БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 147
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Буквар! Че някои май и до 5-ти клас не са стигнали.

# 631
Ами хора с милиони оборот работят на огромни загуби.

# 632
Милионите на Даньо и Наска са истински точно колкото и вютоните им Simple Smile

# 633
И Джими чу-то.

# 634
  • на пистата
Буквар! Че някои май и до 5-ти клас не са стигнали.
До 8-ми 😚Човек като нама какво да каже се хваща за буквара Wink,
Sigma,тези с милионите оборот,работят на загуба..ама само по документи и за пред НАП!
Не ми беше приятна Наска,ама след всичкия този хейт,ровене в семейството й,приятели,пари.Взе да ми става симпатична.Някой хора така я ненавиждате,че все едно вашият мъж е взела 😁Или пък гроздето е кисело!

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 19:46 от NaM

# 635
Няма смисъл. Счетоводител съм от 25 години. За пред НАП не съм виждала милионери със загуби.
Ама явно ги разбираш повече нещата.

# 636
  • София-Лагера
Милионите на Даньо и Наска са истински точно колкото и вютоните им Simple Smile
Коментар на седмицата.

# 637
Нима наистина има хора, които си мислят че Даниел е милионер. Това в абсурдно. Висока средна класа са си видимо, но в никакъв случай милионери.

# 638
Добре са си хората .
Уредила се е  Атанаска , няма какво да се лъжем , може да не работи , да ходи по почивки , мъжа и я обича , има кой да и гледа децата .

# 639
Аз пък не мога да повярвам, че някой смята един милион за много пари. Убедена съм, че Даниел е милионер (след изплатени дивиденти 😄) от поне 10 години. Смешно е, разбирате ли, та днес 2 апартамента в центъра - и ето ти милион, а Бачорски имат много повече от това, нищо че кибичат в Абдовица. А и къщата им е приятна и аз бих живяла в нея, нищо че Танаска я е обзавела като от каталог за евтини ваканционни апартаменти в Банско, с омразния ми жълто-оранжев цвят ту на пердета, ту по стени

# 640
Добре де и в крайна сметка този Даниел защо не й купи ботушите...егати милионера, само я снима.
Къщата в Абдивица...майко мила...като започнем от това, че се намира до кв. Димитър Миленков и стигнем до стила, типичен за тези квартали....

# 641
Аз пък не мога да повярвам, че някой смята един милион за много пари. Убедена съм, че Даниел е милионер (след изплатени дивиденти 😄) от поне 10 години. Смешно е, разбирате ли, та днес 2 апартамента в центъра - и ето ти милион, а Бачорски имат много повече от това, нищо че кибичат в Абдовица. А и къщата им е приятна и аз бих живяла в нея, нищо че Танаска я е обзавела като от каталог за евтини ваканционни апартаменти в Банско, с омразния ми жълто-оранжев цвят ту на пердета, ту по стени

За първи път съм съгласна с теб Grinning Даже ако става дума за центъра на София, един апартамент и ето ти милион. Да не говорим за два.

# 642
Сещам се за вица дето жената не давала на мъжа си да ходи на стриптийз. Щяла тя да го прави на половин цена. Свършила и мъжа казал- евтино си е евтино. Та и Атанаска. И милионера го кара да изглежда евтино.

# 643
Да разполагаш с милиони за харчене и да имаш имоти, които са на обща стойност около милион, за мен са две различни неща. Второто ги прави висока средна класа, а първото милионери. И не казвам, че им е лошо. Добре си живеят.

# 644
  • София
Не бих живяла в този кварта,точка.😅Язък му за милионите.😂

Общи условия

Активация на акаунт