БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 123
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Такова снимки и видеа, обувките въобще не ги видяхме.

Всички негативни коментари  под видеото на Емели са изтрити.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 09:58 от Jules

# 166
Отворих да видя клипа с Емели има някакви останали злобни коментари, но чак Даниел гледам че е отговарял под тях.

# 167
За кое видео става дума? Това , дето целува корема на Наска или днешното с чадърчето?
Имам чувството , че Емилия живее с майка си. Или поне майка й все по-често гледа Емели. Не е хейт, просто споделям констататция.

# 168
Бачорите яко четат тук. И не само те. Манджи Пиянджи промотират адреса във Варна, само преди дни някой пита тук.
Даниел пуснал видео как някаква се татуирала с метлата му и си лепнала слоган “Не е срамно да си чистач” и се обяснява как ще помага. Изживява се като идол.

# 169
Тая пък изобщо не я слуша главата!

# 170
За кое видео става дума? Това , дето целува корема на Наска или днешното с чадърчето?
Имам чувството , че Емилия живее с майка си. Или поне майка й все по-често гледа Емели. Не е хейт, просто споделям констататция.

В това видео, мисля че Атанаска ако беше си замълчала щеше да е сто пъти по-добре.

# 171

И аз такова чувство имам. В събота бяха двете навън, а Петър със сестра си и приятели първо правиха барбекю, после бяха на клуб.

Бачорите яко четат тук. И не само те. Манджи Пиянджи промотират адреса във Варна, само преди дни някой пита тук.

Във Варна заведението им е на франчайз. Една Галина го е взела. Редовно търсят персонал, през седмица - две.

# 172
Питате за обувки, получавате обувки 😄

Само за снимка обаче 😄

# 173
Вярно четат LaughingLaughingLaughingLaughing

Тези обувки въобще не ги видяхме на краката и, освен в магазина.

В замяна на това има снимка с други обувки

# 174
Сигурно ще ги връща, за това не ги е носила 🤣🤣🤣

# 175
Емилия нали спомена, че се е преместила, не знам за кой път тази година. Ако с Петър отново са скарани е доста тъпо, те са скарани почти всеки месец..това не е основа за задълбочени отношения. Явно са голяма любов, защото все се събират, но отдавна са преминали пубертета, за да имат такива незрели отношения. Наска,като ни чете, да пусне снимка с обувките на Джими, предизвиквам я хаха

# 176
Сигурно ще ги връща, за това не ги е носила 🤣🤣🤣
Това ще е голяма излагация хахаха

ама какво друго да е. Обувките на джими много лесно се драскат отдолу, защото подметката също е кожа, която е много мека. Няма как да ги носи във вилата, защото кожата на подметката ще се надраска и няма как да ги върне.

Жалка работа.

# 177
  • на пистата
Аз пък мисля,че тези обувки ги е носила когато беше с тази рокля

# 178
Аз пък мисля,че тези обувки ги е носила когато беше с тази рокля

И какъв точно е смисъла. То под тази рокля и с кецове да е все тая.

Снимката на обувките с марка е точно в ней стил - комплексарска. “Ще ги снимам, да видят хората, че имам”.

# 179
За ЕМилия-ако е сама иди ми дойди ми , обаче като има намесено и дете.....сложно. От малкото сторита с Петър ицобщо не съм останала с впечатление, че той има изобщо някакво отношение към детето.Но може просто да е такъв темперамент.
   За обувките , чудно защо не ги видяхме на сватбата.Може да ги е обула на бракосъчетанието, или в църквата.

Общи условия

Активация на акаунт