Отговори
# 345
# 346
И като иска да освободи Ферит евентуално, ако е болна, задължително ли трябва да има друг мъж?Че и дя му предлага брак?
Хайде холан,хич не ми я защитавайте
Пак ще наранява с голямата си саможертва

# 347
Fi79, Сейран може да не консумира брака с новия или връзката си, но както видяхме Ферит метна Animal Fish на дивана (нямам повръщащо човече)  Съмнявам се да се въздържа Scream

Нас Ферит не ни интересува какви ги върши. Хахаха! Шегувам се! Сега се виждам принудена да го защитавам и него. И аз да кажа като леля Хатудж ( правилно ли го изписвам?): гледай до къде ме докарахте... да казвам хубави неща за момчет. Пак се шегувам, разбира се.
Вярвам във Ферит! Най-много да е на ниво флирт с Дияр. Няма как толкова бързо да мине на следващото завоевание. Видяхме, че опита с Невра и то в момент, когато беше много ядосан и бесен на Сейран, но реално дори не успя да целуне друга жена. Плю си на петите и дим да го няма. Аби трябваше да идва да го спасява по тъмните истанбулски улици. Споко! Всичко ще е наред! Изневяра няма и от двете страни.

# 348
Чакайте сега, големи оптимисти сте, но две години са минали. Много време е това. Няма да са монаси.

# 349
Аз имам един въпрос. След като Ферит и Сейран са се развели, защо Феро е в къщата на баба 😂

# 350
Чакайте сега, големи оптимисти сте, но две години са минали. Много време е това. Няма да са монаси.

Сейро съм сигурна в нея,Феро 100% не се е замонашил.

# 351
Да споделя спойлери, в които не ми остава друго освен да се вкопча здраво.

Скрит текст:
Сейран лъже всички, че обича Синан. Включително и Суна. Ферит чува, че Сейран не го иска и това е причината да си тръгне. Сейран съжалява и го чака, но той така и не се връща. Раздялата им е резултат на недоразумение. Така се връщаме в началото - ревност, инат, тайни срещи и много любов.

# 352
Да, бе все Ферит ви е виновен. Момчето беше изпъдено от болницата и не е допуснато в стаята на любимата си, с която до вчера умираха един за друг. Аз, пък се радвам, че не го виждам след две години да го изнасят от кръчмите   безпаметно пиян. Продължил е както може. Това, че се е заиграл с кака си, не значи, че са стигнали по- далеч. Може и той да играе подобно на Сейран. Той не можа с Невра, какво ни кара да си мислим, че с тази е успял?

# 353

Сейро съм сигурна в нея,Феро 100% не се е замонашил.

А, той като женен доста време си беше полумонах. Шегувам се. Не се знае, след такива емоционални сривове
дали някой би помислил за нещо друго, но мъжкото си е мъжко, непредвидимо е!

# 354
Щом има раздяла / развод и двамата имат право на нови връзки и нови партньори. Тя се връща след две години и предполагам , че вече е здрава. Интересното ще е  оттук нататък. Ще има ревност , ще има грижа един за друг , ще има и любов. Синан ще се оттегли , защото  винаги е знаел че няма шанс , но Дияр няма да се даде лесно.  Ще е  "забавно" , само да не е както с Пелин. Не искам да го гледам Феро между две жени.

# 355
Щото са минали две години и са разведени! Лошото е, че развалят нашите представи за любовта им.

Ela1, тя Сейран днес май затова е била в имението. Искала си е къщата.

# 356
Какво са две години пред лицето на голямата и единствена любов?! Онази, която вдъхновява и подлудява поети, писатели, художници и артисти. Нима болката отляво може да си отиде толкова бързо?! Нееее... Великата любов (ние нали такава гледаме в този сериал?!) е неподвластна на време и пространство. Няма друго човешко същество, което да може да накара Сейран да забрави Ферит и Ферит да забрави Сейран. Дори и сто години да минат, такава любов не може да потъне в забвение!
P.S. Сложих си розовите очила, елате ми! Simple Smile При първи преглед на фрага щях да ревна, но при втори... охо... толкова неща ми светнаха! И все хубави. Simple Smile

# 357
Аз имам един въпрос. След като Ферит и Сейран са се развели, защо Феро е в къщата на баба 😂

Ами защото там е дядо ! Без дядо е за никъде. Цялата рода предполагам е там , барабар с новата риба.

# 358
Сейран няма какво да прощава на Ферит. Тя го е пуснала да гради живота си, той се опитва да го направи.

# 359
И в Х взеха да се посъвземат и според мен ще гледат. 😉

Общи условия

Активация на акаунт