БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 114
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Пловдив
Ох, колкото и човек да иска да я хареса Наска, отвори ли си устата/ напише ли нещо и всичко приключва 🙄.

# 227
Той много си я харесва Атанаска. Не мисля, че е имал такова отношение към Емилия.
Харесва я ,защото са си лика-прилика Grinning

# 228
Коментирали сме тортата.Самите те никъде не твърдят,че е истинска.
  И правилно е отговорила относно децата.Показали са , колкото са искали.

# 229
Нищо лошо не я е питала жената, че да отговаря така- със злоба, защото веднага асоциира, че хората искат да видят Емели😃

# 230
За мен са неуместни такива коментари , качили са каквото са решили , аз и на приятелка не бих искала снимки , които не праща тя самата .

# 231
  • София-Лагера
Нищо лошо не я е питала жената, че да отговаря така- със злоба, защото веднага асоциира, че хората искат да видят Емели😃
Защото е така.Гледаемост има когато е Емили.
Дъртия Бачор ми е много противен,където са парите там и той.

# 232

Жената дори е обяснила защо пита. Много глупаво изказване на Атанаска..

Бяхме питали как е изглеждала първата приятелка на Даниел, която забременяла от друг.

Намерих тази снимка и мисля, че е тя

# 233
Симпатична е , а това Мими ли е ? 😀

# 234
Да, до нея Георги и срещу нея Йордан с коса.

# 235
  • София-Лагера
Под видеото с 'крушата' всичко е изтрито,ха ха.

# 236
  • София
Много е нетактична госпожата дето търси снимки. Хората трябва да разберат, че има някакви граници. Атанаска от какъв зор им отговаря не знам. Явно скучае.

# 237
  • на пистата
Много е нетактична госпожата дето търси снимки. Хората трябва да разберат, че има някакви граници. Атанаска от какъв зор им отговаря не знам. Явно скучае.
Абсолютно.Качила е каквото е решила.Достатъчно снимки има на дицата та искат и още.Някой хора прекаляват.

# 238
Аз не мога да разбера прехласването ви по Сийка. Един път не сме я чули да говори, харесваме героя за който нищо не знаем. Само, че тя е майка на ''любимката'' Атанаска. Не смятате ли, че семейното възпитание все пак играе роля в изборите на човек? Не смятате ли, че ако е искала да спре дъщеря си е могла да го направи? Атанаска е била на 20, на мен на 20 майка ми яко ме е приземявала на земята, че и шамари съм яла. Атанаска видиш ли била от прекрасно семейство, ама тя не става.

# 239
Аз не мога да разбера прехласването ви по Сийка. Един път не сме я чули да говори, харесваме героя за който нищо не знаем. Само, че тя е майка на ''любимката'' Атанаска. Не смятате ли, че семейното възпитание все пак играе роля в изборите на човек? Не смятате ли, че ако е искала да спре дъщеря си е могла да го направи? Атанаска е била на 20, на мен на 20 майка ми яко ме е приземявала на земята, че и шамари съм яла. Атанаска видиш ли била от прекрасно семейство, ама тя не става.

Коментарът ви е право в целта. Не знам защо тези, които обвиняват само Даниел за станалото, всячески игнорират факта, че Наска е била в сериозна връзка (цитирам - щяла да се омъжва 🤣), но също е изневерила. Това, че не сме чули въпросното момче да се жалва в интернет пространството, определено не значи, че постъпката спрямо него е по-малко грозна в сравнение с тази към Емилия. Хубаво са се открили с Даниел, ценностите им/ липсата на такива определено си съвпадат.

Общи условия

Активация на акаунт