Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Simple Smile

Ще ви обърна внимание само на едно нещо - Афра не сподели фрага. Това мълчание е показателно. Нещо се случва зад кулисите, да видим какво е. Настойчивото писане и говорене за нови партньори вече започва да се облича в смисъл, както и "нежеланието" на Афра да снима с Мерт.

И не знам как ще го постигнат новото партньорство, защото нито Афра-Джем имат химия, нито Мерт-Пелин. Още от снимките в мола се видя това, сега се потвърди и на екран. Каквото и да правят Шнура и ОГМ, Чапкъна = Афра + Мерт, няма друго решение на уравнението.

# 391
На мен фрага също ми хареса. Защо само че нападате новата актриса без да сме я видяли, а всички се влюбихте в избора на мъжката роля.
Каката, рибата, била гнусна, Мерт няма да я целува....Жената е много красива, съпругът ù в реалния живот също е як пич. Споко не е дошла да краде чуждо.
Също така аз познавам не една и две двойки в които жените са по- големите и не са противни в никакъв случай. Новата светска Турска двойка Бирче Акалай и Хакан Курташ са в същата ситуация и за мен са изключителни сладури. Дори и не ги харесвам по отделно, но като двойка са просто един път. Да  си дадем  малко време преди да слагаме етикети.

Е, тя и Афра е с почти 2 месеца по-голяма от Мерт и формално му е кака....

# 392
Добро утро Kissing Heart
Минали са месеци от онзи припадък на Сейран. Според дрехите им, било е късна есен или зима, случили са се някакви неща. Имало е месеци борба с болестта. Пак на Суна се връщам аз. Снощи влязох за малко в една стая в Х и там няколко пъти споменаха името й, както и това на Серпил. Може пък племенницата да е изнудила Суна, за да се разделят Ферит и Сейран. Ферит е много обиден, но сякаш има нещо такова и в Сейран.

Мими, доколкото си спомням, последната роля на Пелин беше втора жена. Не й е за първи път. Не знам защо пишат, че никога не би играла такива роли. Виждаме на практика, че няма много задръжки, с всички сили се пиари и предлага. Иначе семейство Алтан ми е симпатично, но след изцепките й последните дни, рязко ми падна в очите.

Относно това, кой къде се насочва. Ами като се насочва, да се насочва. Да ревем ли сега? На който му харесва - ще гледа, на който не му харесва - има други канали.
Така е,но точно това не ми се иска.Не съм гледала този шербет,по-точно започнах да го гледам преди "Рибарчето",но като се стигна до главните герои и видях кой изпълнява ролите,/ами тая Съла въобще не ми харесва,не само като визия,но и като игра.,самия и поглед е някакъв такъв стъклен и студен/ и се отказах още на 3 или 4 еп.Пелин я поздравявам за смелостта да играе в такива роли без притеснения от възраст и семейно положение,все пак това е работата и и се нарича професионализъм,но това не носи дивиденти на нашия сериал.Това е лошо.За жалост,драгия турски зрител явно не може да раздели личния статус на една актриса от работния такъв.

# 393
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
На мен фрага също ми хареса. Защо само че нападате новата актриса без да сме я видяли, а всички се влюбихте в избора на мъжката роля.
Каката, рибата, била гнусна, Мерт няма да я целува....Жената е много красива, съпругът ù в реалния живот също е як пич. Споко не е дошла да краде чуждо.
Също така аз познавам не една и две двойки в които жените са по- големите и не са противни в никакъв случай. Новата светска Турска двойка Бирче Акалай и Хакан Курташ са в същата ситуация и за мен са изключителни сладури. Дори и не ги харесвам по отделно, но като двойка са просто един път. Да  си дадем  малко време преди да слагаме етикети.

Къде са 2 месеца, къде са 12 години Joy

# 394
Добро утро!
То това го пишат в Инстаграм- Афра не споделила трейлъра, било един вид протест и виновни за това да има пак трети човек- каката, били продуцента и режисьора Joy

# 395

Между другото,много го харесвам тоя Хакан Курташ.Играе като "звяр".Много е добър и разликата в годините с Бирдже Акалай все пак не е 12 ,а само 4 и става въпрос за реал,тук можеше да се избере актриса доста по-млада от тази,но на мен все ми се струва,че това е с някаква цел.По-логично щеше да е да изберат по-възрастен актьор за Сейран,/тя има травми от баща си и можеше да търси "баща" в новия партньор/,а не за Ферит.

# 396
Не Ви ли се струва странно поведението на Абидин и , че Ферит знае това и го приема
Аби е променен изцяло Дрехите му , женен за Суна , богат е и е шофьор на новия Как хем при новия , хем при Ферит

# 397
  • Яко в Матрицата...
Добро утро!
То това го пишат в Инстаграм- Афра не споделила трейлъра, било един вид протест и виновни за това да има пак трети човек- каката, били продуцента и режисьора Joy
А може би това несподеляне е част от ПР-а 🤣

# 398
Добро утро,Афра не само не сподели трейлъра,но не го хареса и на официалната страница.Направо се скри.Не е влизала в Инстаграм от сторито с Неслишах,преди снимките в мола.Поне аз не видях а съм почти постоянно в Инстаграм.Нещо става.Всички видяхме видеото от мола как ръкомаха ядосано на Онур а останалите от екипа извръщаха глави.На нея явно не и харесва това което играе,но накрая тя го отнася.

# 399
Ураз също не го е споделил/а.

Ela1, лично на мен Пелин Акалън не ми хареса не защото е по-голяма от Мерт, нито е грозна или нещо подобно, а защото се заигра с феновете по грешния начин. Не ми е ок да си викнеш жълтурите и да се обявиш за партньорка на Мерт, защото партньорката му е Афра. Разбирам, че се връща на работа след две години отсъствие и има нужда от реклама, но все пак. Джем не ме дразни, защото въпреки че е прохождащ в тази професия и е с много по-малко последователи в Инстаграм не се щракна с Афра, че да лепне веднага снимката, след като преди това е заявил, че е новият й партньор. 🤪

# 400
Добро утро!
А може би това несподеляне е част от ПР-а 🤣

Не знам какво е, аз по друг начин го интерпретирам.

# 401
Добро утро,Афра не само не сподели трейлъра,но не го хареса и на официалната страница.Направо се скри.Не е влизала в Инстаграм от сторито с Неслишах,преди снимките в мола.Поне аз не видях а съм почти постоянно в Инстаграм
Да, да със сигурност не е😂 затова вчера Бурджу като си качи трейлъра в профила, лайкът на Афра е там.🤣

# 402
Добро утро,Афра не само не сподели трейлъра,но не го хареса и на официалната страница.Направо се скри.Не е влизала в Инстаграм от сторито с Неслишах,преди снимките в мола.Поне аз не видях а съм почти постоянно в Инстаграм
Да, да със сигурност не е😂 затова вчера Бурджу като си качи трейлъра в профила, лайкът на Афра е там.🤣

Е аз не спя в инстаграм все пак.Може ли да не се заяждаме,защото това хилене от Вас,го приемам за такова.
Да,сега погледнах,аз наблюдавам единствено Мерт и Афра.Моя е грешката,влизала е...но и вие да сте подчинена на режисьора и вие ще го лайкнете,от немай къде...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 09:11 от Милена Тодорова 756835

# 403
Афра е лайкнала тийзъра, но не й фрагмана, нито го е споделила.

# 404
Оххх🤣🤣🤣
По - добре да замълча 😅

Общи условия

Активация на акаунт