БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 156
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Джулия пак поне нещо работи и има насреща продукт. Наска само симулира мотаене по цял ден.

# 106
Какво стана с откриването на механата? Нали този уикенд Даниел щеше да сподели локацията? Накрая нищо. Забелязала съм много високопарадни сторита и никакво продължение след тях. На прима виста се сещам за мистър Катамаран, който нито разбрахме кой е, нито девойката видяхме избрана от тях.

Роза опознава България. Този уикенд беше в Бургас.

На мен ми се струва, че Емилия и Петър пак са се разделили. Дано не съм права.

# 107
  • София-Лагера
Всяка вечер гладят покривки 🤣туй е !
Даниел ми е много смешен с тези сторита всяка вечер колко изморен бил.Ще кажеш ,че само той работи в цяла България.Имала съм вечери в които нямам сили и за душ.

# 108
На мен ми стана смешно как глади и нарежда и нарича покривките да му изкарвали много парички. После като видя, че Наска го снима и обърна плочата, да изкарвали клиентите му много парички. И с какъв акъл ги глади тези покривки на леглото, което спат, колкото и да са изпрани не е ок там да се случва гладенето.

# 109
На мен ми стана смешно как глади и нарежда и нарича покривките да му изкарвали много парички. После като видя, че Наска го снима и обърна плочата, да изкарвали клиентите му много парички. И с какъв акъл ги глади тези покривки на леглото, което спат, колкото и да са изпрани не е ок там да се случва гладенето.
Да, аз гледах че глади върху матрака им и се запитах колко е ок за самия матрак така с горещата пара отгоре да се глади, не се ли поврежда покритието?

# 110
Никога ли не сте си чистили матраците с парочистачка?
   Иначе е смешко!

# 111
  • София-Лагера
Да,смешно е да ни се вземеш поне 5 покривки за 1 маса .След всеки клиент е хубаво да се сменят покривките ,ако държиш да си Топ .
Химическо чистене прибира покривките и ги пере на кг за стотинки при сключен договор .
Взимат ги от място и ги връщат .

# 112
Никога ли не сте си чистили матраците с парочистачка?
   Иначе е смешко!
Не, моите са с мемори пяна и се перат на щадяща температура калъфите им.

# 113
Добре, моите старите ,преди време ги чистех с парочистачка. Нищо им нямаше.
  За покривките сте прави.Едва ли след всеки клиент се сменят такива, но да речем два три комплекта е хубаво да има. И не да ги пере у тях си, в химическото имат и машини за гладене, макар че и те не са супер скъпи.Имам приятелка с къща за гости, има такава.
  Що ли ми се върти датата 11.09 за официално откриване? Макар че приятелите им пускаха сторита как вечерят, Радапола и те ходиха там с родителите си.

# 114
Какво покритие може да има един матрак? 🤣🤣🤣🤣 Падам с някои изказвания тук. Редно е покривките да се дават на химическо чистене. Връщат ти ги изгладени. Тук те си мъкнат чувалите и пада едно среднощно пране и гладене. Скръндзава работа.

На 11.09 е откриването на Се Ла Ви.

# 115
Как си личи отсъствието на Аида. Сега положението е пречат ми ръцете.

# 116
Е не мога да си представя да мъкна вкъщи вмирисаните на манджи и цигари мръсни покривки... толкова мърляво и нехигиеночно и то при малко дете и бременна жена...

# 117
Какво покритие може да има един матрак? 🤣🤣🤣🤣 Падам с някои изказвания тук. Редно е покривките да се дават на химическо чистене. Връщат ти ги изгладени. Тук те си мъкнат чувалите и пада едно среднощно пране и гладене. Скръндзава работа.

Не бързай да падаш. Има стотици покрития, включително някои видове полиуретанова пяна, нетърпяща гореща температура. И определено не са предвидени да се глади върху тях.

# 118
Аз съм убедена ,че ги дават на химическо ,просто се чудят вече какво да снимат.

# 119
Съгласна съм, че не се глади върху матрак по принцип. За 1-2 пъти нищо няма да му стане. Принципът тук е друг. Иначе има ютии, които се нагаждат според материята и няма да я увредят. В случая те гладят върху покривката, а не директно върху матрака.

Общи условия

Активация на акаунт