БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 121
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
За ЕМилия-ако е сама иди ми дойди ми , обаче като има намесено и дете.....сложно. От малкото сторита с Петър ицобщо не съм останала с впечатление, че той има изобщо някакво отношение към детето.Но може просто да е такъв темперамент.
   За обувките , чудно защо не ги видяхме на сватбата.Може да ги е обула на бракосъчетанието, или в църквата.

Явно не сте попадала на сторитата на Емилия с Петър и Емели.
Аз съм виждала няколко и си личи как му вади душичката с памук. Качвала е и няколко пъти как се гушкат.

# 181
Атанаска ни чете тук щом качи сега и обувките на Джими. Grinning

# 182
За ЕМилия-ако е сама иди ми дойди ми , обаче като има намесено и дете.....сложно. От малкото сторита с Петър ицобщо не съм останала с впечатление, че той има изобщо някакво отношение към детето.Но може просто да е такъв темперамент.
   За обувките , чудно защо не ги видяхме на сватбата.Може да ги е обула на бракосъчетанието, или в църквата.

Явно не сте попадала на сторитата на Емилия с Петър и Емели.
Аз съм виждала няколко и си личи как му вади душичката с памук. Качвала е и няколко пъти как се гушкат.
Да, качвала е как я носи на конче, как си играят и т.н.
Със сигурност Петър има много повече подход и отношение към Емели от Атанаска.

# 183
Атанаска се отнася с Емили като с приятелка, печеливша стратегия
Петър трябва да се прави на баща.

Предпочитам Танаска.

# 184
За мен никой не трябва да се прави на нищо, Емели си има майка и баща. Петър и Атанаска са партньори на нейните родители. Вярно е,че Петър няма собствено дете, но мисля, че като цяло мъжете повече приемат грижата за детето на партньора. И Наска и Петър трябва да са любезни, мили и ангажирани с детето, поне според мен и да се съобразяват с възпитанието и методите, които Даниел и Емилия за избрали. Атанаска не е приятелка на Емели, тя е майка на брат й и жена на баща й, Емели също трябва да бъде възпитавана да я уважава. Тези процеси винаги са взаимни и децата са интуитивни. Така че като оставим настрана драмите на Даниел и Емилия, които аз предполагам, че Емели не разбира за момента, ако Атанаска и Петър са благоразположени искрено към нея и тя ще бъде към тях. Забелязвам, че Емилия освен, че е приятелка на голямата сестра на Петър, доста често прекарва време и с малката му сестра и Емели я харесва.

# 185
Атанаска може всичко друго, но не и да подхожда приятелски към Емели. Подхожда с пълно безразличие, та да не казвам често и злоба. За разлика от нея, Петър искрено я обгрижва.

# 186
Танаска има човечен подход, нормално отношение и се старае да уважава границите на [все пак чуждото] дете и е видно, по отношението на Емели, че са в отлични отношения.
Това, че Емели открито се шегува с Танаска, приказва с нея и я целува показва, че детето се чувства добре с нея

Но все пак Лилиум, ти си блокирана от Танаска, няма как да виждаш всичко

# 187
Използва я за рекламни снимки. Приятелско отношение даааа, да.

# 188
За каква рекламна кампания Танаска е ползвала Емели, че ми се губи

# 189
Хаха, аз и да не я гледам идолката ти Атанаска, разбирам от коментиращите тук и в социалните мрежи, че отношенията й с Емели са далеч от отлични- целува я накарана от Даниел за видеото и не се шегува с мащехата си , а направо й се подиграва по детски.

# 190
Страхотно обективно: какво били казвали хората.
Отделно доста хора тук говорят за Танаска като за нормална жена. Малко суетна, но си обича семейството и децата.

Тая информация никога не я допускаш обаче

# 191
Явно няма да има втори сезон. Предлагам да заключат темата!

# 192
И тримата основни герои тук ползват Емели за реклама и едни от най гледаните им видеа са точно с нея, Атанаска за видеата я изключвам, но за рекламите категорично не. Сега  как се разпределя печалбата от Емели не е ясно, според мен рекламите с Емилия са за Емилия, с другите двама за другите двама. Аз по скоро най не съм виждала рекламен клип само с Даниел младши и Атанаска, без Емели, но може и да съм пропуснала

# 193
За каква рекламна кампания Танаска е ползвала Емели, че ми се губи
Много често Атанаска пуска реклами на детски дрехи, където снима Емели.

Тук се е коментирало, че Еме си е "заработила" апартамента с рекламите, за които плащат на родителите й и Наска.
Инфлуенсърите получават много добри хонорари, когато рекламират неща за децата.

Лично за мен е неморално инфлуенсърите да ползват децата си, за да си заработят хонорара. Особено когато за Емели се знае, че не обича да бъде снимана и не й харесва, когато непознати я спират, дърпат я, говорят й и искат да се снимат с нея. Направо е грешно Наска да изкарва пари на гърба на детския труд на доведената си дъщеря.

И какво се хвалят Даньо и Наска с гледаемостта на видеата им, на челните места са единствено видеа с Емели. Видеата без нея се радват на значително по-малък интерес.

# 194
А пък Лилиум, само ти си така наточена срещу Танаска, другите и отбелязваме кусурите, но не чак на живот и смърт, както ти.

Разбрахме се нещо по отношение на обидите срещу деца, колко пъти да се повтаря. Артистичен и харизматичен ли е Дани, ще решават рекламодателите, които се съгласяват детето да участва в реклами. Сега на професори от НАТФИЗ ли ще се преструваме

Общи условия

Активация на акаунт