Търся електронна книга - 49

• 97 742
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, търся книги на Кармен Мола.

И аз ги търся от известно време, но не съм попадала на ел.вариант, за жалост. Сега ще си ги поръчвам на хартия, не съм чела хартиена книга от 7 години.

https://www.olx.bg/d/ad/prodavam-godinata-na-svinyata-karmen-mol … s=olx_pro_listing

# 421
  • Пловдив
Сега научих, че Кармен Мола всъщност е псевдоним на трима автори. Преди това ми е убягвала тази информация.

# 422
Сега научих, че Кармен Мола всъщност е псевдоним на трима автори. Преди това ми е убягвала тази информация.
Не знам колко автори са, ама тая поредица ме удари в емоциите.. една седмица прехвърлях в главата ми последната книга.. наложи се да оплакна мозъка си с няколко мръснишки и безмозъчни заглавия.. от онези, дето през две страници ти напомнят кой е главния герой..

# 423
Здравейте. Търся "Добри по душа" на Беки Кенеди и "Трудни деца" на Андрю Фулър.
novates@abv.bg
Благодаря!

# 424
гледах вчера едно много смешно кратко сериалче Да убиваш осъзнато Карстен Дусе (на немски: Karsten Dusse)  . И бих прочела книжките или поне части , ако някой е срещал .

# 425
“Да убиваш осъзнато” съм срещала като книга, хартиено издание и за малко щях да я купувам, но след някои отзиви, които прочетох, се отказах. Не знаех, че има сериал, къде може да се гледа? За електронно издание на книгата нямам информация.

# 426
Аз го гледах на нетфликс „Achtsam morden“ auf Netflix. Мини сериал. С 8 кратки серии , но затова пък достатъчно динамичен. Т.е. не беше разтегнат и скучен като сезоните за Джак Ричър.
И смешен. Но някои от идеите на инструктора по Mindfulness бих ги прочела отделно. И този игра много готино. На мен ми хареса.

# 427
Дано има опция за аудио на английски, че с немския ще имам затруднения. Ще го потърся, благодаря!

# 428
Не обърнах внимание на превода, но е немски. Играят в Берлин. Ако имаш един следобед за разпускане на дивана с каничка чай  Simple Smile

# 429
Здравейте , търся следните книги (знам,че шанса е малък)
Пенелъпи Дъглас
- Изкушението на Тръст Сикс
-Петима братя
И
Дженифър Л Арментраут
- Огън в плътта
teodorinia@abv.bg

# 430
Аз го гледах на нетфликс „Achtsam morden“ auf Netflix. Мини сериал. С 8 кратки серии , но затова пък достатъчно динамичен.
Скрит текст:
Т.е. не беше разтегнат и скучен като сезоните за Джак Ричър.
И смешен. Но някои от идеите на инструктора по Mindfulness бих ги прочела отделно. И този игра много готино. На мен ми хареса.
На английски е Murder Mindfully. Дано остане време за него, книгата има интересен замисъл доколкото четох отзиви, но имаше някои минуси относно повествованието, затова като начало това е добра алтернатива.

Пропуснах да кажа и аз за Кармен Мола - да, трима автори, мъже пишат под този псевдоним. Техните книги още не съм чела, добри са отзивите, историите - доколкото разбрах кървави. Ако на английски четете, може да потърсите такъв вариант, може би при Ана може да излезе нещо.

# 431
Здравейте, търся някоя от двете книги на авторката Виола Ардоне:

1 - "Детският влак"
2 - "Олива Денаро"

Намирам ел.вариант в Озон, но там не мога да махна малоумната им защита, а няма да тръгне на четеца...
Също, ако някой има представа къде другаде ги има в ел. вариант - да казва.
Благодаря!

ffoki@abv.bg

# 432
  • Mediterraneo
Благодаря за линковете за печатни книги, когато реша, знам откъде да ги поръчам, темата е различна.

# 433
  • София
Не успявам да намеря "Кръстопътища" на Франзен, има ли я електронна?

# 434
  • Варна/Благоевград
Здравейте.  Виждам,че книгата Мамник я има в " четиме" ,но незнайно защо не успявам да я изтегля , ще съм благодарна ,ако някой има желание да ми я изпрати на лично или на пощата.
Sisonka_@abv.bg

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт