БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм с впечатление, че му е наследствена. Няма как да знаем точно какеа е уговорката,за да живее той в нея,варианти много.Ако е прехвърлена от баща му, негова воля е това.Може да изплатил нещо на братята си и Роза, може те да са се отказали от дял, и т.н.

# 616

Защо да не сравнявам апартамент с къща, в какъв смисъл?
  До колкото знам е София и мястото за паркиране е доста важно вече.Синът ми живее там.

Защото апартамент и къща са несравними. Те просто са различен тип жилища. Все едно да сравняваш лек автомобил с пикап, примерно. Да и двете изпълняват еднаква функция, но са съвсем различни.

# 617
Всеки може да си харчи парите, както смята за добре. Гледайки обаче какво прави Атанаска определено смятам, че и на нея й се иска да бъде от тези фейковете, които си пазаруват от Париж не от Турция.

# 618
И в Лондон и в Париж беше Танаска това лято, не мислете, че пропуска : ). Турцията мислех, че образно я споменаваме, защото от там взимаха главно декорациите за офиса и боклуци за на техните приятели парти бутиците.

Според мен на Танаска в момента предстоящето майчинство и е в главата, грижите за децата изобщо и новия им офис. Почти не се кипри в последните сторита, сравнено с преди

# 619
В моите очи Бачорски не са богати - нито като финанси, нито душевно. Турските реплики, къщата в Абдовица, снимките как мерят маркови стоки в магазина. И безумното снимане на торбички е просто нелепо.

# 620
Обаче това явно е някакъв инфлуенсърски тренд.Гледам сторита на една местна уонаби дама,приятелка с друга известна инфлуенсърка.Две седмици на почивка в Италия семейно. Само снимки и сторита от молове и торбички на тях.Нищо друго.Че и децата снима с торби.И какво ядат.
   Явно е модерно .

# 621
Аз наистина богатите хора не съм ги виждала със снимки от магазини или фирмени торбички, освен ако не е за реклама, така че също съм склонна да мисля, че не са милионери.

# 622
  • на пистата
При близо 5милиона оборот само за 2021г,мислите ли,че вече не е милионер?
Гаранция,че е милионер.
Познавам хора,които още преди 20г си имаха милиони,сега вече нямат стигане.Ако ги погледнете са като овчари.Дет се вика само цървулите  и гегата им липсват.Просто има хора,които не дават пари за скъпи вещи.Това не означава,че са бедни.

# 623
Да сигурно има много такива хора, които не си показват финансите, но тези хора не ходят по скъпите магазини да се снимат с торбичките.

# 624
Богатите хора инвестират в имоти. Те една къща на морето нямат например. Даниел каза, че тази къща е наследствена, което е ок щом иска да живее в Абдовица. Но къщата е малка, мебелите от Турция (то какво ли не им е от Турция) за по евтино, не са произведени специално за тях. Те инвестират в дрехи от Турция. На всички сторита се натъртва колко изгодно са взели почивката, колко е скромна Атанаска. Това може да и остана като комплекс от коша за 500лв.
Навсякъде пъруват с Уизър. Само до Малайзия ходиха бизнес клас и то беше пак с цел реклама на ангенцията.

# 625
Ами тя затова сега реши да ражда деца и той да я гледа. Като и стовари реалити на главата, тя няма много опции.
Още 2 -3 деца ще му роди и ще го търпи такъв какъвто е.

Аз пък не смятам Бачорски за богат. Къщата им е малка за стандартите на БГ, имат само 2 спални. Нямат домашна помощница, нямат детегледачка.

Имат си баба Сийка! За Емели не им трябва, тя е 95% от времето с Емилия.

# 626
При близо 5милиона оборот само за 2021г,мислите ли,че вече не е милионер?
Гаранция,че е милионер.
Познавам хора,които още преди 20г си имаха милиони,сега вече нямат стигане.Ако ги погледнете са като овчари.Дет се вика само цървулите  и гегата им липсват.Просто има хора,които не дават пари за скъпи вещи.Това не означава,че са бедни.
има огромна разлика между фирмен оборот; фирмена печалба и дивидент, разпределен на собственика на компанията. Даниел има добър стандарт, ама чак милионер надали е.

И друго нещо - Даниел и Наска с репликите си искат да приличат на хора, които дават пари за скъпи вещи. Защо иначе ще се обличат главно с реплики? Малък Дани от днес пак с абдовишкото гучи.

# 627
NaM със сигурност си далеч от счетоводството. Оборот не е печалба.

# 628
  • на пистата
NaM със сигурност си далеч от счетоводството. Оборот не е печалба.
🤣Знам какво е аборот.Това се учи в 5клас.При оборот 5 милионо още 2021г и още толко скрит сигурномислите ли,че не е милионер.

# 629
  • София-Лагера
Далеч е от милионер

Общи условия

Активация на акаунт