БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Ще си поръчате ли халата
Че голяма отстъпка има сега от 399лв на 199лв.Grinning

# 76
Наска ме кефи, написала е "И понеже това е първият модел, който пускам в продажба като комплимент от мен получавате отстъпка от 399 лв на 199 лв 🎁 активна само 3 дни."

ама е забравила, че късата версия на абсолютно същия халат се продава в Радапола за 69лв. В коментарите под поста й момиче пише, че за сватбата й юни месец е била със същия дълъг халат, пак направен от Радапола. Язък - Наска бе на път да ни убеди, че е създала нещо

# 77
Че какво да му обявяват 3 месеца по-късно.. той очевидно е бил пуснат в продажба още преди тяхната сватба.

# 78
Наска ме кефи, написала е "И понеже това е първият модел, който пускам в продажба като комплимент от мен получавате отстъпка от 399 лв на 199 лв 🎁 активна само 3 дни."

ама е забравила, че късата версия на абсолютно същия халат се продава в Радапола за 69лв. В коментарите под поста й момиче пише, че за сватбата й юни месец е била със същия дълъг халат, пак направен от Радапола. Язък - Наска бе на път да ни убеди, че е създала нещо

Язък.Пак развалиха работата на Наси Grinning  Няма късмет.

# 79
И за да си го поръча момичето за 14.06, е бил в продажба поне 2 седмици по-рано. Чакали те професионални снимки 3 месеца. Че то свърши сватбения сезон…

# 80
Момичето пише , че е направен по поръчка , може само за нея да са направили .
Иначе не ме кефи халата.😀

# 81
Момичето пише , че е направен по поръчка , може само за нея да са направили .
Иначе не ме кефи халата.😀
Тоест Наска продава халат правен през месец май за друга жена и го представя, че е нейн и че има някакъв принос към продукта? Това е още по-жалко...

Радапола просто са направили дълга версия на халата им с пера и кристали от 60лв Grinning Сигурно хората се смятат за специални за това, че им удължават с 50см съществуващ модел на халата. Но ги признавам надценката им е добра. Нещо, което струва 69лв с дължина до коляното се продава на 399лв дълго го глезена. Да видим какво ще реши ПАЗАРЪТ Simple Smile

# 82
Може би цената е такава, заради участието на Атанаска.

# 83
С такова рекламно лице не знам какво биха продали...

# 84
Може би цената е такава, заради участието на Атанаска.

Сакън.

# 85
Според мен жената си е взела рокля или нещо за сватбата и са и предложили халат ,ясно е , че не  е нещо нечувано и невиждано.
Няквки аксесоари да беше пуснала , може би повече биха вървяли.

# 86
Има нужда да се бие в гърдите, че нещо е сътворила, защото има комплекси жената, че всъщност нищо не може. Успешните хора не демонстрират нищо, то се вижда.

# 87
  • В страната на мечтите.
Халат за 400 лева, пък било то и сватбен (каквото и да значи това), с пера като на голяма бяла птица, но не лебед?!?!  Joy Joy Joy  Вече съвсем останах без думи от напъните на Атанаска да прави нещо.

# 88
Харчат се едни пари.Като козметиката,дето беше решила със съдружничката.Накроя каза опарих се.Пак беше кръстено на нея.  Grinning

# 89
  • София
Този халат едва ли е над 15 лева себестойност, и 5- 10 да продаде все ще е на печалба. Пробва се, няма лошо. Чак ми е странно че не пуснала своя марка дрехи до сега, на нейно място щях. Вероятно предстои.

Общи условия

Активация на акаунт