БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 122
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
За майката разбрахме,че гледа Дани, готви им, хвърля боклука, подрежда вибраторите и еротичното бельо на дъщеря си.На бащата мернах скоро инстаграма.Селфита от Англия ,дето го водиха на мач, от Комо, от Се Ла Ви.

# 241
Аз не мога да разбера прехласването ви по Сийка. Един път не сме я чули да говори, харесваме героя за който нищо не знаем. Само, че тя е майка на ''любимката'' Атанаска. Не смятате ли, че семейното възпитание все пак играе роля в изборите на човек? Не смятате ли, че ако е искала да спре дъщеря си е могла да го направи? Атанаска е била на 20, на мен на 20 майка ми яко ме е приземявала на земята, че и шамари съм яла. Атанаска видиш ли била от прекрасно семейство, ама тя не става.
Абсолютно съм на същото мнение. Не знам кой и какво й харесва на Сийка, освен , че помага с децата като всяка нормална баба. Разбира се, че ако е възпитала добре дъщеря си, нямаше да е такава.

# 242
Марулета, как бабата на Емели трупа гледания на неин гръб като дори профилите ѝ са заключени и не са публични?

# 243
Аз я следвам,не съм искала специално достъп. И я гледам, заради детето,защото е много сладка .С друго не ми е интересна Гери.Запопнах да я следвам след нейно стори с Еме.Може би не съм единствена.А може би са заключени,заради хорската тактичност и доброта.
  Да се редактирам-хубава жена е Гери.И сестрата на Емилия е хубава.
   Шок и ужас!Атанаска пак зарязва детето си и отлита някъде с Даниел!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 19:33 от марулета

# 244
Аз не мога да разбера прехласването ви по Сийка. Един път не сме я чули да говори, харесваме героя за който нищо не знаем. Само, че тя е майка на ''любимката'' Атанаска. Не смятате ли, че семейното възпитание все пак играе роля в изборите на човек? Не смятате ли, че ако е искала да спре дъщеря си е могла да го направи? Атанаска е била на 20, на мен на 20 майка ми яко ме е приземявала на земята, че и шамари съм яла. Атанаска видиш ли била от прекрасно семейство, ама тя не става.

Тук не съм много съгласна. Атанаска е от Родопите, там се спазват традиции и дори това някой да се разведе/развали брак е като клеймо за семейството. Не смятам, че родителите ѝ са я потупали по рамото от гордост каква ситуация е сътворила дъщеря им. Доколкото знам от общи познати по това време тя вече е била в Пловдив и най-вероятно майка ѝ въобще и не е разбрала какво се случва.

# 245

Тук не съм много съгласна. Атанаска е от Родопите, там се спазват традиции и дори това някой да се разведе/развали брак е като клеймо за семейството. Не смятам, че родителите ѝ са я потупали по рамото от гордост каква ситуация е сътворила дъщеря им. Доколкото знам от общи познати по това време тя вече е била в Пловдив и най-вероятно майка ѝ въобще и не е разбрала какво се случва.

По скоро фокусът на коментара ми беше основата и ценностите, които Атанаска има от семейството си. Обикновено моделите на поведение се повтарят,  и средата в която си израстнал има отношение върху действията и мисленето ти като зрял индивид. Това дали е казала,  или не на майка си е второстепенно в коментара ми.

# 246
Всеки си живее своя живот , за мен е голяма грешка родител да решава вместо детето му , родителят подкрепя и обича безусловно , това е . Много жени стоят нещастни във връзка от предраъдъци как ще реагират родителите им или “какво ще кажат хората “
. Майка да удря шамари възпитателно не мисля , че е за пример . Съжалявам, но наистина минавате някакви граници , по тази логика Розалия какво да я прави майка и като е подарила апартамента на някакъв 😀?

# 247
Наска така и не се научи кога трябва да замълчи. Този хаплив език трябва да си почива понякога. Не разбирам защо прекарва часове наред в коментарите да трие коментари и да се заяжда с последователите си.

А относно въпроса - сигурно жената е по-възрастна и иска да види нормални снимки на сладките им деца, а не само снимки и видеа на Дани, който циври, тръшка се на пода, крещи или как Емели иска да спи при баща си, а не в леглото си. Тонът й изобщо не е лош, Наска е трябвало да подмине този коментар, а не да се заяжда.

# 248
Да, наистина си плащат. Когато Георги си счупи крака, мернах две три статии по случая с драматичен оттенък. Всички бяхме осведомени каква трагедия се е случила на брата на Бачорски. Доста се прекалява с това семейство.

# 249
Наска и Даниел летят за меден месец. Залагам, че са изкупили половината Джъмбо с пластмаси и балони и ще разкрият пола на медения месец.

# 250
Наска и Даниел летят за меден месец. Залагам, че са изкупили половината Джъмбо с пластмаси и балони и ще разкрият пола на медения месец.
Най- вероятно. Видяли са от влогърите Валери и Мартин. Хайде да видим колко са предвидими.

# 251
  • София-Лагера
И сега по темата,къде отива кралицата на Монако?
Дестинацията каква е?

# 252
  • Пловдив
Браво ,че бременна има желание за пътешествия. Да им е весел медения месец, по принцип ходят на красиви места ,та дано изплакнем очи с хубави снимки.

# 253
И аз това щях да попитам-на къде са се запътили?
Тъй като си купувам тези пробиотици дето Наска рекламираше и ползвах код за отстъпка сега надникнах да видя дали дава отстъпка в момента и ми направи впечатление, че в снимките на фирмата изобщо няма снимки на Наска. А по едно време и Даниел ги пускаше в реклами. Защо така това момиче не може да се задържи с някой продукт да го рекламира. Останаха само слънчевите очила. Например Ивайла Евтинджоса и Пепе докато бяха бременни много рекламираха въпросните пробиотици, че им помагат през бременността.
Наска нещо го е ударила явно на почивка повече. Дано се чувства добре де, то може и да не и до реклами. Сега гледам, че са се натоварили с Данко на някъде. Вече сигурно е в 7ми месец като я гледам та може и да обявят скоро пола на бебчето.

# 254
  • на пистата
Май за Испания са се запътили.

Общи условия

Активация на акаунт