Отговори
# 255

Здравейте!

Чудесно изпълнение на актрисата, изпълняваща ролята на Асуман.
Ще погледна трейлъра, но нямам големи очаквания. Чинно ще си чакам серията в петък.
За мен ще има СейФер дори да е накрая на сериала. С удоволствие ще гледам сериите, нищо че ще има пълнежи
и всякакви обрати и глупости, но какво от това, все пак гледаме художествена измислица, базирана на някаква реална история.
Коя е бременната костенурка? Изпуснала съм този прякор, ако мога така да го назова.

# 256
  • София

Коя е бременната костенурка? Изпуснала съм този прякор, ако мога така да го назова.

Режисьорката Бурджу, която според да кажем достоверни източници, мрази СейФер, не харесва Афра и е влюбена в Мерт. Дори това да е преувеличено, има скрийншотове с нейни чатове с фенове, в които клюкари за сериала и за АфРам (личния живот на Афра и Мерт). Вероятно тези снимки ще се появят в някакъв момент.

# 257
Сигурно се надява Мерт да й обърне внимание. 🤣🤣🤣🤣

# 258

Режисьорката Бурджу, която според да кажем достоверни източници, мрази СейФер, не харесва Афра и е влюбена в Мерт. Дори това да е преувеличено, има скрийншотове с нейни чатове с фенове, в които клюкари за сериала и за АфРам (личния живот на Афра и Мерт). Вероятно тези снимки ще се появят в някакъв момент.

Мистери, благодаря!

Те пък всички влюбени в Мерт. Не ми се струва сериозно един режисьор на толкова вървежен сериал/рейтинг от 1-ви сезон/ да си позволи волности в изявления за основната двойка. Ако е така, би било доста глупаво и неподхождащо за един известен режисьор какъвто е Бурджу Алптекин. А, може и да греша в преценките си.
Все пак сме хора и всеки прави неволни грешки и, в този случай,  орезилява професията си.
От снимки, които съм виждала зад кадър , през почивките , Бурджу е в доста добри отношения с АфРам.

# 259
Гюнго е харесал новината за новия фрагман.

Сигурно му се преобръща сърцето, като гледа на какъв хал му е рожбата Confused

# 260
Това ли заслужава красивото ни Сейранче! 🥲
Хванали са и Джем за снимка.

# 261
Да се радваме, че поне не е извикал жълтурите за да се заяви като партньор на Афра. 😃

# 262
Айде и тук милионче за кралицата! ❤

🪬🤍🧿

# 263
Бая нагла тази

# 264
  • Яко в Матрицата...
Пелин си реже клона много яко, не знам какво иска да постигне.

# 265
Мерт и Афра мълчат, но важното е, че новата партньорка ни информира за всичко. 🥴

# 266
Ще си помисли човек, че е влязла носителка на Оскар в сериала. Трудно ще си спомниш нейна роля, без да загуглиш. Абе откъде ги намират все такива Grinning

# 267
Еви , шшштттт , да не вземе да направи ролята на живота си в нашето дизи.

# 268
  • Яко в Матрицата...
Май и тя ще влезе в ролята на 🐟 🙄👎🏻

# 269
Май и тя ще влезе в ролята на 🐟 🙄👎🏻

Не напразно са я избрали да се казва Пелин в реалния живот.. да дразни фандома още повече 🤣🤣🤣 уж Дияр а всъщност рибка.. от онези големите, тлъстите и мазните

Общи условия

Активация на акаунт