БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 092
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
Не е обида, че не е артистичен и няма харизма. Това, че не съм артистична, не ме обижда по никакъв начин. Не прави от мухата слон. Сигурно и Дани има някакви качества...

# 196
Дани е сладък, артистичен и харизматичен, едно обичано дете.

# 197
Може да не ги е обувала въобще, така е решила, така е направила. Аз ако нося всички обувки, които купувам ехей. А дрехи?
Не може да ги върне, по-кратък е срока, освен това ги купи от Лондон.

# 198
Изобщо не усещам чак такава загриженост от Петър към Емели.Освен злата мащеха, бабата по майчина линия също събира гледаемост на гърба на детето. Ако майката не е съгласна, как ще става това? 
   Със сигурност всички се възползват от Емели в този смисъл.

# 199
Дани е сладък, артистичен и харизматичен, едно обичано дете.

Хич не ми е харизматичен и артистичен и вече подчертах, че това не е хейт към детето. Да, едно обикновено обичано сладко детенце.

# 200
Тук ако не се хвали Дани колкото Емели, 2-3 потребителки ще го изкарват хейт. 😄 Явно сме длъжни да го харесваме и да казваме, че е много красив, чаровен , умен и развит, за да има мир и да не ни изкарват хейтърки на деца.

# 201
Все повече се убеждавам, че Даниел има основни пропуски като баща - не само, че постоянно качва клипчета как Дани се тръшка, как крещи, че не иска да бъде сниман, навира му камерата в лицето като го поучава и му се кара, ако е направил нещо лошо. Това, че изкарва пари на гърба на децата си е най-малкия проблем, все тая, че изкарват пари за обувки на Наска като децата от малки са травмирани от камери, от хорското внимание, че ги спират непознати.

Дани не е длъжен да е артистичен или харизматичен, че да бъде част от забавните клипчета, режисирани от баща му. Като порасне и прецени, че иска да е част от тези скечове и да е инфлуенсър - супер, ама сега не само, че е малък, ама и откровено не иска да участва в семейните инстаграм циркове.

# 202
# 203
Йордан все едно е биологичен баща на Наска- еднакво нелепи нерцисисти , живеещи в собствен свят.

# 204
Не е гениална, а направо е свръх, несравнима. Предлагам да влезете във фейсбук страницата на водещата на сватбата на гениалната. Maya Petkova Wedding, има и друга сватба на българи на Комо, по рано тази година и бинго може да видите халата на булката с пера, тази гениална колаборация със стил от Наска и Юлия!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 17:13 от Victory2019

# 205
Не е гениална, а направо е свръх, несравнима. Предлагам да влезете във фейсбук страницата на водещата на сватбата на гениалната. Maya Petkova Wedding, има и друга сватба на българи в Комо, струва ми се по пищна и скъпа от тази на Наска и бинго може да видите халата на булката с пера, тази гениална колаборация със стил от Наска и Юлия!
Сватбата на хората ще е копи пействана ...видяхме вече ,че Наси копира постоянно Grinning

# 206
Щом си качват снимките , всеки може да ги коментира . Могат и да ги запазят за себе си , но няма да ги види никой и да и "завижда" .

# 207
Тоя дъртия Бачорски ми е много отвратителен. Създал куп комплекси у децата си, оставил си семейството, сега на стари години лежи на парите на сина си и благоговее пред "гениалната" си снаха. Що не си гледаше децата навремето както сега гледа внуци и то забележете - не на Антон децата, а на Даниел естествено.

# 208
Той много си я харесва Атанаска. Не мисля, че е имал такова отношение към Емилия.

# 209
В страницата на дамата организатор отново се излива народната любов към Даниел и най вече Атанаска, явно дразнят доста хора с парвенющината си

Общи условия

Активация на акаунт