БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 094
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Не сме виновни ние ,че малък Дани го качват като реве, може и той да има чар, но благодарение на баща му, го виждаме като едно ревящо нон стоп дете. Не хейтя и аз имам дете на 4 години и моето се тръшка, но го виждам само аз 🤣 / защото нямам избор/!
Не знам защо Даниел така прави и с детето ,и с Наска, реално той е  виновен, да отнасят този хейт . Не са най- важни гледанията ,не е ок да ги злепоставя. Той излезе по чист от сълза, а Атанаска е сравнявана със злата мащеха отнела бащата на едно сладко момиченце. Да се сърди на Даниел, а той сериозно да се замисля какво да качва и как представя нещата.

# 211
Той много си я харесва Атанаска. Не мисля, че е имал такова отношение към Емилия.
Аз мисля, че той се подмазва яко на Даниел. Така че която и жена да е до него, щеше да има същото отношение към нея. Емилия просто вече не е част от живота на Даниел и даже и да я харесва, то е немислимо пред Наска да изказва някакви симпатии към нея.

# 212
И ти си права.

# 213
Може да си се харесват и разбират .

# 214
Сигурна съм, че се харесват и се разбират, та  нали са един дол дренки😃

# 215
Mom of two, имах предвид,че ако Емилия не е съгласна,не би трябвало никой да качва снимки на детето й. Не сравнявам никой.И не съм настроена срещу никой от тях. И между другото,сме бистрили вече тук, че Емилия не е разчитала, и не е искала да разчита на майка си и баща си, защото те са млади,работещи и с нови семейства.Апропо, как ходят заедно на почивки ,напр.Египет и Италия, като имат други партньори е загадка за мен.Но само за мен.
   Имам внучка, никога не съм си помисляла да кача нейни снимки в социалките,без да питам родителите й.Как се нарича майката на майката на едно дете, ако ме баба по майчина линия?Къде съм неточна тук?

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:23 от марулета

# 216
Ако се разровите в профила на Генерала и по-точно в коментарите, ще видите, че постоянно си пише сам коментари и възхвалява всички. Има доста снимки и с децата на Антон. Под някой пост възхваляваше Мими, че го е приела с четирите му деца. И за баба Сийка има (аз доста ѝ симпатизирам, изглежда много приятна жена и се грижи добре за Емели). Най-много обаче са похвалите за Наска и Даниел😁

# 217
Тоз Генерал на колко е години, че и по ФБ цъка и пише коментари? Брех.. модерен дядо.

# 218
Баба Сийка е по красива от дъщеря си.

# 219
Не знам някой коментира ли тортата от сватбата , която са пренесли адски трудно от България до Италия и била харесана не знам си къде. Само дето малко преди това в ей това клипче https://www.instagram.com/reel/C92yH6EIwOK/?igsh=djNjNDdtY2d0MDN3 се вижда , че тортата е чудна, ама бутафорна, от някакъв лек материал като стереопор, та не знам кого точно лъжат….. тъжното е , че всички инфлуенсъри създават такива измислени представи.

# 220
  • София
Баба Сийка е по красива от дъщеря си.

Наска е била правена за момче 🤣🤣🤣,сестра й по нежна стои.

# 221
Ама малко усет няма да е излишен , страшна злоба се лее..

# 222
На мен сестра й по-не ми харесва. И тя си е надула джуките без никаква мярка и Наска ми се струва по-нежна от двете. Иначе баба Сийка, дядо Веско, Кака Мими и отчасти Олга са ми фаворитите в това семейство. А майката на Емилия ми е по-красива от самата Емилия, жената изглежда млада и запазена.

# 223
На мен пък сестрата на Наска ми е по- нелицеприятна и от нея. Има нещо невзрачно в нея.

# 224
Не знам някой коментира ли тортата от сватбата , която са пренесли адски трудно от България до Италия и била харесана не знам си къде. Само дето малко преди това в ей това клипче https://www.instagram.com/reel/C92yH6EIwOK/?igsh=djNjNDdtY2d0MDN3 се вижда , че тортата е чудна, ама бутафорна, от някакъв лек материал като стереопор, та не знам кого точно лъжат….. тъжното е , че всички инфлуенсъри създават такива измислени представи.
То от Бримекс са го написали в коментари под поста си - тортата е бутафорна.

Общи условия

Активация на акаунт