БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 845
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Доста е арогантна Даниела. Ще взема да прочета книгата да видя с какво толкова се перчи и какво никой не разбира.

# 481
Тя нали няма мъж , тогава какво разбира , не всяка жена може да има богат мъж ?

# 482
На мен ми е чудно как имат по над 100 хиляди последователя , пък коментарите им са много малко....на места са и по 10  Grinning
Защото от 100 90 са негативни и се трият...
Тази Даниела как обижда хората, то тя е открила топлата вода с нейната книга, като ме иска да е подценявана като жена да вземе да прочете тя нещо вместо да обижда хората в ИГ.

Явно за нея секса е някакъв вид услуга за мъжа, тъжна картинка е тази. Сигурно не е обичала никога или да е била влюбена. Боже, мислех, че всичко съм видяла в тоя живот.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 18:15 от Lotus32

# 483
  • София-Лагера
За мен е вид проституция

# 484
Малко е крайна , но като  цяло има право , че напоследък мъжете въобще не полата никаква грижа за жената до тях .

# 485
На мен ми е чудно как имат по над 100 хиляди последователя , пък коментарите им са много малко....на места са и по 10  Grinning

Така става, като повечето последователи са купени

# 486
Малко е крайна , но като  цяло има право , че напоследък мъжете въобще не полата никаква грижа за жената до тях .

"Хубавият" и нос сигурно не е изкаран с парите от писане. Иначе мъж и куче както го научиш, ако ще правиш секс с него само да се грижи за теб е загубена кауза. Тя грижата е не само в парите. Интересно ми е тя какъв мъж има до себе си, че го хвали в коментарите. Не я виждам с мъж на снинки- ако е някой чичко паричко с дъщеря колкото нея само мога да я съжалявам.

# 487
Аз не мога да приема съвет от някой, който не ми е показал че на практика се справя. Тя мъж няма, как да и послушам съветите като при самата нея не се получават нещата.

# 488
Не се изненадвам, че най-близките приятелки на Наска са Вероника и Даниела Рупецова. И двете са нагли, с претенции до небесата, но без покритие.

Даниела е нечия любовница, Вероника се вживява като велик декоратор, довлякла един жираф (поне да не бе копирала животното от другия клуб) и се бие в гърдите.

# 489
Да бе, голяма работа свършила. Декорирала “новото инстаграмабъл място за снимки”.

# 490
В заведението на уж бившия си мъж. Иначе кой щеше да я наеме да прави нещо?

# 491
Още иначе е с неговата фамилия. Как се гледат направо не знам като работят на едно и също място.

# 492
Заведението не е на Илиян. Той там е управител. Служител, какъвто е и тя.

Може официално да не се е развела и все още да е с тази фамилия.

# 493
Скрит текст:
Другата родопска звезда от Чепеларе. В този край на България изглежда момичетата са много амбициозни и бързо забравят от къде и с колко са тръгнали. Който е видял снимката, с която Даниела издирваше изчезналия си баща преди време, ще разбере.

# 494
Скрит текст:
Другата родопска звезда от Чепеларе. В този край на България изглежда момичетата са много амбициозни и бързо забравят от къде и с колко са тръгнали. Който е видял снимката, с която Даниела издирваше изчезналия си баща преди време, ще разбере.
Може ли да я видиме на тази снимка, има ли я все още?
И Атанаска , и Даниела все едно са били на заточение на село в Родопите и сега толкова драпат за хубав живот...на цената на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт