БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 843
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Другата родопска звезда от Чепеларе. В този край на България изглежда момичетата са много амбициозни и бързо забравят от къде и с колко са тръгнали. Който е видял снимката, с която Даниела издирваше изчезналия си баща преди време, ще разбере.
Може ли да я видиме на тази снимка, има ли я все още?
И Атанаска , и Даниела все едно са били на заточение на село в Родопите и сега толкова драпат за хубав живот...на цената на всичко.

https://www.plovdiv-press.bg/2022/07/01/%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4 … /#google_vignette
Очевидно семейството на Даниела не изповядва нейната философия за живота.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 08:37 от St21

# 496
Даниела беше гадже с едно момче, което се върти също около Бачорски - Ники Златев. Сега ако има мъж не е показван, някой беше споменал, че на събитие на Бачорски човекът до нея е бил със замазано лице.
2500 Евро за кое по-напред? Тя нали е успешна бизнес дама ...

# 497
# 498
Тая не е съвсем добре, нали го разбирате.
Държи се нагло, безпардонно и най-вече доста грозно.
Или това е стратегия да продава книгата на глупави, неуки момичета, които си мислят, че по този начин ще успеят или всъщност и тя си е точно такава и именно затова си вярва наистина.
Според мен е крайно време поне средноинтелигентния българин да игнорира такива същества.
И освен да игнорира да учи и дъщерите си, че да си прикрита прости***ка не те прави по-малко такава.
Иначе за мен приятелките на Наска и самата тя са си напълно еднакви, просто последната успя да се уреди по един или друг начин, но с цената на два други живота.

# 499
Нали Даниела продава дрехи , има и книга все пак се опитва да се справя , не чака на някой . Може да изкарва добри пари от дрехите . Не мисля , че би погледнала някой с ниска заплата . Но не за всички жени има заможни мъже . Докато чакаш , те годините минават , може и да не дочака .

# 500
Даниела нито е първа младост, нито е първа хубост с ужасно направен нос. Не знам откъде й идва самочувствието, като се крие в миша дупка с любовникът си.

той беше в реалитито на Бачорски, епизодът за РД на Даниел, стоеше до нея и беше замазан. Имаше още няколко замазани лица до приятелки на Наска. Явно приятелките на Наска са нечии любовници.

Наска е по-успешна само по този критерий - успяла е да се ъпгрейдне от любовница в законна жена.

# 501
  • В страната на мечтите.
Не й стигат 5000 лева на месец и чака мъж да се грижи за нея? Тая хич не е добре с нервите. Ако мисли, че с абсурдната си книга ще постигне нещо е жестоко заблудена. Много нагло същество, което си мисли че не заслужава нищо по-малко от арабски шейх.

# 502
Даниела е много хубава на живо. Преди е била доста зле. Претенциите няма да ги коментирам.

# 503

Емилия определено живее при майка си и продава  детската стая на Емели. От седмици сторитата им с Петър са абсолютно различни. Всеки по своя път са явно.

# 504
Тя ако беше толкова успешна с книгата си нямаше да я пуска ден през ден на 50%. Нагла е без покритие.
Относно носа й - това е стилът на доктора й и тя явно е ок щом си го е правила там ..

# 505
Емилия бе знам вече колко пъти се разделя и събира с Петър..

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 13:45 от Candy_girl

# 506
Freesiar, това буквално е най- смисления комемтар за Наска, който някога съм чела- че единственият й успех е да се ъпгрейдне от любовница в жена , за разлика от приятелките й.
Каква среда само- срам и позор...

# 507
Най-добре да се подаде сигнал към моралната полиция Wink
Само да не отиде първо по други къщи

Даниела съм изненадана, че била хубава наживо. Как тогава не и се получава на снимки?

# 508
  • на пистата
Доколкото знам,другите замазани на рд на Бачорски са Арабаджиеви-Ветко и Маринела.

# 509
Ако е така за Арабаджиеви .. ужас.

Общи условия

Активация на акаунт