БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 810
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Предполагам, че гадните писания под постовете на Атанаска са чиста проба елементарна завист от такива патици като нея. А относно етикети и бутици на показ в социалните мрежи, типично поведение на някой, който е бил ограничаван и лишаван. "Вижте ме каква съм класна и богата" - това може да впечатли отново само такива като нея - уонаби богаташки и "светски дами". На мен ми правят впечатление други неща - как един път не показаха че посяват у децата интерес към книжки, знания, нови умения. Всичко е чалга купон, шопинг в Джъмбо и таратор с кебапчета.

# 571
Именно, аз затова по-нагоре попитах какво им носи това на тези хора? Като напишеш гадория ти става по-лек живота? Даже не конкретно за Танаска, за който и да е.Разбрах, че мисията на тези хора е да я приземят, щото много си е повярвала, окей. Ами другите, които слагат помия под снимки на други хора, и те ли са с мисия?
   Според мен падат на ниво под нейното/ подобни на нея.
   Това със снимките в скъпите бутици не го разбирам. Имаш кинти, купуваш си нещо, обличаш го,или обуваш. Който има усет и знае за какво става дума, ще оцени какво носиш.Който не разбира от марки, като мен напр. , все тая дали е Живанши или Ремикс. Не опаковката, друго е важно, ама това а мен , за друг-друго.

Аз пък и Наска не мога да разбера- като отидеш да се снимаш с ботуши, които не са твои какво удовлетворение ти носи? Или ги купи и се снимай с придобивката или по-добре не се излагай.
Иначе хейтъри винаги ще има към нея, защото тя е със излишно самочувствие и това дразни.  Ако покаже някаква смиреност и човечност може би ще си спечели позитиви, но тя е избрала да е лошата.
Днес всички снимат децата си със букети, тя си качва снимки по бански. Дани и Емели сигурно също имат празник във детските. Най-вече е майка и би трябвало дори да не го чувства като празник да го отбележи заради така търсените си последователи.

# 572
Е, под поста по бански е сложила едно “Честит първи учебен ден, родители!”. Grinning

# 573
Аз все пак се интересувам къде са торбите на Живанши, букетът го видяхме, а торбите не на път за дома. На Атанаска проблемът наистина й е, че е уона би. Ако си ходеше с ботушите, чантите и тн и си гледаше кефа.. нямаше да има такива коментари, инстаграм е пълен с жени, носещи луксозни стоки. Тя дразни просто, защото на хората им е ясно, че основно със снимките с торбите ще си остане.

# 574
Е, под поста по бански е сложила едно “Честит първи учебен ден, родители!”. Grinning

🤣🤣🤣
Нелепа е 🤣🤣🤣

# 575
Първия учебен ден само на родителите ли е или Наска толкова може да измисли наистина?! Чудя й се ..

# 576
Хващате се за дреболии вече, аудиторията и е предполагаемо жени нейна възраст +, нормално обръщение към тях
Резонно, нормално, какво има за измисляне

# 577
О, да , в конкретния случай е така, позоьорка е Насето. Много важно , че си е купила нещо марково,ако си е купила де.Обаче, хората , които й обръщат внимание , са на нейното ниво.Как може да ти дойде на ум да завидиш на някой като нея?!
   За първия учебен ден ще си замълча. Много го харесвам днешния ден , точно защото вече нямам ученици.

# 578
Горката, успели да си откраднат "само няколко почивки" ..
Hazel, ти на всеки не харесващ Наска ли ще оспорваш коментарите? 😅

# 579
стават все по-нелепи, къде са помъкнали този букет, към летището ли?

Наска може и да има пари да си купи нещо от тези магазини, но си остава бедна духовно. Само тези на нейното ниско ниво биха се впечатлили от дрехи и аксесоари, снимани в бутиците на марките, от снимки на артикули и торбички с лога.

# 580
А ти пък чак и на поздрав за първия учебен ден намери кусур 😄
Чак учудване, чак възмущение докъде стигал на наска акъла - за един нормален поздрав 😄

# 581
  • София-Лагера
Приличат ми на пиленцата от Монако.
Нина пазарува от Илиенци и след това се снимат пред скъпи хотели.

# 582
А ти пък чак и на поздрав за първия учебен ден намери кусур 😄
Чак учудване, чак възмущение докъде стигал на наска акъла - за един нормален поздрав 😄

Ако беше под снимка със звънче може би е нормален, но като се е снимала с бански някак е неуместен поздрава.

# 583
И пак платена статия за тях от Дубай, май имат абонамент за реклама към Ladyzone. Блокирах им страницата във фейсбук, че постоянно излизаше реклама, въпреки, че не съм им я харесала. Голям зор да ни ги тикат в лицето Бачорите.

# 584
Да, с бански е тъпо, писа се по-напред

Конкретно потребителката си го изсмука от пръстите това възмущение - защо била поздравила само родителите.

Общи условия

Активация на акаунт