БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 154
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
И аз мисля така, не са нещо уау, просто хора, който изкарват от бизнес, той й затова Даниел драпа да е инфлуенсър, защото явно иска повече печалби. Факт е обаче, че има работещ бизнес. Относно поста на Атанаска, на думи е лесно да ограничиш стреса, но реално тя има някой друг да се стресира и работи вместо нея, ака Даниел. Но с този пост явно иска да даде яснота защо я няма никаква откъм реклами. Предупредила е аудиторията, че тъпи коментари не й трябват, адски ме забавлява колко и тя като приятелките си е нахакана. Иначе връщам си думите за торбите, взела си е чантата, със здраве да си я носи.. чакам да видя и ботушите хахах

# 601
Бачорски ако бяха парвенюта, нямаше половината риалити да е за бедността в семейството и липсата на претенции за величие; човека си изкарва парите и им се радва, да са живи и здрави, с труд и предприемчивост изкарани пари са най-сладки

Аз от Наска разбрах за едно промо от Хепи, което ползвахме
Продава си успешно жената има си своята аудитория - едни ще купят, други не.

# 602
Съгласна съм , но не виждам нишо странно в това , че колите са им на лизинг 😀

Аз също не виждам нищо страшно в лизинга и кредите. Просто отбелязвам, че все пак не е извадил кеш 200/300к за колите (нямам идея колко струват, някъде там сигурно), както би направил един истински заможен човек.

# 603
Ами смея да твърдя , че много заможни хора си взимат колите на лизинг , са не кажа 90% са на лизинг.

# 604
Може би си права. Все пак мисълта ми беше, че Бачорски не са толкова богати, колкото изглежда. Работят си, вадят си пари, харчат си ги и толкова.

# 605
Абсолютно.Малко са тези,които няма да се възползват от лизинг.Според мен Бачорски харчи според това,което заработва , с условието,че материалния фонд на фирмата му е на лизинг/кредит.Както правят повечето бизнесмени.
   А относно "малката"за бг стандартите  къща, моля ви се, а панелките какво са? За съжаление масово апартаментите   са с кухня и две спални. Не мисля,че е малка къщата.Да, на село е, всъщност нямам идея къде е това Абдовица.Но наблюдението ми е ,че заможните хора живеят все по-далеч от града.
 Да се редактирам-с горното не смятам,че са някакви богаташи.Ама не е и като да са на минимална заплата.

# 606
Съгласна съм , но не виждам нишо странно в това , че колите са им на лизинг 😀

Аз също не виждам нищо страшно в лизинга и кредите. Просто отбелязвам, че все пак не е извадил кеш 200/300к за колите (нямам идея колко струват, някъде там сигурно), както би направил един истински заможен човек.
Това е обичайна грешка да се смята, че заможните плащат пълната сума; както се казва в корпоративния свят - никой не рискува собствените си пари. Поне 2 от настоящите ни автомобили са купени и изплатени на лизинг, което ни освобождава по-голяма сума разполагаеми и инвестиционни пари.

# 607
Малка им е къщата, на супер тъпо място и определено не са много богати.

# 608
Заможните хора в София определено не предпочитат да живеят в Адбовица. Смятам, че една от целите на Атанаска ще бъде да се изнесат оттам. Относно колите смятам, че понеже това е много видно, те всичките се натискат да карат доста скъпи коли, едва ли Даниел има 100 000 за кола в банката. На мен ми е любопитно къде се е преместила Емилия?

# 609
Абсолютно.Малко са тези,които няма да се възползват от лизинг.
   А относно "малката"за бг къща, моля ви се, а панелките какво са? За съжаление масово апартаментите   са с кухня и две спални. Не мисля,че е малка къщата.Да, на село е, всъщност нямам идея къде е това Абдовица.Но наблюдението ми е ,че заможните хора живеят все по-далеч от града.

Не може да сравняваш къща с апартамент (без значение панел или тухла). Малка им е къщата. Масата в хола е за 4-ма човека. Като дойдат още 2-ма на гости и трябва да се редуват. Не, че са се скъсали от гости и гостоприемност, но все пак. И говорим за жилищна площ, а не за двор и място за паркиране. И няма лошо да живееш извън града, но все пак има значение къде точно извън града живееш. Не съм ходила в тази част на София, но от показаното по сторита на Даниел, не е от най-приятния “квартал”.

# 610
Заможните хора в София определено не предпочитат да живеят в Адбовица. Смятам, че една от целите на Атанаска ще бъде да се изнесат оттам. Относно колите смятам, че понеже това е много видно, те всичките се натискат да карат доста скъпи коли, едва ли Даниел има 100 000 за кола в банката. На мен ми е любопитно къде се е преместила Емилия?
Шегувате ли се?
Даниел първия милион го е направил сигурно преди 10г. още.
Сега само професионалната им техника струва четвърт от това.
За бизнес това не са много пари.
Ниски разходи, непретенциозна откъм образование работна сила, поносими като разход консумативи и техника - идват немалко средства при тях.

# 611
Не твърдя, че фирмата на Даниел няма високи обороти, не ми е и толкова интересен да му се ровя във финансите. Факт е обаче, че хората, изкарващи милиони не предпочитат да живеят в Абдовица и да пазаруват основно реплики от Турция.

# 612
Аз нямам идея,както казах, къде е Абдовица.Живев в провинцията.Тъй като съм живяла в апартамент, сега в къща, за мен второто ако ще и две стаи с двор да е, е несравнимо с апартамент.Но това е лично мнение.

Защо да не сравнявам апартамент с къща, в какъв смисъл?
  До колкото знам е София и мястото за паркиране е доста важно вече.Синът ми живее там.

# 613
Даниел мисля е казвал, че в тази къща са израстнали, ако не бъркам. Как смятате, защо къщата е останала за него, а братята и сестрите му не заслужават ли също някакво “наследство” от генерала!?

# 614
Частта със 100-е хиляди в банката ми се стори спорна, иначе от богати до богати има разлика, Абдовица ми е ок, Турция ми е ок - тия с Париж и Манастирски ливади са ми по-фейк паралии.

Общи условия

Активация на акаунт