БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 148
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм убедена ,че ги дават на химическо ,просто се чудят вече какво да снимат.
Да, доста вероятно е да е точно така. Не знам колко голям е ресторантът, но покривките едва ли са толкова малко, че да се минат набързо с ютийка. Рекламират заведението. Ако менюто му е като в предишния ресторант и чалгията с Васко Милионера присъства ( а явно е така), няма да ме видят мен специално там.

# 121
Според мен покривките ги гладят тази седмица покрай пробите, едва ли имат време и нерви да се занимават с това. Вижда се, че канят техни близки, според мен до седмица ще отворят новата локация. Чалгията там и на мен ми идва too much. На Наска колаборацията е смехотворна и по принцип такива колаборации са ми адски смешни, за тези пари може да се купи нещо къде, къде по качествено. Не бих си го поръчала само, защото пише Атанаска, тя да не е Beyonce или защото Юлия го е кроила или нейните шивачки. И сватбената рокля на Атанаска от Радапола може да си я купи човек, на нея й стоеше зле, беше й голяма, допускам, че заради бремеността не са могли да я направят точно, но не бих поръчала от Радапола. Учудена съм всъщност, че втората сватбена рокля на Наска е от София Борисова, доста е безвкусна по моите критерии и евтинее.

# 122
Възможно е да са изпрали 5-6 покривки. Все пак заведението работи пробно. В такъв случай е възможно да си ги изперат и изгладят няколко пъти. При пълен капацитет да переш и гладиш покривки е безумно.

# 123
Може би сте прави за покривките, да .За пробите.
  Освен Васко, май и още един член на оркестъра са добавили. Абе купон!
   Бих седнала в заведението, ако сме на разходка някъде там по обяд. Обаче като ми зацвили милионерчето, директно си тръгвам.Вярно, че е стил механа, ама защо е нужно да ти скрибуца на ушенце? Той поне да можеше да свири и пее.Едно време в Русе , когато живеех там,имаше един уникален цигански оркестър с цигулка.Оркестър не, ама двама или трима. Ей, как свиреше тоя цигулар, уникално. Все едно цяла гора птички пеят. Често го канеха на круизните кораби,които спираха в Русе.
   Вярно че 11.09 беше датата на Се ла ви.
 Радапола ми е в повече с нейната извисеност, работохолизъм, идеална майка, мъниста, пера.........И тя пусна безплатен гайд за бизнес.

# 124
Е не мога да си представя да мъкна вкъщи вмирисаните на манджи и цигари мръсни покривки... толкова мърляво и нехигиеночно и то при малко дете и бременна жена...

И да ги переш в пералята в която си переш дрехите на детето. Обикновено заведенията ползват сървиз за това или имат пералня в ресторанта.

Пуснали са снимите от фотосесията. Щастливи изглеждат, дано и реално да са така.

# 125
Тя локацията вече е споделена, в инстаграм и сайта на под метлите.
Самоковско шосе 144
Излезе ми във фейсбук, че има нова публикация и като погледнах щях да падна. Много грозен дизайн на корица, сигурна Насето се е правила на дизайнер. Та се разрових за локацията и я видях така

Какво стана с откриването на механата? Нали този уикенд Даниел щеше да сподели локацията? Накрая нищо. Забелязала съм много високопарадни сторита и никакво продължение след тях. На прима виста се сещам за мистър Катамаран, който нито разбрахме кой е, нито девойката видяхме избрана от тях.

Роза опознава България. Този уикенд беше в Бургас.

На мен ми се струва, че Емилия и Петър пак са се разделили. Дано не съм права.

# 126
Даниел ръси умнотии, че живота ни е даден и на никой не му е обещавано да му е лесно.
Тоя съвсем се чуди с какво да е интересен.

# 127
   Бих седнала в заведението, ако сме на разходка някъде там по обяд. Обаче като ми зацвили милионерчето, директно си тръгвам.Вярно, че е стил механа, ама защо е нужно да ти скрибуца на ушенце? Той поне да можеше да свири и пее.
Васко Милионера да не се обижда, но това пронизително козешко блеене тяхното, не става за нищо

# 128

Бутафорната торта от мечтите.
Колко пък да е трудно да транспортираш стиропор, покрит с фондан.

# 129
Какво стана с обувките Джими Чу, торбичката да не е останала в магазина? логично би било да се снима с тези обувки на фотосесията във вилата, където няма камъни и дупки и няма да й се надраскат.

Много е смешна като се превзема с тези бутафорни торти, били са превозвани в буса, чудо голямо.

# 130
На мен цялата идея на такива торти ми убягва. Какво е това торта от стиропор и предназначението и какво е - да се снимат на този фон ли? Понеже ако е само това, може един красиво аранжиран и богат букет да свърши тази работа. На всички ни е ясно, че тази "торта" не е торта всъщност, а е декорация. Не само Бачорски, масово вече се използват по партита тези картони и на мен ми е странно това.

# 131
Масово, но не и задължително от всеки, а само от обичащите кича и чалгата.

# 132
Много са хуабви снимките от сватбата .

# 133
  • София-Лагера
Аз мисля ,че с тази локация там ,ще го закъсат.

# 134
Тези Радапола ги чувам от няколко месеца, откъде се взеха и кога си повярваха, не ми е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт