БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 138
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Въпросната Юлия от Радапола държи и козметичното студио Elite и напоследък много инфлуенсъри се подвизават там… та предполагам, че и тя ще е от новите известни😁

# 136
Не само инфлуенсъри. Бизнес дами, депутатки....

# 137
  • София-Лагера

Първия халат за 70 лв с надпис по избор ,и то в Базар .Аз не знам кой им се връзва на тези бутици .

# 138
Тази Юлия ми е много съмнителна с дейността си, мъжът й в едно стори казва, че това им е хоби. Откъде пари за такава мащабна реклама? Иначе купуват дрехите и после ги преработват.

# 139
Халата не е същия. Този от Базар изглежда със супер измъчени пера. Приличат си, но не са едни и същи.

# 140
  • София-Лагера
Тази Юлия ми е много съмнителна с дейността си, мъжът й в едно стори казва, че това им е хоби. Откъде пари за такава мащабна реклама? Иначе купуват дрехите и после ги преработват.
Халата на едро е 20/25 лв ,10 заблудени като си купят за 200 лв от нея ,сметни колко е печалбата.

Ваня,кой и къде е написал ,че е същия?
Пера се пришиват,това и вкъщи мога да направя.Дадох пример с първия който ми попадна.

# 141
Въпросната Юлия от Радапола държи и козметичното студио Elite и напоследък много инфлуенсъри се подвизават там… та предполагам, че и тя ще е от новите известни😁

Студиото не е ли на мъжа ѝ?

# 142
Обаче сватбените снимки са страхотни. Световно ниво на фотографа, наистина. Масово ги правят едни и същи със измъчени пози, тук обаче е друго. Само не разбирам защо са толкова изсветлени хората на тях.

# 143

Студиото не е ли на мъжа ѝ?
Ми писала се е, че е founder. Не знам дали мъжът ѝ е същият Сергей, който Даниела Рупецова започна да рекламира преди доста време като най-добрия фризьор. Абеее навързани са като свински черва😅
Според мен е същият, аз ходех на козметик в старата Елита, която беше в Сухата река. Но той продаде там салона и се измести в Дианабад, а защо Юлия се е писала founder вече не знам. 🤷🏻♀

# 144
Пера се пришиват,това и вкъщи мога да направя.Дадох пример с първия който ми попадна.

Ами като не е същият, за какво изобщо се коментира? Показаният от теб изглежда евтин. Този на Радапола има повече вид. Цената не я коментирам.

# 145
  • София-Лагера

Ами като не е същият, за какво изобщо се коментира? Показаният от теб изглежда евтин. Този на Радапола има повече вид. Цената не я коментирам.
Показвам колко струва един такъв халат,и то в Базар.5 допълнителни пера и няма да е измъчен.
Не ми се рови в сайтове на едро,имам достъп до тях защото се занимавам точно с това.

# 146
  • В страната на мечтите.
Атанаске, моля те спри да се излагаш. Щях да пукна от смях като видях снимката на лодка, с някакви супер евтини очила от Илиенци, със сватбените дрехи и отгоре сложила надпис "Vogue" 😆😆😆😆 Минала тая снимка покрай корица на Вог 😅😅

# 147
Деси, няма нужда да ни показваш базарски халати за по 20 лв. Знаем, че има и такива. Не падаме от небето. Този на Радапола изглежда къде, къде по-класно. Друг е въпроса, че цената му е завишена дори и след “намалението”.

# 148
Халата на едро е 20/25 лв ,10 заблудени като си купят за 200 лв от нея ,сметни колко е печалбата.
Ами колкото и да е, има нещо съмнително там. Поне за мен. И са с едни постоянни демонстрации колко много работят и са успешни. Освен това въпросната и приятелките й направиха някаква фондация - Златни сърца, щяха да помагат на деца, събраха се веднъж и дотам беше ‘проекта’.
Снимките са наистина красиви.

# 149

Нямаше как да не го изкоментирам тук, но устните наистина много ги е надула.

Общи условия

Активация на акаунт