БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 157
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
А, този фотограф който им е правил снимките на сватбата колко ли пари сигурно им е взел.

# 91
  • В страната на мечтите.
Този халат едва ли е над 15 лева себестойност, и 5- 10 да продаде все ще е на печалба. Пробва се, няма лошо. Чак ми е странно че не пуснала своя марка дрехи до сега, на нейно място щях. Вероятно предстои.

Не давай идеи, че сега ще вземе да купува дрехи на килограм от Турция и да ги продава с 1500% надценка Joy Joy Смятам че за да направиш своя марка дрехи първо трябва да започнеш да ги шиеш сам и да ги продаваш, иначе да купуваш и препродаваш не ги прави твоя марка.

# 92
Ако има кой да ги купи.
Аз не схванах идеята с халата.Той не е ли на Радапола?

# 93
В колаборация са.

# 94
Явно Атанаска смята, че нейното име продава!

# 95
Нейното име продава само ако на рекламата е с Емели.

# 96
Боклук със себестойност 20 лева от изкуствена коприна, друго име на вискозата, с пришити пера от Тему, 40лв. за 10 метра.
Радапола се излагат, жалко че Наска им се връзва.

400 лева за вискоза оригиналната цена било 😄

# 97
  • Пловдив
Аз че не разбирам от мода, не разбирам, но 400лв за халат на този скъп живот е прекалено. Дори и името й да продава можеше да се сложи по нормална цена, ако е струвал 60лв в къс вариант, 120- 150 в дълъг с името на Наска щеше да е друго.

# 98
  • София-Лагера
Бившия ми офис беше под една шивашка фирма на известен български бранд с няколко бутика в София.
Та те пътуваха до Турция всяка седмица ,купуваха дрехи и шивачките махаха етикети и слагаха техните.
Тук таме украсяваха с нещо и всичко беше лимитирана серия.
Всеки сам да си прави сметката ,какво носи и за колко пари.

# 99
Много си повярва Атанаска.

# 100
Оставам с усещането, че почти всяко нейно действие се превръща в антиреклама.
Даниел я срина с разказите си. Преди хората я харесваха.
След риалитито съм с впечатлението, че и хора от приятелския им кръг се отдръпнаха.

# 101
Харесвали са я преди тези, които си мислеха, че е майка на Емели. Аз знаех историята от преди това, не с тези грозни подробности, които разкри Даниел, разбира се. Но характера й и селския манталитет се виждаха и преди реалитито.

# 102
А, този фотограф който им е правил снимките на сватбата колко ли пари сигурно им е взел.

Доста. Разглеждах му страницата в Инстаграм. Той снима само в Италия, името му е Иван, но не мисля че е Българин.

За халата няма да си го купя. Имам такъв от Триумф и с нощница струваше 250 евро.

Даниел каза е стори снощи, че бебето рита. Не уточняват пол. 6-7 месец е според мен. Да чакаме бебе по Коледа .

# 103
Боклук със себестойност 20 лева от изкуствена коприна, друго име на вискозата, с пришити пера от Тему, 40лв. за 10 метра.
Радапола се излагат, жалко че Наска им се връзва.

400 лева за вискоза оригиналната цена било 😄
Джулия, която е собственичката на Радапола и Атанаска са си приятелки, но и двете са се взели много на сериозно. Гледах стори в ИГ на първата и то са превземания колко до късно работи, колко камъни на ден пришива, какви нелоялни клиенти имало (качваше снимка на някакъв изработен от нея букет, но сменен при тест и преглед от клиентка с друг букет, много по-евтин)… Голяма надувка ми се струва и роклите са все еднакви - с пришити камъни като на циганска сватба или с пера или бюстиета, тук таме и някой костюм за 400лв…

# 104
  • София-Лагера
Евентуално на Наска ,ще и дадат реклама на Чиполино .Те не подбират .

Общи условия

Активация на акаунт