Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 653
  • 494
  •   1
Отговори
# 300
Аз искам да другарувам с Жоро.
Заради парите. И заради контактите.
Контактите са най-важното на този свят.
После парите. После Жоро. Информацията
така или иначе си я имам, затова не я споменавам.

# 301
мозилке аз още одеве те взех щот съм толкоз дърта като теб,че да се подкрепяме ама нещо май не се е публикувало га та взимах Joy

# 302
Мозилке, взимам те!
 а Сопраното нещо менти май...как тъй- хем мъж, хем сопрано...хм!

мафия!
хем италианец

Мистерия,но и гълтане.. newsm78
Семките на динята,разбира се,личи си,че си новобранец,накронкиженаму  Mr. Green

# 303
Явно Марчето не ме иска Sad, сега с кого ще си пия ракията като никой не ме иска Cry Много сте лоши, бре Naughty

За протокола: пия, пуша, гълтам, маструбирам, пърдя с шунда Embarassed и други работи ама без бой не казвам, даже с и аз като Жорето съм завършила Датския колеж bowuu Grinning

Ако кака ти Umra ме иска за другарче, нямам нищо против, ако не пием ракийка заедно, поне ще си обсъждаме литературни произведения, фен съм на блога й и на разказчетата й Peace

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 16:40 от gali

# 304
Нещо младо за мен да е останало Mr. Green

Сакън! Аз тук на всеослушание изревах, че страдам от несподелена любов... ма нема кой да чета... ш'ма земеш ли? Simple Smile Още съм на 28  Flutter Даже ставам  smile3521 smile3534

# 305

Сакън! Аз тук на всеослушание изревах, че страдам от несподелена любов... ма нема кой да чета... ш'ма земеш ли? Simple Smile Още съм на 28  Flutter Даже ставам  smile3521 smile3534

Мдааааа...езика ми хареса Mr. Green
Ний не се ли взехме преди време....в бизнес парка Wink

# 306
  • GYM
Здрасти, хора, аз съм донатела.ОТ бая време ви чета, не веднъж съм писала, ама нъц и аз падам нещо невидима.
За протокола- пия, пуша и си падам по джаз

# 307

Семките на динята,разбира се,личи си,че си новобранец,накронкиженаму  Mr. Green

Нали затова търся осиновител...
Да ме открехне на нЕкои неща...

Лиска се реди при Жорето ма няма да я огрее - коеф. на инт. и е прекалено висок  Whistling

# 308
Ако никой не те е взел те каня като подосиновителка в нашето сем-во...малко е извратено, но...ти си решаваш Twisted Evil
Искам и аз да бъда осиновена от някое семейство.
На 26г. съм запезена мама от Варна. Абсолютно никакви човешки пороци не са ми чужди.  newsm03 smile3521

# 309

Мдааааа...езика ми хареса Mr. Green
Ний не се ли взехме преди време....в бизнес парка Wink

ООО да, бейби Simple Smile Ти помниш! тогава бяхме само на сгляда, оттогава страдам и те сакам!

# 310
да се вместя и аз
казвам се Мая,но много хора извън форума ме знаят и като Ламита
студентка съм,не омъжена.
реших да се върна към предците ни и водя чергарски начин на живот-ту в обеля,ту в старата овча купел  Joy
много обичам да танцувам.до преди година и малко се занимавах сериозно с танци.има дни в които съм танцувала от сутринта до вечерта,но семейният живот ме завъртя  #Cussing out сега обмислям завръщане в танцовите среди- с гръм и трясък
ама къде ще му излезе краят и аз не знам
ако се сетя още,ще дописвам
това ми прилича на обява за запознанства (търся висок,рус със сини очи) Grinning не че имам нещо против
 Peace

# 311
  • Кьолн
О Heli, благодаря ти! Значи няма да съм самичка. Ти ме успокои.

# 312
Биби, много съм щастлива, че се пря на мен!!! Таман ще мога спокойно да съм на диета а ти ще се спаряш с мъжището...
А Мозилката да не ми я барате, че ще ви скъсам шортите от бой!!!

аз пък да ви кажа, че който ме вземе-получава бонус и мъжа ми, спортиста!!!

Взимам те  Wink

# 313
Добре дошло чадо в нашето непорочно семейство. Вместо ключове се раздават камшици, реди се при Цомба, тя ги раздава... Whistling

# 314

Семките на динята,разбира се,личи си,че си новобранец,накронкиженаму  Mr. Green

Нали затова търся осиновител...
Да ме открехне на нЕкои неща...

Лиска се реди при Жорето ма няма да я огрее - коеф. на инт. и е прекалено висок  Whistling

Кронки, щом аз съм ти родител, а на мен Тони ми е родител, по моите скромни сметки Тони на теб ти е дядо (да не се бръка с Дядото и Дедото!)
Честито, уважаеми, вече след родителите, осиновителите и дЯцата се появи и първия Дядо!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт