не те мързи бе жена Crazy

Абе не е чак толкова зле положението  Joy

# 260
Взимам пуканките и се връщам Mr. Green
Не започвайте без мен Twisted Evil

# 261
Привет и от мен!
За съм Марияна, на 31, неомъжена и без деца.  Blush
Но ми е интересен форума и след четене, четене, най-накрая се регистрирах.
Ами друго за мен  newsm78
Обичам да си казвам: "Живота е прекрасен!"

П.П.: Утре повече ще пиша, че трябва да излизам сега.

# 262

П.П. Ама, нейсе аз ша го преживея.

Аааа кви половинки бе.....аз карам на цели, половинки не ща Wink

# 263
Кас, върна ли се вече? Ще започваме ли? newsm78

# 264
Опа,
Лиске, дапредупредя - граско чадо съм, нещо с лопата съм скарана, а пък и дочух че от мазоли мога да се разболея...
Ракия знам каква е на вкус, ама знам че по рафтове расте, доматите в щайга ги продават...  Crazy
Но ако искаш мога да потърся "стари градски песни" специално за теб...

ДЕ Ваня, не го приемай като нежелание да ти бъда отроче, предупреждавам в началото за да не биете послемного много, особено по пръстите

Аууу, преди да се представя, да кажа: Пу на Кронки жена му за мен!!! И преди да настане родово - граматично объркване, да кажа - в другарски смисъл я искам!  Mr. Green  В тези думи направо се разпознах!

Аз съм Лили, на 29 години, от София. Развих силна пристрастеност към форума, и понеже със съпруга ми нямаме още деца, се шляя само в Клюкарника (засега). Откакто съм регистрирана, само чета, но от два - три дни и пописвам (справка - темата "БисИри и правописни историЙ 7"). Юрист съм и държа на точността. Обичам шоколад, лято, кучета и морски свинчета. От последното осинових 1 брой женско по тема, пусната от Как` Сийка.

Пия, пуша, и гълтам (това с информационно-справочно-статистически характер).  Grinning

# 265
Най-накрая и аз се престраших.Новак от всякъде.
Много ми се искаше да напиша нещо кратко,смешно и ефектно за моето представяне ,ама не ми се отдава.Май по-добре говоря отколкото пиша.Сигурно е от годините-загубила съм тренинг.Имам две дъщери.Много си ги обичам.Нищо,че са големи -17 г. и 18 г.
От вас харесвам всички които имат чувство за хумор и успяват да го изразят ненатрапчиво.
Ако някой ме иска да знае че вървя с обувки на високи токчета ,но пък ако много настоява мога да си нося чехли.Защото всъщност съм толерантна .

Чакам те в къщи да ми тракаш по ламината, та съседските деца да не могат да спят! Моите са свикнали.

# 266

Аууу, преди да се представя, да кажа: Пу на Кронки жена му за мен!!! И преди да настане родово - граматично объркване, да кажа - в другарски смисъл я искам!  Mr. Green  В тези думи направо се разпознах!

Аз съм Лили, на 29 години, от София. Развих силна пристрастеност към форума, и понеже със съпруга ми нямаме още деца, се шляя само в Клюкарника (засега). Откакто съм регистрирана, само чета, но от два - три дни и пописвам (справка - темата "БисИри и правописни историЙ 7"). Юрист съм и държа на точността. Обичам шоколад, лято, кучета и морски свинчета. От последното осинових 1 брой женско по тема, пусната от Как` Сийка.

Пия, пуша, и гълтам (това с информационно-справочно-статистически характер).  Grinning

Blush
Аз съм непушачка...

Останалиште страсти можем да споделяме  Mr. Green

# 267
  • Кьолн
Абе да ти дам тогава да ми осиновиш мъжа.Откога се мъча да го пробутам на някой. Но той обича скромните няма да те ареса.

# 268
Айде почвайте Simple Smile
Благодарско, че изчака Wink

# 269
Ау, каква съм заспа!   newsm78 

Забравих да питам :

Някой иска ли ме?

Общи условия

Активация на акаунт