БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 617
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Има предвид баща и, дъртия Бачор и цялата им рода.

# 31
Тия хора не са ли чували за дъски за гладене.
Да не говорим че си ема специални машини за чарфаши и покривки.

# 32
Чак сега влязох да прочета коментарите под въпросния клип.
Неграмотни. Ама много.
Срамота е такъв таргет хора да обсъждат живота ти, честно.

# 33
Това че се разбират за детето не означава, че са първи дружки.
А кой е имала предвид Наска е ясно и това е Даниел, но за Емели е кофти като го помислиш за едно невръстно дете ама нали трябва да е интересна с коментар ..
Емилия има такъв огън в излъчването, че просто  .. 😍

# 34
  • В страната на мечтите.
Емилия не я знам как ходи по такива места. Нямало било друго заведение като това в България... Докато се опитваш да ядеш някакви се кълчат и размятат червени шалове на песни на Горан Брегович?? Кой може да яде в тази обстановка и да му вика на това, че е готино преживяване?

# 35
Емилия не я знам как ходи по такива места. Нямало било друго заведение като това в България... Докато се опитваш да ядеш някакви се кълчат и размятат червени шалове на песни на Горан Брегович?? Кой може да яде в тази обстановка и да му вика на това, че е готино преживяване?
Точно такива като Емилия. Заведението е известен мутрарник и чалгарник, предполагам е свръхскъпо, аз само минавам всеки ден по два пъти и виждам автопарка и плакатите. Собственост е на Таки/Маки или както там се зове този, дето краде държавата на Капитан Андреево, както и други неща върши, но никой не забелязва това.

# 36
Точно такива като Емилия. Заведението е известен мутрарник и чалгарник, предполагам е свръхскъпо, аз само минавам всеки ден по два пъти и виждам автопарка и плакатите. Собственост е на Таки/Маки или както там се зове този, дето краде държавата на Капитан Андреево, както и други неща върши, но никой не забелязва това.

Аз пък знам, че е собственост на настоящия мъж на Ивайла Бакалова..

# 37
то там се зове този, дето краде държавата на Капитан Андреево, както и други неща върши, но никой не забелязва това.Емилия не я знам как ходи по такива места. Нямало било друго заведение като това в България... Докато се опитваш да ядеш някакви се кълчат и размятат червени шалове на песни на Горан Брегович?? Кой може да яде в тази обстановка и да му вика на това, че е готино преживяване?
Точно такива като Емилия. Заведението е известен мутрарник и чалгарник, предполагам е свръхскъпо, аз само минавам всеки ден по два пъти и виждам автопарка и плакатите. Собственост е на Таки/Маки или как

Аз пък знам, че е собственост на настоящия мъж на Ивайла Бакалова..
https://bird.bg/babh-taki-voina-za-trupove/
Последно не на Таки, на Ами. Все тая, от един отбор са. Отзад към заведението има цял град, който докато се строеше се чудех как взимат строителни разрешения тези палати без индивидуален достъп до всеки от тях, те са строени като лабиринт съвсем нарочно. Не дай си боже пожарна или линейка да се наложи да влезе. Но да не ги мислим толкова, те ще се оправят.

# 38
Той пък щото на Бакалова е "умил зорите". 
Тя и на Емилия майка й е пуснала сторита от там. Може да да били заедно.Нали на 11.09 щеше да е грандиозното откриване,явно сега е pre-order.

# 39
  • В страната на мечтите.
Не знам кои са Таки и Ами, но само по имената им мога да разбера че са някакви мутри. Аз лично не бих отишла да се храня на такова място, ще ми приседне 😅😅😅

# 40
Ако в Емилия няма сексапил, то Атанаска трябва да отблъсква направо😃

Оле, момичета моля ви се. 😳 Удивявам се на такива коментари просто. Още малко ще изкарате, че Атанаска е най-грозната жена на света. Какви са тези обиди, каква е тази злоба от жена към жена?! Недоумявам.
И аз не харесвам и смятам за много недостойно да спиш с мъж, докато вкъщи го чака бременната му жена, но не мога да отрека, че е красива и поддържана жена. Някои просто прекалявате със злобата. Та кой е перфектен? Носа и бил голям? А всички ние перфектни ли сме? Ние хората трябва да не гледаме толкова повърхностно на външния вид на хората и да ги обиждаме по външен вид. Това е липсва на възпитание да обиждаш някого на външен вид. Аз не мисля, че съществува човек на който всичко да му е перфектно. Дори и да има, то все ще се намери някой да каже на бялото черно. Както  подобни коментари тук към Атанасия все едно е най-грозната жена на света.

# 41

Оле, момичета моля ви се. 😳 Удивявам се на такива коментари просто. Още малко ще изкарате, че Атанаска е най-грозната жена на света. Какви са тези обиди, каква е тази злоба от жена към жена?! Недоумявам.
И аз не харесвам и смятам за много недостойно да спиш с мъж, докато вкъщи го чака бременната му жена, но не мога да отрека, че е красива и поддържана жена. Някои просто прекалявате със злобата. Та кой е перфектен? Носа и бил голям? А всички ние перфектни ли сме? Ние хората трябва да не гледаме толкова повърхностно на външния вид на хората и да ги обиждаме по външен вид. Това е липсва на възпитание да обиждаш някого на външен вид. Аз не мисля, че съществува човек на който всичко да му е перфектно. Дори и да има, то все ще се намери някой да каже на бялото черно. Както  подобни коментари тук към Атанасия все едно е най-грозната жена на света.
Ми тя и с качества не блести Grinning

# 42

Ми тя и с качества не блести Grinning

Не вярвам да е толкова зле, колкото я описвате. Всеки човек има някакви качества. Хора я стига?! Бъдете по-добри.

# 43
Втори път-скрийте в скрит текст дългите цитати, моля!

# 44
То ако се хванем за вътрешната й красота, ще е още по- зле положението. Спрете с определенията колко сме лоши, че не харесваме Атанаска. Тя пък е една Дева Мария, Майка Тереза и Анджелина Джоли...

Общи условия

Активация на акаунт