Търся електронна книга - 49

• 97 878
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Някой да е чел “Шест изпепелени рози” в електронен вариант?!
Аз я чета в момента, но ми се струва много кратка, и се чудя да не би да не е цялата?
Не съм чела тази книга, но хартиеното издание е към 200 страници, не е обемна. Ще се радвам после в другата тема да споделите впечатления.

Здравейте , а коя е другата тема?  , Благодаря!

# 241
Скрит текст:
Аз я чета в момента, но ми се струва много кратка, и се чудя да не би да не е цялата?
Не съм чела тази книга, но хартиеното издание е към 200 страници, не е обемна. Ще се радвам после в другата тема да споделите впечатления.

Здравейте , а коя е другата тема?  , Благодаря!
“Фентъзи и фантастика”, но и в темата “В момента чета” също коментираме книги от жанра.

# 242
Някой да има “Когато тя си отиде” на Алекс Дал?

# 243
Някой да има "Вегетарианката" на нобелистката от днес Хан Канг?

# 244
Здравейте , дали вече някой има Огън и плът в ел. Вариант на Дженифър Л Арментраут,  благодаря предварително
teodorinia@abv.bg

# 245
Здравейте търся книгата на Кора Райли -Обвързани с чест в Ел.вариант .В рули я има ама ,като  я отворя са само яроглифи . Също ако някой има на Ели Силвър -Безсилен .Ще ми ги пратите ли на мейл? garmidolova@mail.bg
Благодаря и усмихнат ден .
Пратих ви Обвързани с чест във epub формат , би трябвало вече да нямате проблеми Simple Smile

# 246

Здравейте , а коя е другата тема?  , Благодаря!

Темите са  :
В момента чета 91
За тези , които четат любовни романи 47
Може да ги последвате за да следите другите мнения , а ако искате и вие да добавите нещо .
Приятен ден

# 247
Здравейте търся книгата на Кора Райли -Обвързани с чест в Ел.вариант
Пратих ви Обвързани с чест във epub формат , би трябвало вече да нямате проблеми Simple Smile
Здравейте, може ли да изпратите и на мен "Обвързани с чест" в epub ? Благодаря предварително !
 julia_@abv.bg

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 12:50 от july_

# 248
Търся "Случая Джем" на Вера Мутафчиева. Благодаря предварително Flowers Sunflower
e-mail:
Скрит текст:

# 249
Здравейте търся книгата на Кора Райли -Обвързани с чест в Ел.вариант .В рули я има ама ,като  я отворя са само яроглифи . Също ако някой има на Ели Силвър -Безсилен .Ще ми ги пратите ли на мейл? garmidolova@mail.bg
Благодаря и усмихнат ден .

Здравейте, може ли да изпратите и на мен "Обвързани с чест" в epub ? Благодаря предварително!
tedikissek@gmail.com

# 250
Здравейте! Случайно някой да има двете книги на Рейчъл Гилиг- "Един тъмен прозорец" и "Две преплетени корони"?
Благодаря предварително!
ralitsa_genova@abv.bg

# 251

И аз искам да я прочета

# 252
Хан Канг - Вегетарианката  - https://dox.abv.bg/download?id=ded53de618 - линк за сваляне

# 253
Търся "Случая Джем" на Вера Мутафчиева. Благодаря предварително Flowers Sunflower
e-mail:
Скрит текст:

В читанка я има.
https://chitanka.info/text/2245

Гледайте първо в гуглето за такива стари книжки Grinning

# 254
e-mail:
Скрит текст:

В читанка я има.
https://chitanka.info/text/2245

Гледайте първо в гуглето за такива стари книжки Grinning

Ама гледах,не разбирам как в възможно. Даже свалих 3 нейни оттам,но на автор Вера Мутафчиева не излизаше Случая Джем. Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт