БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 839
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Ако са Арабаджиеви, защо да са замазани. Аз симпатизирам на Маринела, заради помощта й към бездомните кучета. Дано не са приятели с Бачорите, че вече няма да я харесвам...хаха...

# 511
Е как живее при майка си сега, нали наскоро пусна сториха, че с Пепи сменят квартирата отново. Може в новата да има детски мебели и да искат да продадат нещата от старата. Какви сторита има Пепи, не го следвам?

# 512
E, аз съшо и симпатизирам за това , но ако сте толкова морални и ви дразни Атанаска зс тези не знам 🤣

# 513
Най-добре да се подаде сигнал към моралната полиция Wink
Само да не отиде първо по други къщи

Даниела съм изненадана, че била хубава наживо. Как тогава не и се получава на снимки?

Не знам , но наистина на живо е добре. Само зъбите и са ужасни, заешки, а си личи че е имало корекция и там, но не се е получило според мен, много са напред и е като кон.

# 514
# 515
Ай, с какво се е подплатила? Като хамстер е.

# 516
Какво ви учудва, че споменават форума? Тук Даниела има фенки явно и те й пращат да чете ..

# 517

Хахахаххахааххаха плачааа Joy наистина. Със сълзи се смея.
Тези двете сериозно обаче си вярват.
Държанката Даниела и Верониката, която си мечтае да бъде такава.

# 518
Значи да се радват фенките, отразени са от момичето за милиони Grinning

# 519
Що става въпрос, че на някои лицата им са били замаскирани в риалитито. Не всеки иска да го снимат и излъчват. Виждала съм по други риалитита по ТЛС също да замаскират лица.

# 520
И двете никакъв вид не са придобили, язък за парите на вятъра… от когото и да са дадени 🥲😂

# 521
E, аз съшо и симпатизирам за това , но ако сте толкова морални и ви дразни Атанаска зс тези не знам 🤣
Не се смятаме за морални, понеже не харесваме Атанаска. А на тези кое им е неморално. ..Парични измами...това не ме бърка. Но като хора не съм чула лоши неща за тях. Семейство са от дълги години, вече имат и внуци.

# 522
Избиваме комплекси ми се струва с това стори. Joy

# 523
Какво ви учудва, че споменават форума? Тук Даниела има фенки явно и те й пращат да чете ..
Четат си лично те, какви фенки...

# 524
Почувствали са се звезди, че в бг. Мама са писали за тях...

Общи условия

Активация на акаунт