БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 162
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
О, да , в конкретния случай е така, позоьорка е Насето. Много важно , че си е купила нещо марково,ако си е купила де.Обаче, хората , които й обръщат внимание , са на нейното ниво.Как може да ти дойде на ум да завидиш на някой като нея?!
   За първия учебен ден ще си замълча. Много го харесвам днешния ден , точно защото вече нямам ученици.

Предвид тъпотиите, които и пишат, за да я обидят са доста под нейното ниво, но то земя дебела- хора всякакви.
Даже не и завиждат,  а просто си има хора, които се топлят от изливането на обиди по адрес на някой. Наска е само малка част от хейтваните. Веднъж попаднах на обиди под пост на Ралица Паскалева- направо грозна работа.

Просто Наска се прави на нещо, което не е и оттам предизвиква подобни хора.

# 586
Нека да спрем да се дракаме за тъпотии.Ясно е,че сме на различни мнения,което е супер.Да се опитаме да приемаме чуждото, дори да не сме съгласни.

# 587
Марулетка, относно коментарите ти за потребителите в инстаграм. Ако се замислиш и на нас нищо не ни носи да коментираме тук, освен че отделяме от личното си време, ама ей на, вече не знам коя тема подред си коментираме и май няма скоро да спрем Grinning

# 588
Именно.

Нека да спрем да се дракаме за тъпотии.Ясно е,че сме на различни мнения,което е супер.Да се опитаме да приемаме чуждото, дори да не сме съгласни.

# 589
Eda, аз умишлено питам за друго място,не тук.Защото, ако питам тукашни потребителки,става страшно.Но така или иначе,въпросът е общ,по принцип.Урок на Атанаска , Петрана и прочие,едва ли ще дадем.Те не търсят урок,за да го разпознаят.Ние си плюем, те си мислят,че вали. Те си снимат торбичките, ние хейтим, те си мислят ,че завиждаме .Не ми е понятно това целенасочено обиждане,ругаене и злоба.

# 590
Ама аз споделям впечатлението си от поведението на Атанаска за да го обсъдя с аудиторията тук, не за да уязвя самата нея, това не ми е никаква цел. Вече ако тя чете и реагира активно във форума, това е друг въпрос и си е нейна работа. При всички случаи мисля, че щом си се изложил на общественото внимание по някакъв повод, трябва да си готов и на критика и на хейт.

# 591
Ама аз споделям впечатлението си от поведението на Атанаска за да го обсъдя с аудиторията тук, не за да уязвя самата нея, това не ми е никаква цел. Вече ако тя чете и реагира активно във форума, това е друг въпрос и си е нейна работа. При всички случаи мисля, че щом си се изложил на общественото внимание по някакъв повод, трябва да си готов и на критика и на хейт.

Е те това не го разбират. Искат да са известни, но известността върви с предимства и недостатъци.
И когато тръгваш да правиш реалити и да показваш целият си живот, трябва да си подготвен за последствията. А не както Даниел каза при Тото - някои хора от семейството не издържаха. Ами подгответе се, знаете си кирливите ризи и сте решили да ги покажете.

Аз се чудя на Атанаска как се е съгласила след като си знае историята и иска хората да я приемат за перфеткна? То трябва да си опериран от мозък да се съгласиш на такова харакири.

# 592
Атанаска иска да е известна, за да печели от реклами и инфлуенсърство. Така че няма особен избор, трябва да си показва бельото по телевизията (съвсем буквално). Други някакви качества не съм забелязала у нея, които да и носят известност, освен сеир и скандал, така че....

# 593
Не може да бъде известна с добро в очите на хората, нито да рекламира успешно. Бачорски я закопа с реалитито си.

# 594
  • София-Лагера
Не може да бъде известна с добро в очите на хората, нито да рекламира успешно. Бачорски я закопа с реалитито си.
На същото мнение съм.
И продължава да се излага.

# 595
Ами тя затова сега реши да ражда деца и той да я гледа. Като и стовари реалити на главата, тя няма много опции.
Още 2 -3 деца ще му роди и ще го търпи такъв какъвто е.

Аз пък не смятам Бачорски за богат. Къщата им е малка за стандартите на БГ, имат само 2 спални. Нямат домашна помощница, нямат детегледачка.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:06 от Jules

# 596
Може и това да му е била целта, да й срине инфлуенсърската кариера, за да му роди. Той ми изглежда много подмолен и манипулативен.

# 597
И друг път съм го казвала. За мен също  Бачорски не са богати. Колите са им на лизинг, офисът им е (най-вероятно) на кредит, дрехите са им реплика, къщата им е с размерите на 3-стане апартамент, живеят в смотан квартал с дъх на село, Дубай е супер достъпна дестинация, Малдиви също не е толкова недостижимо. Имат някакви възможности, но те изобщо не са уау. По-скоро искат да дават вид на богаташи - луксозна сватба, лъскави рожденни дни, снимки на маркови торбички, но всъщност стандарта им е малко над средния.

# 598
Съгласна съм , но не виждам нишо странно в това , че колите са им на лизинг 😀

# 599
Може и това да му е била целта, да й срине инфлуенсърската кариера, за да му роди. Той ми изглежда много подмолен и манипулативен.
Дори и така да е, тя без него ще има инфлуенсърска кариера ама друг път. Същото важи и за Емилия между другото. Главен двигател на тяхната популярност си е Даниел, особено с готовността си да си показва кирливите ризи пред аудиторията с цел известност и от там пари.

Общи условия

Активация на акаунт