БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Не са на меден месец каза Атанаска. Парите са пътуването са им от Олга и Розалия подарък.

Не знам какво да кажа за последното видео на Даниел в което плюе в басейна. Отврат.

# 466
  • В страната на мечтите.
Бременните не са болни ,вече се чудите за какво да се заядете.
Тя сама си е написала че лекаря й ако разбере ще й се кара, така че очевидно не е много препоръчително да седи на тези температури.

# 467
То пък само Даниел има пари в България 😀пак казвам, че за мен имат стандарт над средното , но в никакъв случай не са ми нещо wow . Има една Симона Кръстева в инстаграм , ето там играя роля много богат мъж

# 468
Моята информация е, че ще има втори сезон, но сега предполагам, че са го отложили покрай бремеността на Атанасия.

# 469
Имат си пари Бачорски. В същото време, Атанас като сценарист на формата това е искал да покаже - как хем имат пари, хем са в Абдовица, хем носят маркови неща, хем купуват турски реплики. Даниел се включва по темата, като сам се нарича “български държавен цирк” във всяка серия. Самоиронията им е забавна поне.

Атанас и Роза като по-умните и чувствителни деца от семейството (и по-проблемни) са малко по-обрани, но Даниел си е парти човек, много витален, главно позитивен.
Атанаска е лошия полицай с дисциплината май-май. Носи си със самочувствие короната на  Кралица, но и е факт, изглежда добре, километрични крака, слаба и изящна.

Нормално да е със самочувствие и Даниел си я харесва такава - прагматична. Прагматичните не се занимават с душевни тарзания и на нея и личи

# 470
И на мен много ми харесва Симона Кръстева, не знам кой е мъжа й, но профилът й е приятен и стилизиран с вкус и естестика, съвсем различно от Бачорски.

# 471
На мен ми е чудно как имат по над 100 хиляди последователя , пък коментарите им са много малко....на места са и по 10  Grinning

# 472
И аз харесвам Симона, много стил, класа и добър вкус.
Коментарите от 30 стават 10 на Атанаска, нали  знаете защо.

# 473
Снощи Даниела , Ели, Вероника са били на Се ла ви
Някой друг е гледал Дани

# 474
В профила на Даниела в инстаграм страшни коментари е качила. Flushed

# 475
Права е Наска да като казва, че ако лекарката й я види къде, ще я бие. Аз също се следях и раждах при доцентката и топли басейни, толкова високи температури 40 градуса, ми бяха напълно забранени.

На 40градуса мъжът й е със слънцезащитен бански, Наска трябва да се пази повече.

# 476
  • София-Лагера
За мен пари и топ дестинации прави Венелин Кондаков.Други не съм виждала или не съм попадала .Прави и страхотни филми за неговите пътувания .Гледам го с кеф .

# 477
На мен ми е чудно как имат по над 100 хиляди последователя , пък коментарите им са много малко....на места са и по 10  Grinning

Защото се трият коментарите, които не им харесват. Затова и повечето хора въобще не коментират

# 478
Венелин Кондаков филми не прави 😃 Кратки видеа, влогове, клипове - да, но филмите са друго изкуство 😃 Иначе съм съгласна, че дестинациите, които избира са ТОП, снимките са му жестоки! Просто наслада за очите!

# 479
  • София-Лагера
Венелин Кондаков филми не прави 😃 Кратки видеа, влогове, клипове - да, но филмите са друго изкуство 😃 Иначе съм съгласна, че дестинациите, които избира са ТОП, снимките са му жестоки! Просто наслада за очите!
Добре де ,видеа.Все тая,всички разбраха.

Общи условия

Активация на акаунт