БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 139
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Атанаска е кръстена на баба си, Рая сигурно си е кръстена на нея😀😀

# 271
  • Пловдив
За жалост първото дете винаги го отнася с имената 😂 , но сега поне взимат само първата буква / което и аз направих 🤭/ ,има имена на които модата им е преминала. Интересно ми е бебето как ли ще се казва 🤔 ,ако съдим по малък Дани, сега би трябвало да е с буквата/името на мама Наси.

# 272
  • В страната на мечтите.
Да, наистина си плащат. Когато Георги си счупи крака, мернах две три статии по случая с драматичен оттенък. Всички бяхме осведомени каква трагедия се е случила на брата на Бачорски. Доста се прекалява с това семейство.

Аз пък днес мернах статия че Симона Пейчева се разделила с мъжа си и снимката, която бяха сложили беше на Симона, бившия й мъж и Даниел и Атанаска?!? Така и не намерих логиката точно тази снимка да сложат и какво общо имат Бачорски, но е факт.

# 273
А бабата как се казва, че е кръстена на нея?

# 274
Зависи от семейството. Моята дъщеря е кръстена на свекърва ми. Но го преобразихме за да звучи по модерно.

# 275

Обект на подигравки ставаш, когато си личи че ти е слабо място и те притеснява. Име, очила, ръст, тегло, скоби и т.н и т.н.
съгласна. Наска на всеки имен ден пуска пост за името си,св Атанасий, как не й отивало името Атанаска, имаше всякакви щуротии.

за нейно съжаление Наска е неуверена и комплексирана не само за рожденото си име. То си й личи - с тази мания всички да я харесват, каране с последователи, блокиране, презаписване на част от реалити, пускане на пр статии, непрекъснато качване на брой гледания, лайкове. дори смешните реплики също - аз уверен човек с реплики не съм виждала.

една съученичка от гимназията е Атанаска, имам и приятелка Настя, а маникюристката ми е Анастасия - супер уверени жени, кефи ме как с гордост си казват името. Наска може да си измисли най-модерното име, ама пак ще е неуверена.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 23:22 от FreesiaR

# 276
Наси е много приятно галено име.

# 277
Мисля че е Атанаска името й.

# 278
Ох Атанаска била злобна комплексирана и нз какво ,  какви пр статиии си пускала , тука хората , които я гледат под лупа са страшно щастливи и удовлетворени от живота .😅

# 279
На мен Атанасия ми стана симпатична от толкова плюене по нея.

# 280
  • Пловдив
Ако Наска има наистина толкова комплекси, за нейно добро би било да ги отработи, няма как да бъде харесвана от всички, но за тази "всенародно любов" трябва да благодари на Даниел.

# 281
  • В страната на мечтите.
Никога не съм разбирала защо някой се срамува от името си. Аз също преди не харесвах моето, защото често го бъркат, но не бих си го сменила и не се срамувам от него. В името Атанаска няма нищо лошо, съвсем нормално име си е, плюс това с много готино (според мен) значение.

# 282
С кое точно ви е симпатична Атанаска? Питам от любопитство, ясно е, че хората я хранят доста и със сигурност понякога неоснователно, но кое нейно действие я прави симпатична във вашите очи?

# 283

Съжалявам, но как да не отговориш подигравателно? Атанаска се казва баба ѝ...даже и тя го е споделяла😃

# 284

Съжалявам, но как да не отговориш подигравателно? Атанаска се казва баба ѝ...даже и тя го е споделяла😃

Не следя денонощно Атанаска за да знам ,затова и задавам въпрос тук. Това че казваме, че някой е кръстен на еди кой си , не означава автоматично че имената са еднакви.

Това, че решавате да отговорите подигравателно си е Ваш проблем.

Общи условия

Активация на акаунт