Отговори
# 405
Добро утро ,делулута,на мен ми минаха дертовете от снощи,чакам епизода в петък. Ще мисля положително,каквото стане. Интересни тези сте написали тук,моя съвет е да гледаме просто.

# 406
Споделям моите опорни точки ❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄. Делулута 😚😘

# 407

"Кошмара на Ферит-Султан и Пелин в едно-Дияр"

Попаднах на това,нямаше как да не го споделя JoyJoyJoy

# 408
Цитат на: isi_koleva
"Кошмара на Ферит-Султан и Пелин в едно-Дияр"
[/quote

Така мисля и аз...Дияр е събирателен образ на Пелин и Султан, дори чисто визуално. Абсолютно търсен ефект, нищо не е случайно 👿🙄

# 409
На мен фрага също ми хареса. Защо само че нападате новата актриса без да сме я видяли, а всички се влюбихте в избора на мъжката роля.
Каката, рибата, била гнусна, Мерт няма да я целува....Жената е много красива, съпругът ù в реалния живот също е як пич. Споко не е дошла да краде чуждо.
Няколко са причините, поради които не се възприе добре новата актриса.
1. Свика журналисти да се саморекламира като нова партньорка на Мерт Рамазан още преди да са започнали снимките. Кофти ход, както и да го погледнеш.
2. Прави си снимка само с мъжката част от дуото и режисьорката, при положение, че и двамата главни актьори са на снимки в мола по това време. Спокойно можеше да направи първо снимка с двамата (Афра и Мерт) и после да се снима, ако ще в актова снимка, с Мерт. Отново  кофти постъпка!
3. Не си е научила урока преди снимките. Не знам в какви сериали се е снимла преди, но тя трябваше да разбере в какво й предстои да влезе. Тук феновете на сериала са свръхчувстнителни. Те бранят двойката и в сериала, и в реала, със зъби и нокти. Да застане жена между тях, и то носеща името Пелин (става мазало с преплитането на фикция и реалност), няма как да бъде посрещнато радушно. Затова тя трябваше да е по-обрана и по-скромна. И най-вече по-търпелива. Най-малкото можеше да изчака да се появи обща снимка на ГГ и тогава да се пуска в мрежите с "партньора си". Нямаше да има толкова гневни емотикончета и реакции, сигурна съм. А тя повлече и Мерт със себе си.
4. Прибра се вкъщи и оттам се изцепи, че Афра е сладка. Такова снисхождение към Афра, която се превръща във фактор в турската киноиндустрия е... глупост! Оставете мястото на Афра в света на турското киното като цяло. Новата госпожа (колкото и да ви е сладка) трябваше да прояви повече уважение към главтата героиня дори и само заради това, което е направила точно за този сериал.
В общи линии май това е, което дразни и не се възприема ок. Поне аз така виждам нещата, де. Останалите може да имат и други причини.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 12:00 от Fi79

# 410
Това , което виждаме е , че Суна и Абидин са щастливо женени и подкрепят Сейран
Ако е така за какво са тези образи от тук нататък в дизито Какво можем да очакваме от тях Аби си е шофьор на новия  Все тая Рейтинг не носи Проблеми , ако имат  Абсун например с имането на деца и т н , същата работа То Сейран няма та за Суна ли  да се кахарим Рейтинг не носи Да учи или работи Суна , отпада ,  като  Сейран още чака Ферит

Да не се окаже , че Таро ще се върне като Буче Не съм прочела никъде , че започва новият му сериал

# 411
  • Яко в Матрицата...
Отново много внимание събира актрисата, която не е в главна роля. После да не се чудят, ако е с нас до края Joy

Вече си мисля, че Пелин много добре знае какво прави. И за нея е важно да се шуми около името ѝ, иначе нямаше да приеме такава противоречива роля. Особено в 3-я сезона на сериала.

# 412
Само Афра и Мерт ли са в този сериал Thinking
Такова обсебване не бях срещала, чак вече ми е безразлично как ще се развие историята.

# 413
  • Яко в Матрицата...
Само Афра и Мерт ли са в този сериал Thinking
Такова обсебване не бях срещала, чак вече ми е безразлично как ще се развие историята.
Не, само Сейран и Ферит са, защото не развиха като хората ничия друга история ... За героите знаем нещо оттук-оттам...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 12:43 от Reni 🧿

# 414
Ама като ти е безразлично, имаш начин да го промениш, Ponky
Да, този сериал се държи само на Афра и Мерт. Някой може ли да каже друга причина? Сори, ама колкото и да ви е неприятно, това е истината.
Пелин е инфлуенсър, иска да се шуми около нея. Нейсе, хич не ми пука за нея Grinning

Рени, сега когато няма Сейфер, пак опираме до Афрам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 415
Акъл не искам, изказвам мнение. Наистина луда работа.

# 416
Отново много внимание събира актрисата, която не е в главна роля. После да не се чудят, ако е с нас до края Joy

Вече си мисля, че Пелин много добре знае какво прави. И за нея е важно да се шуми около името ѝ, иначе нямаше да приеме такава противоречива роля. Особено в 3-я сезона на сериала.
Явно вярва в максимата, че няма лоша реклама.

# 417
  • Яко в Матрицата...
Рени, сега когато няма Сейфер, пак опираме до Афрам Stuck Out Tongue Winking Eye
Ахахахах, добре, че са Афра и Мерт, за нас зрителите де... За шнура не знам как е. Той май сал Мерт си иска.

Надявам се поне те да вземат най-доброто за себе си от сериала. Да заснемат сцени, които да ги вадят от зоната им на комфорт, да имат предизвикателствата в професията, които търсят. Иначе ще е загуба на време. Афра ще играе болен от рак човек, Мерт пък болен от любов, но много сърдит на тази любов. Не се съмнявам, че ще се справят.

Фи, ПР-ът от 19 серия насам е базиран на това - хаос и възмущение, после хората свикват и ОГМ прокарват каквото са си намислили, рано или късно. И сега ще е така. Ако и рейтингите са прилични, никой не говори за 7-8, а за 3-4 в тотал, това ще ги задържи в сезона.

# 418
Еванджелин, ама за всеки истината е различна Hands Ok Hand
Засягаш се нещо...

# 419
Единственото ново инфо, което ми попадна днес.

Общи условия

Активация на акаунт