Отговори
# 375
Фрага хубав,дами😍….Какво му е?
Очаквахме други неща,но според мен само се навивахме излишно…..
Единствената причина поради,която Сейран не иска Ферит е болестта….или още се лекува или са предположили,че няма да може да зачене….друга не може да има
Ферит някак си е продължил…..дано тази новата Пелин го играе професионално,за да е  вълнуващо,защото старата Пелин дразнеше много…
Имам предвид дано играе добре ролята…Знаете…
Хайде, Екшън!🍾🔥🧿

# 376
Причина по- голяма от болестта и може да бъде само дете, според мен. Или е била бременна и е пометнала, и са й казали, че няма гаранция за в бъдеще, или нещо от сорта... Тя освобождава Ферит от себе си, за да му даде възможност за по- пълноценен живот, като го наранява за последно вменявайки му чувството, че не може да я направи щастлива. Това е единственото, което би спряло Ферит да тича след нея. Подобно на начина, по който тя се отказа от него преди време, за да спаси живота му, така и той се отказва сега от нея, за да не е нещастна.

P.p
А, и изобщо не е гаранция, че сцената в болницата е след припадъка, който ние видяхме. Може би е друг случай и Ферит вече знае за болестта й, и са говорили и не са се разбрали за дете,,, А, репликата, че Ферит е готов да се отделят в апартамент ми увисна без контекст.Може би са ставали неща, които ще ги видим в ретроспекции,,,

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 23:59 от Juliya*

# 377
# 378
Хубаво е да, има оправдания. В реалния  живот има  болни хора от нелечими болести, които се поддържат живи и не живеят дълго. И  ето пример от първо лице, за един от най-близките  ми.
 Срещна жена, която  прие  "присъдата," не се изплаши, не избяга (като други)бори се всеки ден за живота му,  бори със зъби и нокти да имат дете, търси всякакви възможности въпреки неописуемите трудности.

Вярва,че ще стане и не спира да има надежда.
И да ви кажа сърцето и душата  ти се пълни при тази гледка.

# 379
Причина по- голяма от болестта и може да бъде само дете, според мен. Или е била бременна и е пометнала, и са й казали, че няма гаранция за в бъдеще, или нещо от сорта... Тя освобождава Ферит от себе си, за да му даде възможност за по- пълноценен живот, като го наранява за последно вменявайки му чувството, че не може да я направи щастлива. Това е единственото, което би спряло Ферит да тича след нея. Подобно на начина, по който тя се отказа от него преди време, за да спаси живота му, така и той се отказва сега от нея, за да не е нещастна.

Точно и понеже Ферит мисли , че той е виновен за болестта Както мислеше , че е виновен за смъртта на брат си
Вижте , че като излиза от болницата пак вали Не знаем още каква сцена има там  

Нещо и за нас Grinning
Скрит текст:
Прилаганият ПР
Да това се нарича pr. Да ви разочарова много отвъд въображението, след което внезапно предизвиква ендорфини от напълно различен контекст и по този начин ви дава допаминова атака, която провокира тежко пристрастяване. Това правят в продължение на две години.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 00:09 от KrasiAnna

# 380
Нали асена постна линк на анализите на тази психоложка. Сега пак четох, че това са състояния, когато Сейран е между живота и смъртта, а Ферит изпада в кома и сцените са неговите страхове.

# 381
Нали асена постна линк на анализите на тази психоложка. Сега пак четох, че това са състояния, когато Сейран е между живота и смъртта, а Ферит изпада в кома и сцените са неговите страхове.

Аз чета този профил Интересно е описано
Но докато не видя , няма как да повярвам
https://x.com/elise_sal_88/status/1832887150414598600

# 382

Аз чета този профил Интересно е описано
Но докато не видя , няма как да повярвам
https://x.com/elise_sal_88/status/1832887150414598600

Профила е заключен.

# 383
Момичета, мрънкаме, ядосваме се но...пристрастяването към сериала май е по силно
от нас.
За един тейзър и един фраг изписахме половината тема. Предполагам, че до петък ще
се отзовем дори в нова, следваща тема, страстите ще отшумят и ще продължим да гледаме
развитието на сценария.
Аз поне няма да се отказвам въпреки разочарованието което изпитах тази вечер.
А, и в епизода в петък, може нещата да ни се изяснят в последователен ред, защото
обикновено във фраговете няма такова.
Прочетох малко в Х мнения и там се открехва въпроса с раздялата, както спомена и Евето,
за намесата на Суна. Може и да е вярно. Не е случайно, че Сейран предлага брак на Синан
пред Аби и Суна.
Въобще има много поставени въпроси на които чакаме отговори в следващите епизоди.

# 384
Не знам как да сваля гифчета от Х и ги слагам като линкове.

Ферит и погледите му. 🔥🔥🔥

https://x.com/Millibruni/status/1832860685090292095?t=Pwi-cpNyHR2BbBiIjviUvw&s=19

https://x.com/Millibruni/status/1832862552558338237?t=DZ4HkViEGRJVC0mKRnsF0A&s=19

# 385
На мен фрага също ми хареса. Защо само че нападате новата актриса без да сме я видяли, а всички се влюбихте в избора на мъжката роля.
Каката, рибата, била гнусна, Мерт няма да я целува....Жената е много красива, съпругът ù в реалния живот също е як пич. Споко не е дошла да краде чуждо.
Също така аз познавам не една и две двойки в които жените са по- големите и не са противни в никакъв случай. Новата светска Турска двойка Бирче Акалай и Хакан Курташ са в същата ситуация и за мен са изключителни сладури. Дори и не ги харесвам по отделно, но като двойка са просто един път. Да  си дадем  малко време преди да слагаме етикети.

# 386
Фрага ми хареса.
Миличките ми СейФерчета колко много са страдали и ще продължават да страдат.Cry Но любовта им си е все още толкова силна и само чака пак да разцъфти  Heart
Сейран трябва да е казала нещо много убедително на Ферит ,за да го накара да повярва ,че вече не го иска и така да се откаже от нея ,че вече да не я търси изобщо.
Сейран ,поне от това което дадоха в трея ми се струва ,че не е била интимна със Синан.За Ферит не съм толкова сигурна ,че не е сайдисал кака си .Но даже и Сейран и Ферит да са станали интимни с новите това би било напълно норамално.След като двамата са решили да продължат животите си отделно един от друг и са се развели, защо да нямат нови половинки. Thinking Но и на двамата им трябва само един път да се видят и пак ще си я подкарат по стария начин Ще има ревност, драми ,кавги ,може някой да яде бой ,нооооо на края пак ще победи любовта  им.И от сега  предвиждам ,че може би този апартамент дето Ферит щял да се  изнесе в него може да им стане новото любовно гнездо докато разкарат тия двамата новите.
Сейран и Ферит обаче са много красиви за началото на новото им пътешествие. Сейран с тоя черния бански беше феноменално готина ,Ферит също е супер. Между Суна и Абидин има много красива хармония ,ааа и за тях ще ми е интересно как аджеба стигнаха и те до тук.Само тоя новия Синан хич ама хич не и харесва.

# 387
В инста драгия турски зрител е потресен,особено от сцената Ферит и Дияр.Нали знаете,че те са доста по-консервативни от другите нации,вкл. и нас.Има доста коментари за тази Пелин.Как можело да приеме да играе такива глупости,омъжена жена с деца,къде бил мъжа и,срам и позор било за нея и по-отвратителна сцена нямало в трейлъра от сцената на диванчето.Като нищо може да изрежат тази сцена.Това се коментира повече от трейлъра като цяло.Затова казвам,че едва ли ще си позволят да пишат някакви по горещи сцени с Ферит/Дияр и Сейран/Синан.Имаше и коментар,как можело Сейран да целува Синан в МОЛ-а облечена с роклята от официалния плакат на сериала.Това също се счита за отвратително.Много от феновете се насочват към "Боровинков шербет".Абе,нещата направо си отиват към "чао Рибарче" и "здравеей Боровинков шербет."Има даже коментари от рода на това,че сериала се продава в други държави и позорели Турция.Разочаровани са не само феновете на Сейфер,но и на Кайсун.Май 3-ти сезон ще стартира с най-ниските си рейтинги,а шербета с най-високите.Жалко.

# 388
Добро утро Kissing Heart
Минали са месеци от онзи припадък на Сейран. Според дрехите им, било е късна есен или зима, случили са се някакви неща. Имало е месеци борба с болестта. Пак на Суна се връщам аз. Снощи влязох за малко в една стая в Х и там няколко пъти споменаха името й, както и това на Серпил. Може пък племенницата да е изнудила Суна, за да се разделят Ферит и Сейран. Ферит е много обиден, но сякаш има нещо такова и в Сейран.

Мими, доколкото си спомням, последната роля на Пелин беше втора жена. Не й е за първи път. Не знам защо пишат, че никога не би играла такива роли. Виждаме на практика, че няма много задръжки, с всички сили се пиари и предлага. Иначе семейство Алтан ми е симпатично, но след изцепките й последните дни, рязко ми падна в очите.

Относно това, кой къде се насочва. Ами като се насочва, да се насочва. Да ревем ли сега? На който му харесва - ще гледа, на който не му харесва - има други канали.

# 389
Добро утро и щастлива седмица!🌻🍀❤️
Първоначалната ми реакция на фрага бяха сълзи 🤕🤕😥😥. Мъчно и тежко ми стана...
За мен има много въпроси-защо Сейран е в тази клиника, която според мен е психиатрия, дали наистина е свързано със загуба на дете или невъзможността за забременяване? 😥 Какво е станало, че Ферит е готов да излезе от ялъто? Сейран не го иска, пък после защо Ферит си е тръгнал? Какви документи носи Ферит при разговора с Аби- за евентуален развод или нещо друго? Каква е тая кака и какво прави в Сейферската стая аджеба? Защо Ферит е момчето от ялъто?
Ферит и Синан явно се познават 🤷‍♀️🤷‍♀️.
Видяхме, че чувства между Сейфер все още има ❤️🧿❤️!
Сцената между Ферит и новата кака ми беше меко казано отвратителна 🤮.
Само се надявам да не гледам халвети на новите двойки, каквито се надявам изобщо да не е имало и да няма, защото съм консерва и защото вярвам в любовта на Сейфер!❤️❤️❤️
Със сигурност в петък ще има голямо реване и псуване....
П.П. Циала Крихели-психоаналитика свързан с киноиндустрията продължава да прави анализи и да говори за халюцинации вследствие кома на Ферит....

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 08:05 от Dichkata

Общи условия

Активация на акаунт