БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 850
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Аз им се чудя на акъла да се забият в Панчарево. Вземи нещо централно където е пълно с чужденци. Има 2 такива заведения в София и винаги са пълни.
Но стратегията на маркетинг гурото им Атанаска издиша.

Даниел е тагнал един от най скъпите хотели в Дубай. Откриха го миналата година и за да го популяризират поканиха Бионсе на откриването и всички от Дубай Блинк да им правят реклама.
Дано не си мисли, че като таг е хотела ще му дадът нощувка без пари.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 10:55 от Jules

# 451
По-скоро е работата гледайте и завиждайте Grinning Тя Наси освен да търси хотели и дрехи за тях за снимки с друго съществено не мога да я запомня Grinning

# 452
  • В страната на мечтите.
Аз се чудя с какъв акъл се изпъваш на басейна при 40 и кусур градуса докато си бременна? Малко безотговорно ми се струва.

# 453
  • София
Атанаска много хубави снимки качва от Дубай.Завиждам им 😊

# 454
Атанаска много хубави снимки качва от Дубай.Завиждам им 😊
Ми меден месец, да се отпуснат и те
Че Танаска я чакат пелени, безсъния и общо три деца особено през уикендите.

И както обича да контролира (и и харесва да е отговорна), ще и се отели вола

# 455
Аз се чудя с какъв акъл се изпъваш на басейна при 40 и кусур градуса докато си бременна? Малко безотговорно ми се струва.
Ми то няма нищо отговорно при нея Grinning

# 456
Е , поне мъжа и може да си позволи да обикалят заедно по света и да и купува големи букети .

# 457
  • на пистата
Бременните не са болни!
Щом и е комфортно,защо не.

# 458
Бременните не са болни ,вече се чудите за какво да се заядете.

# 459
И аз мисля, че след като се чувства добре една бременна не е болна, а и Атанаска е пълнолетна, сама може да преценява какво да прави и какви са рисковете. Аз мисля, че те изчакаха Атанаска да влезе в четвъртия месец, защото те доста си редуцираха пътуванията и реално освен сватбата не помня да са били другаде. А коментарът,че Атанаска е семеен тип или че е отговорна и контролираща и я чакат безсънни нощи откровено ме разсмя. Дани го изгледа майка й от новороден и не мисля, че сега ще е по различно. Залагам, че първата дестинация след раждането ще са Малдивите да си починат от стреса около раждането. Интересно защо Даниел спомена за втори сезон, а Андреа отрече. Може той да иска да поддържа интереса по този начин, но след излъгацията на първи и аз не смятам, че се осмелят за втори, а може и бебето да е променило плановете. При всички случай дано прекарат добре в Дубай, на мен просто ми е смешно като тръгнат да се превземат...не помнела откога не била на романтична вечеря, ще кажеш, че е вързана за печката по 24 часа.. иначе за кръчмата според мен трябва време да я разработят

# 460
Всяка майка има безсънни нощи, дори тези с бавачки. 2/3 деца отгоре са не по-малка отговорност. Не омаловажавайте

# 461
За отговорността съм съгласна и със сигурност има задължения, но все пак да не забравяме за кого става дума. Те като са на почивка, децата винаги спят с бабите и тн. За дома им съм убедена, че е същото. Смятам, че Емели ще ги посещава все по рядко, защото с три наистина ще им дойде много,особено, когато бебето стане да кажем на 1 година, отново лично мнение и предположение, не е хейт и ако всичко е наред с бащата на Атанска, майка й я виждам на 24 часова смяна у тях. И да, те не са единствените, на който им трябва помощ, сигурна съм, че Даниел има доста работни ангажименти. За мен лично превземките на Атанаска са смешни и несъстоятелни, но вече си мисля, че тя наистина си вярва, че е топ красавица, топ дизайнер, топ маркетолог и тн. Ако си гледаха живота и по малко се показваха, изобщо хейта нямаше да е толкова голям. Даже смятам, че по нормалните хора, дето не са разни тийнове да се възхищават на self made бизнесмена ги гледат за сеира.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 14:03 от Victory2019

# 462
Ако баба Сийка не може просто ще си наемат бавачка.

# 463
Определено не мисля, че Атанаска все още се има за топ красавица , майка, жена и инфлуенсър. Доста се приземи след всичко. Дори мисля, че е изпаднала в депресия, щом са имали скандали и са били пред раздяла. Дано да си е взела урок, което ме съмнява, защото толкова й тече мисълта.

# 464
Тя парите няма да остави никога.

Общи условия

Активация на акаунт